Poznam schizofreników z Krakowa.

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Eremite
zaufany użytkownik

Poznam schizofreników z Krakowa.

Post autor: Eremite »

Witam. Od trzech lat leczę się na schizofrenię paranoidalną, a choruję od dawna. Mam 21 lat i czuję się samotna w swoim chorowaniu. Mam kilku znajomych ,ale nikt z nich nie wie na co choruję. Prawie każdy wypad wiążący się z popijaniem alkoholu kończy się wieczną wymówką:"Biorę antybiotyk. Biorę leki na alergię, itd. itp." Z nikim nie mogę swobodnie porozmawiać o swoim problemie życia. Czuję się tak jakbym tylko ja chorowała na tą straszną chorobę. Schizofrenia sprawiła ,że już nie studiuję i cały czas spędzam w czterech ścianach. Chciałabym wyjść z tej wieży bez dna ,aby móc swobodnie czuć się w określonym towarzystwie. Zależy mi na kontakcie z osobami w zbliżonym wieku, chorującymi jak ja i czującymi się w tej chorobie samotnie.
Poznam osoby z Krakowa lub okolic.
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Re: Poznam schizofreników z Krakowa.

Post autor: dan »

Witaj,
jest tu kilku Krakusów i chyba są też Krakuski. Ja bywam w tym mieście raz na dwa, trzy miesiące i wtedy chętnie się z Tobą spotkam.
Myślę, że prędzej czy później ktoś się odezwie. Zajrzyj też na czat (link w moim podpisie), tam też są osoby z małopolski.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Mniejuzniema
zaufany użytkownik

Post autor: Mniejuzniema »

Witaj Daniel- a może tak zahaczysz o Wrocław.

ps. A jak tam Twoje stosunki damsko- męskie czy uległy juz poprawie.Pamietam Twoje drastyczne wypowiedzi.
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

Krysiaczek pisze:Witaj Daniel- a może tak zahaczysz o Wrocław.
Przejeżdżam zawsze przez Wrocław jadąc do Krakowa. Jeśli kiedyś będę miał zapas czasu w podróży, to można rozważyć małe spotkanie. Może ktoś się przyłączy jeszcze.
Krysiaczek pisze:ps. A jak tam Twoje stosunki damsko- męskie czy uległy juz poprawie.Pamietam Twoje drastyczne wypowiedzi.
Już w porządku ;). Dzięki.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
oiselle
zaufany użytkownik

Post autor: oiselle »

Ja jestem z Krakowa,
możemy się kiedyś spotkać...
No more death
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

Ja bede w Krakowie 10 grudnia.

Mozemy sie spotkac jak chcesz. Mam 28 lat.

Pozdrawiam! :)
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
k4m1l89
zarejestrowany użytkownik

Post autor: k4m1l89 »

Czy temat jest aktualny ?
Nie mam doczynienia z tą chorobą, jednak chciałbym w przyszłości mały wycinek życia spędzić z osobami zmagającymi się z tym problemem, dlatego też chętnie poznałbym kogoś z tych rejonów, z kim możnaby przejść się, porozmawiać na tematy, których inni nie mogą zrozumieć, ja postaram się podjąć to wyzwanie ! ;) Pozdro
Awatar użytkownika
tesknota za umyslem
bywalec

Post autor: tesknota za umyslem »

k4m1l89 pisze:Nie mam doczynienia z tą chorobą
Nie przejmuj się.Zaraz zbierze się forumowe konsylium i coś Ci zdiagnozują.
bazgram swoje litery warte zeru.
vicious
zarejestrowany użytkownik

Post autor: vicious »

Hej jestem z Krakowa mam 22 lata :) Mam na imie Agnieszka. Moj mail haldiria1488@gmail.com
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

Nie wiem, czy to dobry pomysł podawać maila w wątku, który widać w całym internecie...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

Post autor: thelastSAMURAJ »

czesc ja jestem z tarnowa 31 lat chetnie sie poznam ,mam schizofrenie prosta :/
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Awatar użytkownika
pisaknabaterie
bywalec
Gadu-Gadu: 46802206

Post autor: pisaknabaterie »

o,ja również jestem z Krk ;) jeżeli ktoś czuje się tak jak ja samotny to zapraszam do kontaktu na pw./ Z.
Nauczyłem się wydawać o tym wszystkim powściągliwe zdanie, nauczyłem się wydawać o tym wszystkim chłodny sąd...
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

dalej szukasz?

I czemu schizofrenikow? akurat?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Awatar użytkownika
sophie
zaufany użytkownik

Post autor: sophie »

czesc, jestem schizofreniczka z oklic Krakowa i wlasnie zagladnelam na to forum, pisze bo tez chcialabym miec kontakt z innymi chorymi, studiuje w Krakowie, mam 25 lat i nadzieje ze skoncze studia. Tez mam roznych znajomych ale niestety nie wszystkim mozna powiedziec o niektorych rzeczach. Tak bezposrednio to prawie nie spotkalam sie z glupim traktowaniem mnie jako osoby chorej ale od zaufanych znajomych wiem co inni mowia na moj temat i jakie plotki kraza :)
No coz, ciemnogrod sie szerzy. Piszesz ze masz podobny problem, nie jest to mile ale mysle ze niektorych trzeba po prostu olac. Pzyklad: pewni ludzie mieli sporo do gadania na moj temat ( jak sie mieszka w wiosce to tak jest), dopoki ktos z ich rodziny nie zachorowal, oczywiscie plotka poszla w swiat a oni sie troche pomotali w wersji ktora maja podac do obiegu: nie wiadomo co dolega osobie chorej, raz ma depresje, raz nerwice, raz psychoze, tylko ze psychoza to juz jest stanem chorobowym, w tym przypadku schizofrenii, a zachowanie tej osoby swiadczy o tym ze ma omamy i urojenia, wspolczuje i nikomu tego nie zycze. Ale ciekawe czy ta okolicznosc nie zmusila nikogo do refleksji.....
:icon-mrgreen: :: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: :icon-mrgreen: https://randki.cc - Randki
imhotep
bywalec

Post autor: imhotep »

he jest trochę ludzi z krakowa a już myslałem że ja tylko w tym mieście mam problemy z głową :D
Awatar użytkownika
sophie
zaufany użytkownik

Post autor: sophie »

Kepinaski juz dawno pisal ze co 100 osoba cierpi na schizofrenie, mysle ze o wszystkich nie wiedzial. Obecnie w szpitalach na ta przypadlosc leczy sie wiecej osob, nie mowiac juz o innych chorobach psychicznych i o tych, co sie lecza prywatnie. Nawet zdrowi ludzie miewaja problemy tymczasowe, depresje, nerwice... Ja sie niedawno dowiedzialam ze w mojej okolicy tez jest wiecej takich ludzi, nawet na ulicy na ktorej mieszkam :) tylko ze sie o tym nie mowi
:icon-mrgreen: :: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: :icon-mrgreen: https://randki.cc - Randki
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”