Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
krms82
zaufany użytkownik

Re: Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail

Post autor: krms82 »

A dlaczego te informacje nie zostaly udostepnione na forum?
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Czy ten punkt konsultacyjny jest skuteczny w razie N?
W razie nawrotu powinny siedzieć tam kompetentne osoby a nie help desk z przypadku.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

Tak trochę przypinam się do czyjegoś tematu. Ale wiem że potrzebne są różnego rodzaju punkty wsparcia i informacje o tym, :handgestures-thumbupleft: :character-oldtimer: Już 3 razy dzwoniłam na numer podany w paszce papierosów , w sprawie pomocy w rzuceniu palenia. Taka pomoc rzeczywiście istnieje. Za pierwszym razem pan zaproponował po prostu spacer, nie mógł zrozumieć że nie chce sobie dokładać cierpienia. Ale nie zraziłam się zadzwoniłam jeszcze 2 razy i już po;proszono do telefonu psychologa. :romance-threesome:

Ja też planowałam założyć Fundację Pomocy Chorym Osobom. Ale to długa historia. może kiedyś opowiem,. :happy-sunshine: :scared-notify:
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Pogoda pisze: sob mar 12, 2016 7:00 pm Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny.
Tak to jest znana technika. Z chorego poszkodowanego, jeszcze zrobią winnego.
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

ZDROWIE WYZDROWIENIE pisze: ndz sty 13, 2013 3:45 pm No i napisałem do Was, ale kontakt mailowy Wam nie odpowiada ..... Oczywiscie trzeba było życie utrudnić i wprowadzić wymóg kontaktu "Pocztą Polską". No i co ty myślisz człowieku, że ja teraz nie mam co robić, tylko szukać znaczków, później skrzynki na listy i łazić po mrozie w dodatku w niedziele, żeby sie jeszcze rozchorować .... Drodzy forumowicze, te wszystkie fundacje jak przeglądałem to tylko : "daj 1%", "tu mozesz wpłacić", "wesprzyj nas",.... no kpina, w biały dzień.
Przeczytałem cały wątek i masz rację. Ciekawe jak po wprowadzeniu kwoty wolnej od podatku będą sobie radzić tacy cwaniacy.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
silesius
zarejestrowany użytkownik

Post autor: silesius »

Strona jeszcze działa ale raczej już nie są prowadzone przez nią aktywne działania. Interwencyjnie gdyby ktoś potrzebował pomocy to można zgłosić się na konsultację do Fundacji Salida. Głównie działają wokół uzależnień, ale też mają doświadczenie w pracy z osobami w stanach psychotycznych.
Ten Drugi

Post autor: Ten Drugi »

x
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:22 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ten Drugi

n
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:23 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ten Drugi

m
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:23 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

A NA SZNURZE, TAM GDZIE PRANIE, BĘDĄ WISIEĆ REPTILIANIE.
Już 31 lutego.
Ten Drugi

.
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:23 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten Drugi

b
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:24 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

chorujemy chorujemy
Ten Drugi

l
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:25 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Ten Drugi pisze: wt paź 08, 2024 3:51 pm E tam fundacje nic nie dadzą jeśli nie zrozumiecie że GADY planują trzecią wojnę światową która ma najprawdopodobniej wybuchnąć 21 Lutego 2025. Chcą wybić ssaki a po wojnie z reszty zrobić niewolników. Taka jest prawda. Lepiej ostrzegajcie przed tym ludzi to do tego nie dojdzie i nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu przez gady które brylują w sieci bo wiedzą jak działa cały system. Na tym forum jest ich mnóstwo. To oni robią z ssaków schizofreników i ssą z nich energię i mieszają im w głowie bo wiedzą że ci którzy mają schizofrenię przypominają sobie takie rzeczy które są Prawdziwe. Nie pozabijacie gadów ale możecie sprawić że ich nie będzie na wierzchu i do tego trzeba dążyć. A żeby poprawić swoją percepcje to trzeba Dokładnie wysprzątać miejsce w którym się mieszka, dokładnie posypać solą wszystkie cztery kąty, odżywiać się mądrze-tzn. cynk, wit b12, (w ogóle wit B) i dalej wszystkiego po trochu ale tym można zacząć terapię. Jesli chodzi o produkty to to jakie mają działanie leży w ich nazwach i na to powinniście zwracać uwagę. Ale nie można popaść w przesadę i poprostu ćwiczcie myślenie. Pozdrawiam.
Ps. Acha i nie dajcie się podpuścić i nie zróbcie czegoś głupiego za co zapłacicie zbyt dużą cenę.
bardzo ciekawe info. wprost niezwyle bym nawet rzekl. tylko skad te info? prosze o podanie zrodla albo linka
witb12 zdecydowanie bym odradzal chyba z ektos jest weganinem
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

GagatkA pisze: wt paź 08, 2024 9:19 pm A NA SZNURZE, TAM GDZIE PRANIE, BĘDĄ WISIEĆ REPTILIANIE.
Już 31 lutego.
mysle ze oni sie nie dadza tak latwo. rzadza swiatem od tysiacleci od czasow zatopienia Atlantydy. robia to skrycie nie otwarcie, po kryjomu aczkolwiek skutecznie. gdyby nie wolna przestrzen internetu mysle ze nigdy bysmy sie nawet o tym nie dowiedzieli
i skad ta data 31 lutego? dlaczego nie 11 stycznia?
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Ten Drugi pisze: czw paź 10, 2024 4:58 pm Gagatka masz zryty łeb
bez inwektyw tego typu bardzo prosimy
Ten Drugi

v
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:26 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

Ten Drugi pisze: czw paź 10, 2024 4:58 pm Gagatka masz zryty łeb
Idź się popłacz z tego powodu swojemu psychiatrze XD O ile do jakiegoś w ogóle chodzisz.
Ten Drugi

p
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:27 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”