Obrazy po zamknięciu oczu

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Kramer
bywalec

Obrazy po zamknięciu oczu

Post autor: Kramer »

Ostatnio tak mi się zrobiło w poniedziałek, jak po 3,5 roku objawy schizy wróciły,
Nie mogłem zasnąć bo po zamknięciu oczu pojawiały mi się wyraźne obrazy, wręcz bardziej wyraźne niż rzeczywistość, nie żadne światła plamy czy coś, tylko na przykład mój pokój albo inni ludzie. Nie mogłem przez to zasnąć i strasznie męczyło, po otwarciu oczu było wszystko ok.
Były też jakieś dziwne myśli, których nie byłem nawet w stanie zapamiętać, pojawiały się i zaraz znikały, też nie dawały spać.

Co to mogło być ?
Piotr Piotr
bywalec
Status: Pracujący
Gadu-Gadu: 78004251

Re: Obrazy po zamknięciu oczu

Post autor: Piotr Piotr »

To może być działanie duchów. Nie wiem czy jesteś wierzący ale Bóg i szatan istnieją naprawdę. Aniołowie i demony również.
Zachęcam do przyjęcia Jezusa Chrystusa za swojego Pana i zbawiciela. Jezus Chrystus zapłacił na krzyżu za każdy grzech człowieka i umarł potem zmartwychwstał. Ale człowiek musi to przyjąć dla siebie. Jest również Duch Święty którego człowiek może zaprosić do swojego serca. Jezus Chrystus uzdrawia uwalnia i czyni cuda dziś tak samo jak w Biblii jest napisane.
Jezus Chrystus jest królem i zapłacił za każdy mój grzech
Kramer
bywalec

Post autor: Kramer »

Piotr Piotr pisze: pn maja 06, 2024 3:52 pm To może być działanie duchów. Nie wiem czy jesteś wierzący ale Bóg i szatan istnieją naprawdę. Aniołowie i demony również.
Zachęcam do przyjęcia Jezusa Chrystusa za swojego Pana i zbawiciela. Jezus Chrystus zapłacił na krzyżu za każdy grzech człowieka i umarł potem zmartwychwstał. Ale człowiek musi to przyjąć dla siebie. Jest również Duch Święty którego człowiek może zaprosić do swojego serca. Jezus Chrystus uzdrawia uwalnia i czyni cuda dziś tak samo jak w Biblii jest napisane.
Napisałbym ci ciągnij lachę ale nie wiem czy tutaj to dozwolone.
Piotrek44
bywalec

Post autor: Piotrek44 »

Też tak mam, no dziwne to jest dziwne. Ja widziałem twarze ludzi wykrzywione w grymasie, ale też dużo innych rzeczy, których po prostu zapomniałem. Nie wiem co z tym zrobić, ani skąd to się bierze, ale najlepiej to chyba powiedzieć o tym swojemu specjaliście.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Piotrek44