"_Decaldol_"

decaldol

Moderator: moderatorzy

Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

"_Decaldol_"

Post autor: Psychodelik_euforii »

Wczoraj byłęm u lekarza i przepisał mi zastzyki decadlol... :!: to jest haloperidol tylko wpłynie ,....! lekarz powiedział że przestaną mnie nękać głosy które słyszę już 3,5 roku...! dziś zaplikowałem dwie ampułki (zastrzyk)...! nie wiem jakie ma efekty uboczne ten lek i czy po nim nie wystąpią objawy perkinsononizmu...! jak na tą chwilę głosów nie słyszę...! :) proszę coś wiecej na ten temat może ktoś z formułowiczów brał takie zastrzyki... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: i jak sie czuliście po takich zastrzykach... :?: :?: :?: mam je brać co dwa tygodnie....! :) Na tą chwilę obecną nie słyszę głosów i dobrze się czuje nawet na sen mnie nie zebrało dzisiaj :) hihi ....!
:)
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Arom
zaufany użytkownik

Re: "_Decaldol_"

Post autor: Arom »

...
Ostatnio zmieniony śr wrz 19, 2012 9:43 pm przez Arom, łącznie zmieniany 1 raz.
jugi
bywalec

Post autor: jugi »

ja dostawalem w szpitalu , nie wiem w jakiej dawce..ale po miesiacu ta kuracją chodzialem jak robot :twisted:
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

Kurcze nie wiem po tych zastrzykach Decaldolu i abilfach 15mg jestem bardzo pobudzony nawet kawę ograniczyłem czyżby jeszcze zastrzyk nie działał :roll: chodzę jak nakręcony a mija 4 dzień... heh chociaż biorę dwie ampułki zastrzyku :!: spać nie mogę czyżby po abilfach :?: hihi podoba mi się to lepiej mi się myśli mój lekarz wiedział co dać...! ale jeśli dzisiaj nie usne :? :?: :?: To będe miał problem i w tym tygodniu znów pójdę na wizytę ....!
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

głosy ucichły a lekarz mi zwiększył do 3 ampułek na 2 tygodnie jak siępo takiej dawce będę czuł czy ktoś brał tyle tego decaldolu.....??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
lesz-lubuskie
bywalec

Post autor: lesz-lubuskie »

Najgorsza trucizna. Lekarzy którzy to przepisują swoim pacjentom należy za kudły wyciągać z gabinetów i wieszać na najbliższym drzewie bez sądu.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

lesz-lubuskie pisze:Najgorsza trucizna. Lekarzy którzy to przepisują swoim pacjentom należy za kudły wyciągać z gabinetów i wieszać na najbliższym drzewie bez sądu.
Tak ma być! :D
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

biorę teraz 4 ampułki decaldolu :roll: :roll: :roll: :roll: i śpię po dwanaście i pół godziny eh...! ale głosy jak są tak są eh....!
ODPOWIEDZ

Wróć do „haloperidol”