niechciane posty
Moderator: moderatorzy
niechciane posty
holyn5@wp.pl Świete Słowa !!!!!!!!! tylko poprawiaczy, cenzorów należy nazywać po imieniu czyli bandą popierdoleńców!
'popierdoleniec' to termin naukowy oznacza upośledzenie umysłowe nabyte w toku prania mózgu (wychowania i tzw. edukacji) psychologa, psychiatry,... itp - właśnie - popierdoleńców.
Sam go stworzyłem - nic wspólnego z wulgaryzmem - poza tym co niby miałoby być złego w określeniach powszechnie - pospolicie używanych na codzień również przez np. psychologów, psychiatrów - w życiu prywatnym. Po co ta hipokryzja?
Sam go stworzyłem - nic wspólnego z wulgaryzmem - poza tym co niby miałoby być złego w określeniach powszechnie - pospolicie używanych na codzień również przez np. psychologów, psychiatrów - w życiu prywatnym. Po co ta hipokryzja?
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
niechciane i obraźliwe posty
tu lądują tzw. niechciane posty
Buhaha ale sie usmialem nie przepraszaj mnie za swoja glupote! co do zaklucen to antena byla przestawiona i gdy stawalem przy radiu to poprosu fala ginela sprawdzilem to i to nie byla zadna moja psychoza.Przeczytaj sam siebie to raczej ty masz nie pokolei z deklem:D a co do humoru to nie zauwazylem zeby w tym twoim poscie byla odrobina humoru porostu zwykly debilizm. I nie masz czym sie szczycic do mnie podobny nie jestes i nie bedziesz a wrecz przeciwnie.Nie uraziles mnie widze ze poprostu sie wyzyles , jakie mysli jaka rozmowa z psem przeczytaj osiolku dokladnie to nie bedziesz bredzil!:D. Jakie tabletki osle tabletek nie bralem nigdy po wyjsciu ze szpitala! A do wczesniejszych czytelnikow z ktorymi pisalem goraczka mi spadla do 36.6 czyli mam w normie i dalej nie spie.Jestem troche zdziwiony bo spadala mi stopniowo a teraz spadla mi o 8 kresek w ciagu 2 dni i jest w normie gluwka pracuje na wyzszych obrotach i jest bardziej pojemna:D, rozszezona jaznia cos w stylu LSD ale bez halucynacji no i sporo nowych doswiadczen.Narazie jest oki.
--------------- admin
obraźliwy post, "debilizm", "osiołek", etc. odrzuca użytkowników od czytanie forum
--------------- admin
obraźliwy post, "debilizm", "osiołek", etc. odrzuca użytkowników od czytanie forum
ja tesz mam cos takiego ze momus okazuje przuyjazn nazywajac go hujem pojebam itp. i wydaje mi sie to jak najbardziej na miescu, mam nawet jakiego kumpla z kturym zawsze sie witamy "czesc skurwysynu"
a co do opetania i parapsyhologi to sam wiele bardzo mocno dopuszczam morzliwosc istenina wielu tego typu rzeczy, bo sa ludzie po terapiah u kturyh jest lepiej ... sa i szarlatani
a co do opetania i parapsyhologi to sam wiele bardzo mocno dopuszczam morzliwosc istenina wielu tego typu rzeczy, bo sa ludzie po terapiah u kturyh jest lepiej ... sa i szarlatani
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
czesc
nie milifredo, po prostu psychiatrzy i Zbyszek promuje idiotów takich jak ty bo dla nich nie jest ważne co taki głupek bredźi, a to czy wierzy w ich autorytet - bo z tej ślepej, oślej wiary jak twoja, się utrzymują
merytorycznie zaś odpowiem ci, że to co napisałeś to prawda, ale psychiatrzy również byliby psychopatmi (nie którym zresztą nie daleko), bo nie można rozumieć mechanizmów rządzących człowiekiem i jego uczuciami, i ulegać (w sensie konieczności) tym uczuciom - ale taki głąb jak ty i tak nie zrozumie o co chodziWiesz, psychopaci nie odrózniaja emocji dobrych od złych,
przeżywaja wszystkie emocje jednakowo, bez wyjątku.
nie milifredo, po prostu psychiatrzy i Zbyszek promuje idiotów takich jak ty bo dla nich nie jest ważne co taki głupek bredźi, a to czy wierzy w ich autorytet - bo z tej ślepej, oślej wiary jak twoja, się utrzymują
merytorycznie zaś odpowiem ci, że to co napisałeś to prawda, ale psychiatrzy również byliby psychopatmi (nie którym zresztą nie daleko), bo nie można rozumieć mechanizmów rządzących człowiekiem i jego uczuciami, i ulegać (w sensie konieczności) tym uczuciom - ale taki głąb jak ty i tak nie zrozumie o co chodziWiesz, psychopaci nie odrózniaja emocji dobrych od złych,
uwaga do administratora ---------------------
Zbyszku, ja rozumiem, że faktów boisz się jak ognia, ale nie usuwaj postów, bo twoje chamskie zachowanie zmusza mnie do dania odporu twojemu bezczelnemu i agresywnemu zachowaniu
uwaga do administratora ---------------------
Zbyszku, ja rozumiem, że faktów boisz się jak ognia, ale nie usuwaj postów, bo twoje chamskie zachowanie zmusza mnie do dania odporu twojemu bezczelnemu i agresywnemu zachowaniu