Ciężkie zaburzenie psychiczne a ślub

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

redaktor
bywalec

Re: Ciężkie zaburzenie psychiczne a ślub

Post autor: redaktor »

Oj, Cezary, Cezary... nieziemskim pesymistą jesteś... ale dobra, rozumiem, o co Ci chodzi... jest bardzo trudno stworzyć udany związek... tak wiele kobiet leci na urodę modela, duży członek, wysoki wzrost, gruby portfel itp. itd. . ... a nie na walory mentalne i osobowościowe mężczyzny...
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

redaktor pisze: śr mar 29, 2023 9:52 pm Oj, Cezary, Cezary... nieziemskim pesymistą jesteś... ale dobra, rozumiem, o co Ci chodzi... jest bardzo trudno stworzyć udany związek... tak wiele kobiet leci na urodę modela, duży członek, wysoki wzrost, gruby portfel itp. itd. . ... a nie na walory mentalne i osobowościowe mężczyzny...
To też, ale głównie chodzi o to, że kobieta, którą mógłbym pokochać i zająć się życiem z nią, niestety, jakby to powiedzieć, nie byłaby z tego powodu zachwycona, a innych nie chcę.
cezary123
zaufany użytkownik

Więc lepiej będzie dla dobra nas wszystkich, jeżeli będę sobie żył sam, tylko dla siebie.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

To przykre co piszesz ale może być to prawda To zależy od tego jak bardzo jesteś chory
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

Przykre jest to że ludzie cofają sie w czasie o dwa tysiące lat
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
cezary123
zaufany użytkownik

Jedyna nadzieja w tym, że takie przekonanie miałem już dwa razy, kiedy zakochałem się na śmierć w pewnej dziewczynie w wieku 19 lat i parę lat później, kiedy próbowałem się ożenić z taką jedną kobietką.
Też za nic na świecie nie wyobrażałem sobie, że mógłbym być szczęśliwy z inną. I za parę lat jakaś przyćmiła tamtą. Najgorsze jest jednak to, że to ostatnie zjawisko jest dosyć dziwne i trwałe.
Żadnej kobiety nie kocham, choćby najpiękniejszej, choćby przyszła mi gotowa na kolanach, oddać się i prosić o wzięcie, to powiem nie i będę wolał żyć dla siebie samego.
A za tamtą istotą latałem jak głupi parę lat i ciągle myślałem o niej.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

redaktor pisze: śr mar 29, 2023 9:52 pm Oj, Cezary, Cezary... nieziemskim pesymistą jesteś... ale dobra, rozumiem, o co Ci chodzi... jest bardzo trudno stworzyć udany związek... tak wiele kobiet leci na urodę modela, duży członek, wysoki wzrost, gruby portfel itp. itd. . ... a nie na walory mentalne i osobowościowe mężczyzny...
Kompletna bzdura - stereotypem jest to, ze kobiety leca na kase czy wyglad.
Ale to dobre usprawiedliwienie dla meskich cipek, ktore boja sie przejac inicjatywe w ich poznawaniu.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
cezary123
zaufany użytkownik

Gorszej cipki niż głupi Januszek to nie ma.
Nie chcę kobiet, chciałem jedną kobietę, i robiłem wszystko, na głowie stawałem, zapierałem się samego siebie, byłem gotów zginąć za nią, a że to niemożliwe, trudno, taka tragedia w miłości, to dureń nie rozumie jebany.
cezary123
zaufany użytkownik

Nasrać tylko na jego pierdolenie.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ja cię Cezary rozumiem. Osoby które nigdy nie były z kobieta nie mieszkały z nią wspólnie maja trudno pojąć o co ci chodzi. I raczej nie znajdziesz u nich zrozumienia
cezary123
zaufany użytkownik

Janusz jest jakiś upośledzony, albo udaje, nie chce zrozumieć czyjejś miłości.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Ja tu w ogóle o miłości nie pisze, tylko o poczatkowym zainicjowaniu kontaktu z kobieta czego prawie wszyscy tutaj się boicie. Bez tego w żadnym zwiazku raczej nie będziecie.
Do tego, Cezary, wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka. Słabe - ale jak na bierną cipkę przystalo.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Amannn pisze: pt mar 31, 2023 12:46 am Ja cię Cezary rozumiem. Osoby które nigdy nie były z kobieta nie mieszkały z nią wspólnie maja trudno pojąć o co ci chodzi. I raczej nie znajdziesz u nich zrozumienia
Nie mierz innych swoją miarą. Ja nie jestem samotnym odludkiem, który boi się ludzi i nigdy nie byl z kobietą, w przeciwieństwie do Was
Bo to w czym był Cezary trudno nazwać związkiem.
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pt mar 31, 2023 8:17 am Ja nie jestem samotnym odludkiem, który boi się ludzi i nigdy nie byl z kobietą, w przeciwieństwie do Was
Szkoda gadać z zadufałym w sobie chłopaczkiem.
cezary123
zaufany użytkownik

Niech stuli pysk i trzyma się z dala ode mnie.
cezary123
zaufany użytkownik

Szuka jeleni znowu do swoich szkoleń flirtowania. Myśli, że wmówi jakieś ograniczenia, lęki, żeby wepchać się ze swoim pierdoleniem. Srać na jego szkolenia. Każdego prowadzą jego własne uczucia i nikt się nie boi kobiet. Niesie jak na skrzydłach, a wszelkie przeszkody się przeskakuje. Nawet gdyby Januszek stanął na drodze miłości, to by się go wygwizdało.
Skoro sobie jednak nie życzę teraz rozpierdalać uczuć z jakąś obcą paskudą, i później się męczyć w zobowiązaniach nie wiadomo jakich, to sobie nie życzę.
Wiem co robię.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ktoś kto nigdy nie mieszkał z kobieta i nie brał odpowiedzialności za kobietę tego co piszesz nie zrozumie. Jak nie chcesz potomstwa to to co piszesz to jest jakiś sposób na życie .
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

cezary, jak sie czujesz wykorzystywany w związku to pamietaj co mówi poeta na ten temat: Kto sie daje dymać, tego ktoś wydyma... Dziś swiat nie jest taki że ludzie czy to w domu czy pracy. Znają jakieś granice, dają coś sami od siebie. Bo tak po prostu powinno być. Jeśli sam czegoś kogoś nie wyciągniesz to cie będą dymać. Czy to nawet w biznesie czy polityce, kościele...
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Amannn pisze: pt mar 31, 2023 5:21 pm Ktoś kto nigdy nie mieszkał z kobieta i nie brał odpowiedzialności za kobietę tego co piszesz nie zrozumie. Jak nie chcesz potomstwa to to co piszesz to jest jakiś sposób na życie .
Amman, po zweryfikowaniu. Tego co to jest sztuczna inteligencaj i chat boty. Skłaniam sie do zdania na temat ciebie, że jesteś jakimś internetowym robotem. I nie chodzi mi o tą konkretną, twoją wypowiedz. Chodzi mi o całość twojej działalności tutaj... Albo zaczniesz pisać coś o sobie i uznam cie za człowieka albo ch... ci w d...
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Przestańcie się kłócić.

Catastrophique- czy zaliczyłeś kiedykolwiek w życiu rozwód, albo rozstanie po wieloletniej kohabitacji ?. Bo właśnie to może wywołać/pogłębić psychozę i dość wielu userów z naszego forum przypuszczalnie ma to, sądząc z treści ich wypowiedzi, za sobą. Oni się po tych traumach poobrażali na kobiety.
Wiem, bo sam kiedyś zrobiłem taki błąd.

Cezary- życzę Ci, abyś wreszcie wyszedł ze swojej skorupy i poznał sensowną kobietęm która Cię doceni i którą Ty docenisz- i będziecie dla siebie nawzajem partnerami.

Tyle.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rodzina i otoczenie”