Komu się udało nigdy nie wpaść w psychozę a został pomówiony o schizofrenię, sądownie zamknięty i zalekowany?

Moderator: moderatorzy

Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Komu się udało nigdy nie wpaść w psychozę a został pomówiony o schizofrenię, sądownie zamknięty i zalekowany?

Post autor: Unknown »

Jak w tytule, są tu takie osoby oprócz mnie?
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
Jurian_69
zaufany użytkownik
Status: praktyk new code nlp
Gadu-Gadu: 63586693
Kontakt:

Re: Komu się udało nigdy nie wpaść w psychozę a został pomówiony o schizofrenię, sądownie zamknięty i zalekowany?

Post autor: Jurian_69 »

Jestem. Ojciec zamknął mnie 47 razy od 2010r. za damski ch** ;[
F43.9 :geek:
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik
Status: Mój kotunio filemon

Re: Komu się udało nigdy nie wpaść w psychozę a został pomówiony o schizofrenię, sądownie zamknięty i zalekowany?

Post autor: Chwast »

zawsze się zastanawiałem jak wygląda damski chój

A skąd wiecie że nie macie schizofreni? Tylko pytam.
blablabla
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

A Kolega na pewno nie ma zaburzeń osobowości ?.

Tak się pytam, bo wtedy rodzina może chcieć zmiękczać osobowość osoby nietypowej lekami... i po to te szpitale...
Awatar użytkownika
Jurian_69
zaufany użytkownik
Status: praktyk new code nlp
Gadu-Gadu: 63586693
Kontakt:

Post autor: Jurian_69 »

aktualnie wpadłem w nerwicę, niestety. ale to jest do ogarnięcia. jesteście podejżliwi jak wasi "lekarze" :oops: :lol:
F43.9 :geek:
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Ja mam taką przygodę, że nigdy nie miałem psychozy, ani urojeń a zostałem zawieziony karetką w asyście policji w 2008 roku na jeden z pomorskich oddziałów.
Prawda szturchałem się z rodziną, a także bywało, że śmiałem się do siebie i miałem ogromną chandrę jesienną plus setka wyzwisk do najbliższych, ale nic innego nie miało miejsca, a dysponuje niezwykle dobrą pamięcią długotrwałą.
Po przewiezieniu mnie do szpitala otrzymałem zastrzyk, a tydzień później wyleciała mi krew z nosa i dostałem nadciśnienia.
Do dzisiaj jestem zmuszony brać nie dość, że lekarstwa na schizofrenię to jeszcze dochodzą małe dawki leku na nadciśnienie.
Czuje się po prostu wrobiony.
a co na oddziale miałem normalnie funkcjonować ?
a jak tutaj miałem funkcjonować pośród chorych i nieraz dziwnych osób ?
Bywało, że typ w szpitalu odkręcił kurek od wody i poszedł sobie, a ja musiałem zakręcać, bo bidak zwariował.

Nikomu nie życzę bycia wrobionym w schizofrenię, bo to jest dużo gorsze, aniżeli zmaganie się faktyczne z chorobą.
To na Rispolepcie Consta miałem w nocy głosy malutkiej zjawy, która wołała o pomoc i to po tych lekach świruje niemal w postach zahaczając o rzeczy nienormalne.

a dla psychiatrów czym są urojenia ? to plotki na mój temat, które co rusz chodziły po mieście ?
Prawda jest dla nich fikcją ?

CZekam na rozwinięcie tego tematu, bo możemy razem do kogoś się zgłosić, tylko nie za bardzo wiadomo będzie do kogo.
Awatar użytkownika
fuKs
bywalec

Post autor: fuKs »

jak to jest że dzwonią na karetke i nie ma szans żeby zostać tylko zawsze zamykają... za damski ch*j ofc

jeszcze mi sie nie zdarzyło żeby mnie nie wywieźli jak :auto-ambulance: już była
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Mateusz był.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

@Unknown pomyłki mogą się zdarzyć. Nie da się ich wykluczyć. Osoby wzywające policję I ratowników medycznych mogą nakłamać a jak już lekarze w szpitalu podadzą leki to klamka zapadła. Skoro jednak uważasz, że jesteś zdrowa, to po co bierzesz leki?

PS

O tym czy miałaś psychozę czy nie najlepiej wiesz ty sama. Jak nie miałaś to branie leków antypsychotycznych nie ma sensu.

https://anty-psychiatria.blogspot.com/?m=1
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”