Poznam schizofreników z Krakowa.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam schizofreników z Krakowa.
Witam. Od trzech lat leczę się na schizofrenię paranoidalną, a choruję od dawna. Mam 21 lat i czuję się samotna w swoim chorowaniu. Mam kilku znajomych ,ale nikt z nich nie wie na co choruję. Prawie każdy wypad wiążący się z popijaniem alkoholu kończy się wieczną wymówką:"Biorę antybiotyk. Biorę leki na alergię, itd. itp." Z nikim nie mogę swobodnie porozmawiać o swoim problemie życia. Czuję się tak jakbym tylko ja chorowała na tą straszną chorobę. Schizofrenia sprawiła ,że już nie studiuję i cały czas spędzam w czterech ścianach. Chciałabym wyjść z tej wieży bez dna ,aby móc swobodnie czuć się w określonym towarzystwie. Zależy mi na kontakcie z osobami w zbliżonym wieku, chorującymi jak ja i czującymi się w tej chorobie samotnie.
Poznam osoby z Krakowa lub okolic.
Poznam osoby z Krakowa lub okolic.
Re: Poznam schizofreników z Krakowa.
Witaj,
jest tu kilku Krakusów i chyba są też Krakuski. Ja bywam w tym mieście raz na dwa, trzy miesiące i wtedy chętnie się z Tobą spotkam.
Myślę, że prędzej czy później ktoś się odezwie. Zajrzyj też na czat (link w moim podpisie), tam też są osoby z małopolski.
jest tu kilku Krakusów i chyba są też Krakuski. Ja bywam w tym mieście raz na dwa, trzy miesiące i wtedy chętnie się z Tobą spotkam.
Myślę, że prędzej czy później ktoś się odezwie. Zajrzyj też na czat (link w moim podpisie), tam też są osoby z małopolski.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
-
- zaufany użytkownik
Witaj Daniel- a może tak zahaczysz o Wrocław.
ps. A jak tam Twoje stosunki damsko- męskie czy uległy juz poprawie.Pamietam Twoje drastyczne wypowiedzi.
ps. A jak tam Twoje stosunki damsko- męskie czy uległy juz poprawie.Pamietam Twoje drastyczne wypowiedzi.
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
Przejeżdżam zawsze przez Wrocław jadąc do Krakowa. Jeśli kiedyś będę miał zapas czasu w podróży, to można rozważyć małe spotkanie. Może ktoś się przyłączy jeszcze.Krysiaczek pisze:Witaj Daniel- a może tak zahaczysz o Wrocław.
Już w porządkuKrysiaczek pisze:ps. A jak tam Twoje stosunki damsko- męskie czy uległy juz poprawie.Pamietam Twoje drastyczne wypowiedzi.

Zapraszam do rozmowy na czacie.
Ja jestem z Krakowa,
możemy się kiedyś spotkać...
możemy się kiedyś spotkać...
No more death
Ja bede w Krakowie 10 grudnia.
Mozemy sie spotkac jak chcesz. Mam 28 lat.
Pozdrawiam!
Mozemy sie spotkac jak chcesz. Mam 28 lat.
Pozdrawiam!

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Czy temat jest aktualny ?
Nie mam doczynienia z tą chorobą, jednak chciałbym w przyszłości mały wycinek życia spędzić z osobami zmagającymi się z tym problemem, dlatego też chętnie poznałbym kogoś z tych rejonów, z kim możnaby przejść się, porozmawiać na tematy, których inni nie mogą zrozumieć, ja postaram się podjąć to wyzwanie !
Pozdro
Nie mam doczynienia z tą chorobą, jednak chciałbym w przyszłości mały wycinek życia spędzić z osobami zmagającymi się z tym problemem, dlatego też chętnie poznałbym kogoś z tych rejonów, z kim możnaby przejść się, porozmawiać na tematy, których inni nie mogą zrozumieć, ja postaram się podjąć to wyzwanie !

