Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail
A dlaczego te informacje nie zostaly udostepnione na forum?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Czy ten punkt konsultacyjny jest skuteczny w razie N?
W razie nawrotu powinny siedzieć tam kompetentne osoby a nie help desk z przypadku.
W razie nawrotu powinny siedzieć tam kompetentne osoby a nie help desk z przypadku.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Tak trochę przypinam się do czyjegoś tematu. Ale wiem że potrzebne są różnego rodzaju punkty wsparcia i informacje o tym, Już 3 razy dzwoniłam na numer podany w paszce papierosów , w sprawie pomocy w rzuceniu palenia. Taka pomoc rzeczywiście istnieje. Za pierwszym razem pan zaproponował po prostu spacer, nie mógł zrozumieć że nie chce sobie dokładać cierpienia. Ale nie zraziłam się zadzwoniłam jeszcze 2 razy i już po;proszono do telefonu psychologa.
Ja też planowałam założyć Fundację Pomocy Chorym Osobom. Ale to długa historia. może kiedyś opowiem,.
Ja też planowałam założyć Fundację Pomocy Chorym Osobom. Ale to długa historia. może kiedyś opowiem,.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
- Józef80
- zaufany użytkownik
Przeczytałem cały wątek i masz rację. Ciekawe jak po wprowadzeniu kwoty wolnej od podatku będą sobie radzić tacy cwaniacy.ZDROWIE WYZDROWIENIE pisze: ↑ndz sty 13, 2013 3:45 pm No i napisałem do Was, ale kontakt mailowy Wam nie odpowiada ..... Oczywiscie trzeba było życie utrudnić i wprowadzić wymóg kontaktu "Pocztą Polską". No i co ty myślisz człowieku, że ja teraz nie mam co robić, tylko szukać znaczków, później skrzynki na listy i łazić po mrozie w dodatku w niedziele, żeby sie jeszcze rozchorować .... Drodzy forumowicze, te wszystkie fundacje jak przeglądałem to tylko : "daj 1%", "tu mozesz wpłacić", "wesprzyj nas",.... no kpina, w biały dzień.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
Strona jeszcze działa ale raczej już nie są prowadzone przez nią aktywne działania. Interwencyjnie gdyby ktoś potrzebował pomocy to można zgłosić się na konsultację do Fundacji Salida. Głównie działają wokół uzależnień, ale też mają doświadczenie w pracy z osobami w stanach psychotycznych.
x
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:22 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 2 razy.
n
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:23 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 2 razy.
m
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:23 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
A NA SZNURZE, TAM GDZIE PRANIE, BĘDĄ WISIEĆ REPTILIANIE.
Już 31 lutego.
Już 31 lutego.
.
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:23 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
b
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:24 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
chorujemy chorujemy
l
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:25 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo ciekawe info. wprost niezwyle bym nawet rzekl. tylko skad te info? prosze o podanie zrodla albo linkaTen Drugi pisze: ↑wt paź 08, 2024 3:51 pm E tam fundacje nic nie dadzą jeśli nie zrozumiecie że GADY planują trzecią wojnę światową która ma najprawdopodobniej wybuchnąć 21 Lutego 2025. Chcą wybić ssaki a po wojnie z reszty zrobić niewolników. Taka jest prawda. Lepiej ostrzegajcie przed tym ludzi to do tego nie dojdzie i nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu przez gady które brylują w sieci bo wiedzą jak działa cały system. Na tym forum jest ich mnóstwo. To oni robią z ssaków schizofreników i ssą z nich energię i mieszają im w głowie bo wiedzą że ci którzy mają schizofrenię przypominają sobie takie rzeczy które są Prawdziwe. Nie pozabijacie gadów ale możecie sprawić że ich nie będzie na wierzchu i do tego trzeba dążyć. A żeby poprawić swoją percepcje to trzeba Dokładnie wysprzątać miejsce w którym się mieszka, dokładnie posypać solą wszystkie cztery kąty, odżywiać się mądrze-tzn. cynk, wit b12, (w ogóle wit B) i dalej wszystkiego po trochu ale tym można zacząć terapię. Jesli chodzi o produkty to to jakie mają działanie leży w ich nazwach i na to powinniście zwracać uwagę. Ale nie można popaść w przesadę i poprostu ćwiczcie myślenie. Pozdrawiam.
Ps. Acha i nie dajcie się podpuścić i nie zróbcie czegoś głupiego za co zapłacicie zbyt dużą cenę.
witb12 zdecydowanie bym odradzal chyba z ektos jest weganinem
mysle ze oni sie nie dadza tak latwo. rzadza swiatem od tysiacleci od czasow zatopienia Atlantydy. robia to skrycie nie otwarcie, po kryjomu aczkolwiek skutecznie. gdyby nie wolna przestrzen internetu mysle ze nigdy bysmy sie nawet o tym nie dowiedzieli
i skad ta data 31 lutego? dlaczego nie 11 stycznia?
v
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:26 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
p
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 2:27 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.