Obrazy po zamknięciu oczu
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Obrazy po zamknięciu oczu
Ostatnio tak mi się zrobiło w poniedziałek, jak po 3,5 roku objawy schizy wróciły,
Nie mogłem zasnąć bo po zamknięciu oczu pojawiały mi się wyraźne obrazy, wręcz bardziej wyraźne niż rzeczywistość, nie żadne światła plamy czy coś, tylko na przykład mój pokój albo inni ludzie. Nie mogłem przez to zasnąć i strasznie męczyło, po otwarciu oczu było wszystko ok.
Były też jakieś dziwne myśli, których nie byłem nawet w stanie zapamiętać, pojawiały się i zaraz znikały, też nie dawały spać.
Co to mogło być ?
Nie mogłem zasnąć bo po zamknięciu oczu pojawiały mi się wyraźne obrazy, wręcz bardziej wyraźne niż rzeczywistość, nie żadne światła plamy czy coś, tylko na przykład mój pokój albo inni ludzie. Nie mogłem przez to zasnąć i strasznie męczyło, po otwarciu oczu było wszystko ok.
Były też jakieś dziwne myśli, których nie byłem nawet w stanie zapamiętać, pojawiały się i zaraz znikały, też nie dawały spać.
Co to mogło być ?
-
- bywalec
- Status: Pracujący
- Gadu-Gadu: 78004251
Re: Obrazy po zamknięciu oczu
To może być działanie duchów. Nie wiem czy jesteś wierzący ale Bóg i szatan istnieją naprawdę. Aniołowie i demony również.
Zachęcam do przyjęcia Jezusa Chrystusa za swojego Pana i zbawiciela. Jezus Chrystus zapłacił na krzyżu za każdy grzech człowieka i umarł potem zmartwychwstał. Ale człowiek musi to przyjąć dla siebie. Jest również Duch Święty którego człowiek może zaprosić do swojego serca. Jezus Chrystus uzdrawia uwalnia i czyni cuda dziś tak samo jak w Biblii jest napisane.
Zachęcam do przyjęcia Jezusa Chrystusa za swojego Pana i zbawiciela. Jezus Chrystus zapłacił na krzyżu za każdy grzech człowieka i umarł potem zmartwychwstał. Ale człowiek musi to przyjąć dla siebie. Jest również Duch Święty którego człowiek może zaprosić do swojego serca. Jezus Chrystus uzdrawia uwalnia i czyni cuda dziś tak samo jak w Biblii jest napisane.
Jezus Chrystus jest królem i zapłacił za każdy mój grzech
Napisałbym ci ciągnij lachę ale nie wiem czy tutaj to dozwolone.Piotr Piotr pisze: ↑pn maja 06, 2024 3:52 pm To może być działanie duchów. Nie wiem czy jesteś wierzący ale Bóg i szatan istnieją naprawdę. Aniołowie i demony również.
Też tak mam, no dziwne to jest dziwne. Ja widziałem twarze ludzi wykrzywione w grymasie, ale też dużo innych rzeczy, których po prostu zapomniałem. Nie wiem co z tym zrobić, ani skąd to się bierze, ale najlepiej to chyba powiedzieć o tym swojemu specjaliście.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał