admin we własnej sprawie
Moderator: moderatorzy
-
- admin
- Status: webmaster
admin we własnej sprawie
Witajcie, Chciałbym wziąć udział w nadchodzących wyborach jako kandydat na posła. Nie wiem, jakie mam szanse, a co chciałbym osiągnąć ? Głównie to: http://zbyszek.evot.org/prawda. chciałbym, żebyśmy choć częściowo potrafili obronić się przed tym, jak różne dziwne "sfery publiczne" kręcą nam w głowie i okłamują, że rzeczywiście łatwo dostać kręćka.
Inne sprawy do dziedzina prawa, sytuacja ojców, i kilka spraw międzynarodowych.
Spójrzcie proszę na te czerwone punkty: http://zbyszek.evot.org czy ma sens i szansę.
A jeśli ktoś zechciałbym mi w tym pomóc ? Jestem na drugim miejscu na liście warszawskiej Antypartii. Aby lista startowała w wyborach muszę zebrać z kolegami 5, lub 6 tysięcy podpisów poparcie dla tego faktu. Kto zechciałby pomóc mi zbierać podpisy poparcia ?
Dodatkowo za udział w Komisji Wyborczej jest możliwość honorarium 600 zł.
Inne sprawy do dziedzina prawa, sytuacja ojców, i kilka spraw międzynarodowych.
Spójrzcie proszę na te czerwone punkty: http://zbyszek.evot.org czy ma sens i szansę.
A jeśli ktoś zechciałbym mi w tym pomóc ? Jestem na drugim miejscu na liście warszawskiej Antypartii. Aby lista startowała w wyborach muszę zebrać z kolegami 5, lub 6 tysięcy podpisów poparcie dla tego faktu. Kto zechciałby pomóc mi zbierać podpisy poparcia ?
Dodatkowo za udział w Komisji Wyborczej jest możliwość honorarium 600 zł.
-
- bywalec
Re: admin we własnej sprawie
Władzy się zachciało. Te płatne honorarium brzmi żenująco (placenie za poparcie) i raczej malo wiarygodnie .
Evot Cię pewnie wesprze tak jak Ty wspierasz Evot .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
-
- bywalec
Następni "walczący" z aktualnym rządem oczywiście z monopolem na prawdę. Chryste...
-
- zaufany użytkownik
Nie jestem z Warszawy to nie wiem czy jestem w stanie pomóc?
Widzisz Zbyszek, to te dobrze słowa od Catastrophique, zawsze każdemu użytkownikowi tego forum dobrze życzy i wspiera.
To dla tego straciłeś Zbyszek niemal 100% forumowiczów a w każdym temacie jest to samo - zniżenie do poziomu podłogi przez Catastrophique i wyzwanie od kłamczucha i nierobów itp
Mam nadzieję że kiedyś zobaczysz Zbyszek kto jest Twoim prawdziwym przyjacielem, zauważyłem że jeszcze są tu forumowicze co choć TERAZ nie chcą się udzielać na forum z wiadomych przyczyn, to jednak logują się systematycznie...
Pozdrawiam i życzę powodzenia, jak mogę? To pomogę i poprę
Widzisz Zbyszek, to te dobrze słowa od Catastrophique, zawsze każdemu użytkownikowi tego forum dobrze życzy i wspiera.
To dla tego straciłeś Zbyszek niemal 100% forumowiczów a w każdym temacie jest to samo - zniżenie do poziomu podłogi przez Catastrophique i wyzwanie od kłamczucha i nierobów itp
Mam nadzieję że kiedyś zobaczysz Zbyszek kto jest Twoim prawdziwym przyjacielem, zauważyłem że jeszcze są tu forumowicze co choć TERAZ nie chcą się udzielać na forum z wiadomych przyczyn, to jednak logują się systematycznie...
Pozdrawiam i życzę powodzenia, jak mogę? To pomogę i poprę
-
- bywalec
Mógłbyś Pan to jakoś rozwinąc, z tym przekazywaniem rzetelną wizją rzeczywistości ?
-
- bywalec
Kto i jak ci coś przekazuje ? O jakie prawdy chodzi ? O jak i czyją wizje ?
Konkretnie o co chodzi, na przykładach z zycia.
Bo tak ogólnie nawet z przypisami to brzmi dość i typowo psychotycznie, a dodanie karania, raczej swiadczy o jakimś dodatku paranoi pieniaczej...|
Tak ze prosze pisać o co konkretnie chodzi i jakie są prawdziwe poglądy i co sie tam kryje, bedziemy sie odnośić, lub diagnozować haha
Konkretnie o co chodzi, na przykładach z zycia.
