niechciane posty

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
miki
bywalec

niechciane posty

Post autor: miki »

holyn5@wp.pl :D Świete Słowa !!!!!!!!! tylko poprawiaczy, cenzorów należy nazywać po imieniu czyli bandą popierdoleńców!
Gość

Post autor: Gość »

'popierdoleniec' to termin naukowy oznacza upośledzenie umysłowe nabyte w toku prania mózgu (wychowania i tzw. edukacji) psychologa, psychiatry,... itp - właśnie - popierdoleńców.

Sam go stworzyłem :D - nic wspólnego z wulgaryzmem - poza tym co niby miałoby być złego w określeniach powszechnie - pospolicie używanych na codzień również przez np. psychologów, psychiatrów - w życiu prywatnym. Po co ta hipokryzja?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

niechciane i obraźliwe posty

Post autor: zbyszek »

tu lądują tzw. niechciane posty
Nowy

Post autor: Nowy »

Buhaha ale sie usmialem nie przepraszaj mnie za swoja glupote! co do zaklucen to antena byla przestawiona i gdy stawalem przy radiu to poprosu fala ginela sprawdzilem to i to nie byla zadna moja psychoza.Przeczytaj sam siebie to raczej ty masz nie pokolei z deklem:D a co do humoru to nie zauwazylem zeby w tym twoim poscie byla odrobina humoru porostu zwykly debilizm. I nie masz czym sie szczycic do mnie podobny nie jestes i nie bedziesz a wrecz przeciwnie.Nie uraziles mnie widze ze poprostu sie wyzyles , jakie mysli jaka rozmowa z psem przeczytaj osiolku dokladnie to nie bedziesz bredzil!:D. Jakie tabletki osle tabletek nie bralem nigdy po wyjsciu ze szpitala! A do wczesniejszych czytelnikow z ktorymi pisalem goraczka mi spadla do 36.6 czyli mam w normie i dalej nie spie.Jestem troche zdziwiony bo spadala mi stopniowo a teraz spadla mi o 8 kresek w ciagu 2 dni i jest w normie gluwka pracuje na wyzszych obrotach i jest bardziej pojemna:D, rozszezona jaznia cos w stylu LSD ale bez halucynacji no i sporo nowych doswiadczen.Narazie jest oki.
--------------- admin
obraźliwy post, "debilizm", "osiołek", etc. odrzuca użytkowników od czytanie forum
sad_grey
bywalec

Post autor: sad_grey »

ja tesz mam cos takiego ze momus okazuje przuyjazn nazywajac go hujem pojebam itp. i wydaje mi sie to jak najbardziej na miescu, mam nawet jakiego kumpla z kturym zawsze sie witamy "czesc skurwysynu"

a co do opetania i parapsyhologi to sam wiele bardzo mocno dopuszczam morzliwosc istenina wielu tego typu rzeczy, bo sa ludzie po terapiah u kturyh jest lepiej ... sa i szarlatani
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
chada
bywalec

Post autor: chada »

jebie nie co sobie myslicie alepalilem pale i bede palil jebiac paranoje dziwki i policje :twisted:
eko
zbanowany
zbanowany

Post autor: eko »

mifredo, ty nie mieszaj tutaj ludzim w głowach, bo takich bzdur jak tu powypisywałeś to nawet psychiatrzy nie opowiadają ... pomieszałeś psychologie, neurologię, psychiatrię ...

rozum - myślenie to nie emocje czy uczucia :D

------ uwaga admina
takie spoufalanie się odpycha innych od dyskusji
eko
zbanowany
zbanowany

nie milifredo, po prostu psychiatrzy i Zbyszek promuje idiotów takich jak ty :mrgreen: bo dla nich nie jest ważne co taki głupek bredźi, a to czy wierzy w ich autorytet - bo z tej ślepej, oślej wiary jak twoja, się utrzymują :mrgreen:
Wiesz, psychopaci nie odrózniaja emocji dobrych od złych,
przeżywaja wszystkie emocje jednakowo, bez wyjątku.
merytorycznie zaś odpowiem ci, że to co napisałeś to prawda, ale psychiatrzy również byliby psychopatmi (nie którym zresztą nie daleko), bo nie można rozumieć mechanizmów rządzących człowiekiem i jego uczuciami, i ulegać (w sensie konieczności) tym uczuciom - ale taki głąb jak ty i tak nie zrozumie o co chodzi :mrgreen:
eko
zbanowany
zbanowany

nie milifredo, po prostu psychiatrzy i Zbyszek promuje idiotów takich jak ty :mrgreen: bo dla nich nie jest ważne co taki głupek bredźi, a to czy wierzy w ich autorytet - bo z tej ślepej, oślej wiary jak twoja, się utrzymują :mrgreen:
merytorycznie zaś odpowiem ci, że to co napisałeś to prawda, ale psychiatrzy również byliby psychopatmi (nie którym zresztą nie daleko), bo nie można rozumieć mechanizmów rządzących człowiekiem i jego uczuciami, i ulegać (w sensie konieczności) tym uczuciom - ale taki głąb jak ty i tak nie zrozumie o co chodzi :mrgreen:
eko
zbanowany
zbanowany

uwaga do administratora ---------------------
Zbyszku, ja rozumiem, że faktów boisz się jak ognia, ale nie usuwaj postów, bo twoje chamskie zachowanie zmusza mnie do dania odporu twojemu bezczelnemu i agresywnemu zachowaniu
eko
zbanowany
zbanowany

uwaga do administratora ---------------------
Zbyszku, ja rozumiem, że faktów boisz się jak ognia dla tego cenzurujesz forum, jednak twoje chamskie zachowanie zmusza mnie do dania odporu takiemu agresywnemu zachowaniu jak twoje
'

Post autor: ' »

:arrow:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 10:17 am przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Mifredo, wkurza i smuci mnie gdy mówisz że twój syn jest dla ciebie ciężarem. Kochasz go chociaż troszkę :?:

------------- uwaga admina
post nie na temat
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

[quote="guest II"]------------- uwaga admina
post nie na temat

:?
Ostatnio zmieniony ndz mar 18, 2007 9:18 am przez Chors, łącznie zmieniany 1 raz.
'

:idea:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 10:15 am przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Mifredo, na jakiż to gen zwalasz teraz odpowiedzialność ?
Nie rozumiem tego skojarzenia w tym wątku.
'

:?:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 10:13 am przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

mifredo pisze:Hymn o miłości
Sama nie mogłaś czegoś wymyślić i mnie zripostować krótko, zwięźle i na temat :?: :?
'

:arrow:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 10:14 am przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

OK, niech będzie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”