forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Wczoraj byłęm u lekarza i przepisał mi zastzyki decadlol... to jest haloperidol tylko wpłynie ,....! lekarz powiedział że przestaną mnie nękać głosy które słyszę już 3,5 roku...! dziś zaplikowałem dwie ampułki (zastrzyk)...! nie wiem jakie ma efekty uboczne ten lek i czy po nim nie wystąpią objawy perkinsononizmu...! jak na tą chwilę głosów nie słyszę...! proszę coś wiecej na ten temat może ktoś z formułowiczów brał takie zastrzyki... i jak sie czuliście po takich zastrzykach... mam je brać co dwa tygodnie....! Na tą chwilę obecną nie słyszę głosów i dobrze się czuje nawet na sen mnie nie zebrało dzisiaj hihi ....!
Kurcze nie wiem po tych zastrzykach Decaldolu i abilfach 15mg jestem bardzo pobudzony nawet kawę ograniczyłem czyżby jeszcze zastrzyk nie działał chodzę jak nakręcony a mija 4 dzień... heh chociaż biorę dwie ampułki zastrzyku spać nie mogę czyżby po abilfach hihi podoba mi się to lepiej mi się myśli mój lekarz wiedział co dać...! ale jeśli dzisiaj nie usne To będe miał problem i w tym tygodniu znów pójdę na wizytę ....!
lesz-lubuskie pisze:Najgorsza trucizna. Lekarzy którzy to przepisują swoim pacjentom należy za kudły wyciągać z gabinetów i wieszać na najbliższym drzewie bez sądu.