Bo tak ogólnie nawet z przypisami to brzmi dość i typowo psychotycznie, a dodanie karania, raczej swiadczy o jakimś dodatku paranoi pieniaczej...|
Tak ze prosze pisać o co konkretnie chodzi i jakie są prawdziwe poglądy i co sie tam kryje, bedziemy sie odnośić, lub diagnozować haha
-
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
A Katastrofę od razu boli dupsko, że ktoś mógłby więcej niż on osiągnąć.Catastrophique pisze: czw sie 10, 2023 1:28 am Władzy się zachciało. Te płatne honorarium brzmi żenująco (placenie za poparcie) i raczej malo wiarygodnie .
gówno w proszku na kijoszku
-
- bywalec
Nie mierz mnie swoja miarą, ja się cieszę z sukcesów innych.przegłosowany pisze: czw sie 10, 2023 7:32 pmA Katastrofę od razu boli dupsko, że ktoś mógłby więcej niż on osiągnąć.Catastrophique pisze: czw sie 10, 2023 1:28 am Władzy się zachciało. Te płatne honorarium brzmi żenująco (placenie za poparcie) i raczej malo wiarygodnie .
Jednak wejście w politykę za sukces nie uznaję.
A zeby osiągnąć tyle co ja trzeba naprawdę wiele.
-
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
...za sukces nie uznaję. Ja jakem Jarząbek.
gówno w proszku na kijoszku
-
- admin
To nieporozumienie. Nie daję nikomu 600 zł za to, żeby głosował na mnie w wyborach. 600 zł płaci państwo polskie za trud, jaki ktoś poniesie podczas pracy w Komisji Wyborczej. Tam się liczy głosy, a nie "kogoś popiera". Podałem tu tę informację, bo możliwe, że kilka osób chciałoby w ten sposób zarobić za dzień wysiłku.Catastrophique pisze: czw sie 10, 2023 1:28 am Władzy się zachciało. Te płatne honorarium brzmi żenująco (placenie za poparcie) i raczej malo wiarygodnie .
Inna sprawa, to fakt, że aby móc startować w wyborach muszę wraz z kolegami zebrać do 6-tego września 5000 podpisów popierających taką możliwość. Udzielając tego poparcie wspiera się samą możliwość startu w wyborach, a jak kto potem zagłosuje pozostaje i tak jego sprawą nie ujawnianą innym. Nie mamy pieniędzy, żeby płacić za tę pomoc w zbiórce poparcia, lecz kto spojrzy na nasz program i oceni że ktoś taki i taka partia powinna być brana pod uwagę wśród kandydatów ten zechce nam pomóc . I to wszystko.
Co masz na myśli Catastrophique pisząc:
Co jest dla Ciebie mało wiarygodne ?
Pozostaje jeszcze ten zwrot "Władzy się zachciało". Czy nie zechciałbyś wyrazić go po rosyjsku ? Słowników online mnóstwo. Może zabrzmi on wtedy bardziej naturalnie ? Spróbuj proszę.
-
- admin
Owszem: http://zbyszek.evot.org/prawdaFreshEscape pisze: czw sie 10, 2023 11:19 amMógłbyś Pan to jakoś rozwinąc, z tym przekazywaniem rzetelną wizją rzeczywistości ?
Ogólnie, co chciałbym osiągnąć w Sejmie podałem na stronie http://zbyszek.evot.org po rozwinięciu pierwszego (zerowego) czerwonego punktu.
-
- admin
Masz rację, taka postawa Catastrophique odstrasza ludzi od tego forum. Lecz on nie ma wstępu do wątków osobistych, ani do kilku innych działów, a może stracić dostęp do następnych. Wystarczy, że ktoś wskaże mi jego niczym nie usprawiedliwioną, agresywną postawę w konkretnym miejscu. To prawda, że pomimo tego odstrasza. Nie miałem czasu ani sił się tym zająć. Nie wiem, co powoduje u Catastrophique takie posty. Czy to wynika ze zgryzoty, z choroby, czy z zamierzonej woli psucia forum. W trzecim przypadku usunąłbym go z pewnością z grona użytkowników, lecz nie potrafiłem tego stwierdzić.podniebnyromantyk pisze: czw sie 10, 2023 10:10 amWidzisz Zbyszek, to te dobrze słowa od Catastrophique, zawsze każdemu użytkownikowi tego forum dobrze życzy i wspiera.
To dla tego straciłeś Zbyszek niemal 100% forumowiczów a w każdym temacie jest to samo - zniżenie do poziomu podłogi przez i wyzwanie od kłamczucha i nierobów itp
No cóż, powinienem się tym zająć.
-
- zaufany użytkownik
@Zbyszku, dziękuję że poświęcasz czas na ten problem. Wystarczy jak zobaczysz trochę ostatnich postów i tematów, bo ogólnie w wszystkim znajdziesz wprost wywyższanie się a innych gnębienie i poniżanie i wyśmiewanie, po prostu w każdym niemal poście, tylko zobacz też jak niszczy to forum, jak wiele osób przestało tu się udzielać
Wolność słowa kończy się wraz z krzywdą innych ludzi, to forum jest dla chorych.
Jestem osobą wrażliwą, nie potrafię na to patrzeć bo to jest bolesne i nie sprawiedliwe. Dla mnie to troll który przychodzi tu wyłącznie po to by siebie wysuszyć a wszystkie inne osoby poniżyć.