- tesknota za umyslem
- bywalec
Nie przejmuj się.Zaraz zbierze się forumowe konsylium i coś Ci zdiagnozują.k4m1l89 pisze:Nie mam doczynienia z tą chorobą
bazgram swoje litery warte zeru.
Hej jestem z Krakowa mam 22 lata
Mam na imie Agnieszka. Moj mail haldiria1488@gmail.com

Nie wiem, czy to dobry pomysł podawać maila w wątku, który widać w całym internecie...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- thelastSAMURAJ
- bywalec
czesc ja jestem z tarnowa 31 lat chetnie sie poznam ,mam schizofrenie prosta :/
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
- pisaknabaterie
- bywalec
- Gadu-Gadu: 46802206
o,ja również jestem z Krk
jeżeli ktoś czuje się tak jak ja samotny to zapraszam do kontaktu na pw./ Z.

Nauczyłem się wydawać o tym wszystkim powściągliwe zdanie, nauczyłem się wydawać o tym wszystkim chłodny sąd...
dalej szukasz?
I czemu schizofrenikow? akurat?
I czemu schizofrenikow? akurat?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
czesc, jestem schizofreniczka z oklic Krakowa i wlasnie zagladnelam na to forum, pisze bo tez chcialabym miec kontakt z innymi chorymi, studiuje w Krakowie, mam 25 lat i nadzieje ze skoncze studia. Tez mam roznych znajomych ale niestety nie wszystkim mozna powiedziec o niektorych rzeczach. Tak bezposrednio to prawie nie spotkalam sie z glupim traktowaniem mnie jako osoby chorej ale od zaufanych znajomych wiem co inni mowia na moj temat i jakie plotki kraza 
No coz, ciemnogrod sie szerzy. Piszesz ze masz podobny problem, nie jest to mile ale mysle ze niektorych trzeba po prostu olac. Pzyklad: pewni ludzie mieli sporo do gadania na moj temat ( jak sie mieszka w wiosce to tak jest), dopoki ktos z ich rodziny nie zachorowal, oczywiscie plotka poszla w swiat a oni sie troche pomotali w wersji ktora maja podac do obiegu: nie wiadomo co dolega osobie chorej, raz ma depresje, raz nerwice, raz psychoze, tylko ze psychoza to juz jest stanem chorobowym, w tym przypadku schizofrenii, a zachowanie tej osoby swiadczy o tym ze ma omamy i urojenia, wspolczuje i nikomu tego nie zycze. Ale ciekawe czy ta okolicznosc nie zmusila nikogo do refleksji.....

No coz, ciemnogrod sie szerzy. Piszesz ze masz podobny problem, nie jest to mile ale mysle ze niektorych trzeba po prostu olac. Pzyklad: pewni ludzie mieli sporo do gadania na moj temat ( jak sie mieszka w wiosce to tak jest), dopoki ktos z ich rodziny nie zachorowal, oczywiscie plotka poszla w swiat a oni sie troche pomotali w wersji ktora maja podac do obiegu: nie wiadomo co dolega osobie chorej, raz ma depresje, raz nerwice, raz psychoze, tylko ze psychoza to juz jest stanem chorobowym, w tym przypadku schizofrenii, a zachowanie tej osoby swiadczy o tym ze ma omamy i urojenia, wspolczuje i nikomu tego nie zycze. Ale ciekawe czy ta okolicznosc nie zmusila nikogo do refleksji.....

he jest trochę ludzi z krakowa a już myslałem że ja tylko w tym mieście mam problemy z głową 

Kepinaski juz dawno pisal ze co 100 osoba cierpi na schizofrenie, mysle ze o wszystkich nie wiedzial. Obecnie w szpitalach na ta przypadlosc leczy sie wiecej osob, nie mowiac juz o innych chorobach psychicznych i o tych, co sie lecza prywatnie. Nawet zdrowi ludzie miewaja problemy tymczasowe, depresje, nerwice... Ja sie niedawno dowiedzialam ze w mojej okolicy tez jest wiecej takich ludzi, nawet na ulicy na ktorej mieszkam
tylko ze sie o tym nie mowi