To tylko jedna z koncepcji. Więcej jest dowodów naukowych na to że to nie dzieje się tylko w czyimś mózgu. Na przykład występowanie takich samych treści u kilku osób naraz.Katastrofa pisze: ↑ndz cze 11, 2023 9:51 am To wszystko jest oraz dzieje się tylko w Waszych mózgach! Mózg? Brain! Hjerne!
Jak rozgraniczyć głosy ?
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Jak rozgraniczyć głosy ?
- Katastrofa
- bywalec
Uwierz w to, że to są "nie Twoje głosy" (wszystko jest takie przemieszane i skomplikowane oraz wymieszane ostatnio.
-
- bywalec
Trochę w tym racji bo są różne przypadki jedne są tak skrajne że można mówić o upośledzeniu a inne są zupełnie dziwne tak jakby duchowe. Są też różne teorie jedne mówią że to się dzieje faktycznie w głowie osoby a inne teorie mówią jeszcze co innego.Katastrofa pisze: ↑czw cze 15, 2023 9:43 am Uwierz w to, że to są "nie Twoje głosy" (wszystko jest takie przemieszane i skomplikowane oraz wymieszane ostatnio.
Głosy są lustrzanym odbiciem twoich najgorszych cech i oczekiwań.
WRÓŻKA
-
- bywalec
Czytam teraz książkę mistrza buddyzmu JIn Szuna... Pisze on "(...) mozliwe jest osiągnięcie sześciu mistycznych doskonałości(...) przenikanie przez ściany, stawanie się widzialnym i niewidzialnym(...) ZNAJOMOŚĆ MYŚLI INNYCH ODCZUWAJĄCYCH ISTOT..."Pumba pisze: ↑ndz cze 11, 2023 9:46 am Dalej przewiduje wydarzenia, np stoję na balkonie i palę papierosa i schowany za krzakiem samochód zaczyna wyjeżdżać cofać jeszcze nie widzę jego tablicy rejestracyjnej głos mi mówi pełną numerację tablicy rejestracyjnej na tym samochodzie, za chwilę on się wysuwa i okazuje się że jego numery rejestracyjne są dokładnie takie same jak przed chwilą powiedział mi głos .
Jeśli mówisz prawdę i nie konfabulujesz (jak ktoś tutaj ci zarzucił) to możesz mieć mistyczną doskonałośc...Ale gdzie indziej piszesz "Karzę głosom wypierd... a on mnie jeszcze obraża"...
Nie rozpoznajesz kto do ciebie mówi "czy demon czy Bóg"...
Prawdopodobnie masz schizo połączone z mistyczną mocą...Te moce są bardzo powszechne na wyższych systemach planetarnych...Ale o ile chciałbym się stawać widzialnym i niewidzialnym, przenikać przez ściany i podróżować na inne planety ...to akurat słyszenie ludzkich myśli jest jak dla mnie marną szkodliwą mocą...na co to komu?
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
na refundację
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
-
- bywalec
U moich znajomych występują tematy religijne. Świat duchowy, kościół, Bóg, Szatan. Nie wiem czy to można uznać za najgorsze cechy i oczekiwania.GreenGreen pisze: ↑pt cze 16, 2023 10:03 pm Głosy są lustrzanym odbiciem twoich najgorszych cech i oczekiwań.
-
- bywalec
Tyle tylko że na wyższych systemach planetarnych występują cechy boskie podobne do tych które istniały w satya yudze.Mamzuelicho pisze: ↑sob cze 17, 2023 12:34 pm Jeśli mówisz prawdę i nie konfabulujesz (jak ktoś tutaj ci zarzucił) to możesz mieć mistyczną doskonałośc...Ale gdzie indziej piszesz "Karzę głosom wypierd... a on mnie jeszcze obraża"...
Nie rozpoznajesz kto do ciebie mówi "czy demon czy Bóg"...
Prawdopodobnie masz schizo połączone z mistyczną mocą...Te moce są bardzo powszechne na wyższych systemach planetarnych...
To co tutaj występuje to jest pojawienie się szakti w momencie pojawienia się działania szatana diabła.
-
- bywalec
Widzę lizneliśmy wed...Na ziemi też istnieją cechy boskie...TomekTeamGłosy pisze: ↑sob cze 17, 2023 8:31 pm
Tyle tylko że na wyższych systemach planetarnych występują cechy boskie podobne do tych które istniały w satya yudze.
To co tutaj występuje to jest pojawienie się szakti w momencie pojawienia się działania szatana diabła.
Rozmawiałem kiedyś na forum z Krysznowcami...wszyscy zgodnie przyznali że "Szatan nie istnieje"...
Masz na myśli szatana który jest wszędzie i wszystkich kusi? Nie istnieje taki szatan...Istnieją pomniejsze demony zwane szatanami ale tzw."Wielki Szatan nie istnieje"...
Jak byś skomentował co Jezus nauczał "...i nie wódź nas na pokuszenie ale nas zbaw..." Do kogo Jezus to mówi? Do szatana?
