"_Decaldol_"
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
"_Decaldol_"
Wczoraj byłęm u lekarza i przepisał mi zastzyki decadlol... to jest haloperidol tylko wpłynie ,....! lekarz powiedział że przestaną mnie nękać głosy które słyszę już 3,5 roku...! dziś zaplikowałem dwie ampułki (zastrzyk)...! nie wiem jakie ma efekty uboczne ten lek i czy po nim nie wystąpią objawy perkinsononizmu...! jak na tą chwilę głosów nie słyszę...! proszę coś wiecej na ten temat może ktoś z formułowiczów brał takie zastrzyki... i jak sie czuliście po takich zastrzykach... mam je brać co dwa tygodnie....! Na tą chwilę obecną nie słyszę głosów i dobrze się czuje nawet na sen mnie nie zebrało dzisiaj hihi ....!
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Re: "_Decaldol_"
...
Ostatnio zmieniony śr wrz 19, 2012 9:43 pm przez Arom, łącznie zmieniany 1 raz.
ja dostawalem w szpitalu , nie wiem w jakiej dawce..ale po miesiacu ta kuracją chodzialem jak robot :twisted:
-
- zaufany użytkownik
Kurcze nie wiem po tych zastrzykach Decaldolu i abilfach 15mg jestem bardzo pobudzony nawet kawę ograniczyłem czyżby jeszcze zastrzyk nie działał chodzę jak nakręcony a mija 4 dzień... heh chociaż biorę dwie ampułki zastrzyku spać nie mogę czyżby po abilfach hihi podoba mi się to lepiej mi się myśli mój lekarz wiedział co dać...! ale jeśli dzisiaj nie usne To będe miał problem i w tym tygodniu znów pójdę na wizytę ....!
-
- zaufany użytkownik
głosy ucichły a lekarz mi zwiększył do 3 ampułek na 2 tygodnie jak siępo takiej dawce będę czuł czy ktoś brał tyle tego decaldolu.....???
-
- bywalec
Najgorsza trucizna. Lekarzy którzy to przepisują swoim pacjentom należy za kudły wyciągać z gabinetów i wieszać na najbliższym drzewie bez sądu.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Tak ma być!lesz-lubuskie pisze:Najgorsza trucizna. Lekarzy którzy to przepisują swoim pacjentom należy za kudły wyciągać z gabinetów i wieszać na najbliższym drzewie bez sądu.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
-
- zaufany użytkownik
biorę teraz 4 ampułki decaldolu i śpię po dwanaście i pół godziny eh...! ale głosy jak są tak są eh....!