Może wystarczy jak wprost Zbyszek mówisz że może dostać ban, bo puki co często podkreśla że nikt nic mu nie zrobi, czuję się tu jak rekin w wodzie.
Ile tematów a nawet ankiety powstały i ile osób nie chce tego człowieka tutaj - to chyba coś znaczy.
W każdym razie bardzo dziękuję za dobre intencje Zbyszek, od pewnego czasu raportuje szkodliwe działanie tego forumowicza i będę to robił na bieżąco, bo nie potrafię się pogodzić z tym co się tutaj dzieje.
Pozdrawiam Józik.
Wolność słowa kończy się wraz z krzywdą innych ludzi, to forum jest dla chorych.
Jestem osobą wrażliwą, nie potrafię na to patrzeć bo to jest bolesne i nie sprawiedliwe. Dla mnie to troll który przychodzi tu wyłącznie po to by siebie wysuszyć a wszystkie inne osoby poniżyć.
Może wystarczy jak wprost Zbyszek mówisz że może dostać ban, bo puki co często podkreśla że nikt nic mu nie zrobi, czuję się tu jak rekin w wodzie.
Ile tematów a nawet ankiety powstały i ile osób nie chce tego człowieka tutaj - to chyba coś znaczy.
W każdym razie bardzo dziękuję za dobre intencje Zbyszek, od pewnego czasu raportuje szkodliwe działanie tego forumowicza i będę to robił na bieżąco, bo nie potrafię się pogodzić z tym co się tutaj dzieje.
Pozdrawiam Józik.
-
- bywalec
Romantyk w swojej batalii jak Don Kichot przeciwko wiatrakom xD.
Klamczuszku, kto kogo ostatnio wyzywal?
viewtopic.php?p=704855#p704855
Klamczuszku, kto kogo ostatnio wyzywal?
viewtopic.php?p=704855#p704855
-
- bywalec
A tu powody niechęci do mnie i oskarżeń:
viewtopic.php?p=704825#p704825
viewtopic.php?p=704825#p704825
-
- zaufany użytkownik
To ja już Ci piszę, jakie masz szanse: zerowo. Podejrzewam, że 99.9 procent ludzi nawet nie słyszało o takiej partii.
Nawet duże (w porównaniu do Antyparii) partie, jak PSL czy lewica mają problemy z wejściem do sejmu.
Najpierw trzeba było wypromować antypartię w mediach.
Oczywiście u ukochanego BOGA wszystko jest możliwe, ale takie są realia.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- bywalec
Dzięki ale to wszystko już przeczytałem nie ma tam , jesli chodzi o mnie żadnych konkretów. Jest jakaś walka z wyimaginowanym wrogiem.zbyszek pisze: sob sie 12, 2023 1:20 am Owszem: http://zbyszek.evot.org/prawda
Ogólnie, co chciałbym osiągnąć w Sejmie podałem na stronie http://zbyszek.evot.org po rozwinięciu pierwszego (zerowego) czerwonego punktu.
Same postulaty jak wycinka lasów deszczowych na innym kontynencie, kiedy u nas całe połacia lasów sie wyrzyna, troche za bardzo swiatowo, jak dla mnie, zagłosował bym na kogoś kto zajmie sie naszym podwórkiem i naszymi sprawami w kraju. Zwłaszcza mam tu na mysli prawa do rent, pomoc społeczną, opieke psychiatryczną, orzecznictwo. Całe to wszystko co dotyczy nas, a jest poważnym problemem.
PS: No i zapytam cie o zdanie. Bo walczysz z fałszywym przekazem. A czym ze innym jest odbieranie dostępu na tym tylko forum ludziom do całych tematów ?!?! Zycie jest jakie jest i ludzie są różni. Budowanie stucznego świata i przekazu zaczyna sie własnie od tego aby mogli pisac, mówic wybrani i tylko to co im pasuje, unikajac poddania weryfikacji tego co mówią, czesto nazywaniem tego nawet hejtem.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Jest to wątek o polityce zbyszka, a wy się kłócicie. Nie przeglądałam jeszcze forum aż tak, ale jeśli Catastrophique sprawia tak wielki problem warto założyć NORMALNY temat, w którym wylejecie wszystkie za i przeciw niemu. Oczywiście, z podaniem źródeł, które zostaną zweryfikowane. I wtedy się będzie można zastanawiać czy powinien być na forum. Bo jak go tylko obrażacie losowo w wątkach to nic tym nie wskóracie, a bałagan na forum robicie również. Uważasz, że jest trollem? To nie zwalczaj trolla będąc trollem.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- bywalec
Nie zebym słodził. Ale doskonale podsumowujesz digitala.
-
- bywalec
Smutne jest to że mamy modeeratora, co po jednym dniu na forum , chce oceniać, rządzić. Być mamą jakąś. Nie zadając zadnych PYTAŃ. Tylko opinie bierze z nie wiem... z powietrza ? Tego co ktoś jej powiedział ? Bo to jeszcze gorzej...