Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Chcę powiedzieć że...
Czekałem okolo godziny na zrealizowanie transakcji, ale udało sie, a za całość zapłaciłem 47 zł.
Dzisiaj mi ciężko samej że sobą. Mam negatywne myśli. Oby ten stan jak najszybciej minął
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Poranna muzyka kolegi z sali zakłóca moją częstotliwość, bo wolałbym, żeby bylo cicho, ale nic na to nie poradzę. Muszę tego słuchać. No cóż. Może nie na całe życie tu jestem, a poza tym do innych rzeczy tu się przyzwyczaiłem... Cisza jest jak biała kartka, na której można rysować, dlatego mi jej brakuje.
- amigo
- zaufany użytkownik
Wczoraj bylem na dziennym, mielismy cwiczenia kognitywne i gralem w szachy ( wygralem ) . Latuda sie rozkreca. Jest co raz lepiej. Glosy cichna, urojenia zniakaja. Pozniej ide na spacer, planuje nastukac 3000 krokow. W domu jak na razie spokoj, luzik. Teraz slucham muzy i patrze forum, obczajam FB. Zaraz ide sie wylegiwac przed tv.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
W sieci krążą filmiki do złudzenia z podobnymi aktorami według mnie generowane przez sztuczną inteligencję. Ktoś namawia w nich do wpłat po tysiąc złotych, że można na tym zarobić. Niektórzy mogą się nabrać. Co myślicie?