admin we własnej sprawie

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: admin we własnej sprawie

Post autor: pycioslawa »

Fresh, zanim coś napiszesz to wpierw się doinformuj, a później wyciągaj wnioski. Dalsze dyskusje nie na temat będą przenoszone do kosza. Zażalenia na mnie proszę gdzie indziej pisać, zarówno w wątkach na forum jak i w prywatnych wiadomościach. Dzięki.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

FreshEscape pisze: czw sie 10, 2023 10:19 am Mógłbyś Pan to jakoś rozwinąc, z tym przekazywaniem rzetelną wizją rzeczywistości ?
To moze ja to wyjaśnie przykładzie z zycia jak to co proponujesz, o narzuceaniu przekazu i jego karaniu funkjonujące juz dośc dotkliwie w Polsce przecież panie Zbyszek, nie wiem pan może jeszcze chcesz do wiezien wprost chcesz wstadzac, jak sie cos komus nie spodoba ? Nie wiem...

%00 tys. dla grupy eurozet, radia zet ze informacje ze Zelenskiego w polsce eskortowali amerykanie a nie polacy. A najlepsze jest to ze w sumie nie wiadomo jaka jest ta obiektywna prawda. A już na pewnno nie narusza w zaden sposób Ustawy KRRiT !

Idą wybory, a oni sie tam nie pierdo....a z rządem, każdym co w ch..a wali ! I trzeba było zamknąć buzki, zastraszyć...

O Takie Panu działanie i ustawe chodzi ? Z tą prawdą i przekazem ?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”