Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Czekałem okolo godziny na zrealizowanie transakcji, ale udało sie, a za całość zapłaciłem 47 zł.
Dzisiaj mi ciężko samej że sobą. Mam negatywne myśli. Oby ten stan jak najszybciej minął
Poranna muzyka kolegi z sali zakłóca moją częstotliwość, bo wolałbym, żeby bylo cicho, ale nic na to nie poradzę. Muszę tego słuchać. No cóż. Może nie na całe życie tu jestem, a poza tym do innych rzeczy tu się przyzwyczaiłem... Cisza jest jak biała kartka, na której można rysować, dlatego mi jej brakuje.
- amigo
- zaufany użytkownik
Wczoraj bylem na dziennym, mielismy cwiczenia kognitywne i gralem w szachy ( wygralem ) . Latuda sie rozkreca. Jest co raz lepiej. Glosy cichna, urojenia zniakaja. Pozniej ide na spacer, planuje nastukac 3000 krokow. W domu jak na razie spokoj, luzik. Teraz slucham muzy i patrze forum, obczajam FB. Zaraz ide sie wylegiwac przed tv.
W sieci krążą filmiki do złudzenia z podobnymi aktorami według mnie generowane przez sztuczną inteligencję. Ktoś namawia w nich do wpłat po tysiąc złotych, że można na tym zarobić. Niektórzy mogą się nabrać. Co myślicie?
- amigo
- zaufany użytkownik
U mnie spoko. Bylem na spacerze, zrobilem 3.600 krokow.Wzialem prysznic, wypilem kawke, zjaralem szluga. Teraz slucham muzy i bede czatowal.
O 18:00 mam meczyk do objerzenia, final LM Kobiet . Arsenal-Barça. Licze na dobry wystep ewy pajor. No i jeszcze dodam, ze wrocilem do sudoku.
O 18:00 mam meczyk do objerzenia, final LM Kobiet . Arsenal-Barça. Licze na dobry wystep ewy pajor. No i jeszcze dodam, ze wrocilem do sudoku.
idę czytać 

Straszne te leki i choroba. Tak ogłupia, pozbawia intuicji i umiejętności uczenia się.
Ja myślę, że to tylko przez leki.
- amigo
- zaufany użytkownik
Kupiłem parę dni temu suduko dla ekspertów. Ciężko się robi ale ważne że mózg pracuje. Oby dziś nie było upału. Latuda ładnie działa, mam więcej energii i lepszy nastrój. Dziś zobaczę się z moimi znajomymi na dziennym.
4 czerwca jadę do Jerez de la frontera na zebranie klubów chorego i będzie małe jedzonko.
Pozdro
4 czerwca jadę do Jerez de la frontera na zebranie klubów chorego i będzie małe jedzonko.
Pozdro

Im jestem starsza, tym bardziej jestem wszystkim zmęczona i tym mniej już rzeczy chcę od życia...a zdrowi tylko mnie wku..ją
- amigo
- zaufany użytkownik
Dzisiaj trening koszykowi. Bedzie nas 5 pewnych i 2 nie pewnych. Oby przyszlo 6 graczy-bedzie fajnie sie gralo 3 vs 3. Ale jak bedzie nas 5 to tez nie bede plakal. Bo ostatnio gralismy 2 vs 3 i bylo okej. Wczoraj bylem w jerez de la frontera na wycieczce z klubem chorego-super spedzilem czas, ale padlem o 20:00 i spalem 11 godzin. Oprocz tego to wszystko dobrze w domu, spokoj, nie ma klotni to i sie lepiej czuje.
Latami myślałam, że "daimonion" jako głos sumienia dotyczy przeszłości, a nie przyszłych czynów i wyborów.
Ciężkie czasy chyba nastaną dla zwierzolubów.
Jeszcze jak Konfederacja wygra, tam jakaś baba of futer gra kluczową rolę.
Jeszcze jak Konfederacja wygra, tam jakaś baba of futer gra kluczową rolę.
Dzięki grupom o jedzeniu w szpitalach odkryłam tarkowaną rzodkiewkę!
Bóg jest miłością.
Boga mają w dupie, w sercach nienawiść.
Boga mają w dupie, w sercach nienawiść.
Grecy mieli takie super mózgi a podobno głównie biedota jadła ryby.