-
- bywalec
Poza tym ...nie wiem po co piszesz o boskich cechach, które to nie są potrzebne do osiągnięcia mocy mistycznych...Demony są ulepione z samych paskudnych cech a mają nie gorsze moce niż pólbogowie...TomekTeamGłosy pisze: ↑sob cze 17, 2023 8:31 pm
Tyle tylko że na wyższych systemach planetarnych występują cechy boskie podobne do tych które istniały w satya yudze.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Jest bardzo prosty test na to.
(1): Umiłowani, nie każdemu duchowi dowierzajcie, ale badajcie duchy, czy są z BOGA, gdyż wielu fałszywych proroków pojawiło się na świecie. (2): Po tym poznajecie Ducha BOŻEGO: każdy duch, który uznaje, że JEZUS CHRYSTUS przyszedł w ciele, jest z BOGA.
[Biblia Tysiąclecia V, 1J 4]
Jeżeli mówi do Ciebie jakiś duch, to zapytaj się: czy ukochany JEZUS CHRYSTUS przyszedł w ciele na ziemie?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Catastrophique
- bywalec
"Kaznodziei" jeszcze tu brakowało :/.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Y to bardzo dobry pomysł to bardzo dobry pomysł to bardzo ważne
Cały czas nieustannie przewiduję wydarzenia, np leżę wczoraj na kanapie odwrócony tyłem do telewizora tak że nie widzę ekranu zaczyna się panorama i speaker mówi a panorame dzisiaj poprowadzi i wtedy w mojej głowie pada głos imię i nazwisko kto poprowadzi i za chwilę słyszę to samo w telewizorze i zgadza się to i jest tak zawsze. Oglądam wczoraj ligę narodów mecz i przed serwisem zawodnika pada mi w głowie slowo AS, i zaiste za chwilę pada as serwisowy, takich przypadków z życia mam całe mnóstwo.
-
- bywalec
Pumba pisze: ↑pn lip 24, 2023 8:50 am Cały czas nieustannie przewiduję wydarzenia, np leżę wczoraj na kanapie odwrócony tyłem do telewizora tak że nie widzę ekranu zaczyna się panorama i speaker mówi a panorame dzisiaj poprowadzi i wtedy w mojej głowie pada głos imię i nazwisko kto poprowadzi i za chwilę słyszę to samo w telewizorze i zgadza się to i jest tak zawsze. Oglądam wczoraj ligę narodów mecz i przed serwisem zawodnika pada mi w głowie slowo AS, i zaiste za chwilę pada as serwisowy, takich przypadków z życia mam całe mnóstwo.
Skończ pierdzielić wkoło to samo...wkoło Wojtek...już wszyscy słyszeli i założę się że każdy ma to w nosie...
Powiem Wam ciekawostkę...Wiecie jak się gra w "Dupniaka"? Jedna osoba odwraca się zamyka oczy i wystawia pośladki...kilka innych osób stoi z tyłu i uderza w pośladki tego co się wypina...Potem otwiera oczy i zgaduje , kto mu przywalił...
Identycznie ma się sytuacja z człowiekiem...Człowiek stoi z zamkniętymi oczami z wypiętymi pośladkami a za nim stoją trzy osoby...A mnianowicie: Pan Szatan, Pan Przypadek i Pan Bóg...
Chrześcijanie zgadują że przywalił im Szatan...Ateiści zgadują że przywalił im Pan Przypadek...A Pan Bóg niewiniątko stoi ze sztachetą w dłoniach nadzianą gwoździami i pokazuje palcem na innych...
Tak naprawdę w dupniaka gra z człowiekiem tylko jedna osoba...Każda inteligentna osoba jest w stanie to odgadnąć...
Tak jak Ojciec Pio powiedział "W milczeniu całuję i wielbię dłoń tego który mnie uderza"...
Za schizofrenią stoi też tylko jedna i ta sama osoba...Przybiera tylko różne oblicza ,ukrywa się i udaje niewiniątko...A jest kłamcą, sadystą i fałszywym przyjacielem...wilkiem w owczej skórze i farbowanym lisem...
Hmmm .....ciekawe kto to...na pewno Pan Przypadek...
Aha czyli wszyscy schizofrenicy są opętani przez szatana ?
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Szatan nie istnieje.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
- Catastrophique
- bywalec
Skrajny odklejeniec :/.Pumba pisze: ↑pn lip 24, 2023 8:50 am Cały czas nieustannie przewiduję wydarzenia, np leżę wczoraj na kanapie odwrócony tyłem do telewizora tak że nie widzę ekranu zaczyna się panorama i speaker mówi a panorame dzisiaj poprowadzi i wtedy w mojej głowie pada głos imię i nazwisko kto poprowadzi i za chwilę słyszę to samo w telewizorze i zgadza się to i jest tak zawsze. Oglądam wczoraj ligę narodów mecz i przed serwisem zawodnika pada mi w głowie slowo AS, i zaiste za chwilę pada as serwisowy, takich przypadków z życia mam całe mnóstwo.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Mylisz się, po prostu stoję poza czasem czyli dla Ciebie mogę być odklejeńcem jednak dla mnie to normalność.
-
- bywalec
Napisałem że "Każdy inteligentny człowiek jest w stanie zorientować się kto w niego uderza"...napisałem że Ojciec Pio powiedział"W milczeniu całuję i wielbię dłoń tego który we mnie uderza"...
Jeśli wywnioskowałeś że to Szatan to gratuluje potężnego IQ...