Prawda o LGBTP

ogólne dyskusja o lbgt

Moderator: moderatorzy

rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Prawda o LGBTP

Post autor: rozszczepionyumysl »

1. Fałszywa tęcza w sprzeczności z Bogiem.
2. Muzułmańscy geje to pedofile (popatrzcie na Wielką Brytanię).
3. Marsze lewactwa.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Prawda o LGBTP

Post autor: Dobro »

1. Tęcza 🌈 to naturalne zjawisko. Występuje jak pada deszcz i świeci słońce;)
2. Skąd te dane? Sądzę że tacy sami są tam geje jak wszędzie.
3. Są różne marsze i pochody.
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Wolność. ☮️
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

karuna pisze: wt cze 14, 2022 6:02 pm 1. Tęcza 🌈 to naturalne zjawisko. Występuje jak pada deszcz i świeci słońce;)
2. Skąd te dane? Sądzę że tacy sami są tam geje jak wszędzie.
3. Są różne marsze i pochody.
1. Ta "tęcza" nie ma nic wspólnego z naturalną tęczą, która ma kolor indygo.
2. Przykłady https://www.rp.pl/swiat/art7455681-znan ... -pedofilow https://pch24.pl/wielka-brytania-muzulm ... -15-latka/ (niestety dużo rzeczy jest cenzurowane przez homolobby Google)
3. Chodziło mi o tfu, "marsz równości".
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Wymiatasz, Rozszczepiony.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
xmiaplacidus
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67253143

Post autor: xmiaplacidus »

Rozszczepiony jak zwykle odlatuje
F25.1
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Ad personam widzę, często się zdarza, że gej jest pedofilem.
W klasyfikacji klinicznej pedofilia zaliczana jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych. Należałoby jednak postawić pytanie, czy pedofilia jest związana i w jaki sposób z orientacją seksualną i czy istnieje związek między homoseksualizmem a pedofilią.
Dane międzynarodowe, najdokładniejsze są z USA. Ponad 95 proc. pedofilów to mężczyźni. Od 25 proc. do 1/3 przestępstw pedofilii jest popełnianych wobec chłopców, pozostałe wobec dziewczynek. Badania w wielu krajach (w tym też w Holandii) pokazują, że populacja gejów wynosi od 2 do 4 proc., a preferencja pedofila do skrzywdzenia chłopca sięga nawet 33 proc., czyli wśród pedofilów jest nawet 10-krotnie więcej homoseksualistów niż w społeczeństwie. Jak pokazuje artykuł z prestiżowego Moyo Clinical Proceedings z 2007 r., który podsumowuje dostępną literaturę na temat pedofilii, heteroseksualny pedofil przeciętnie krzywdził około pięciorga dzieci, podczas gdy homoseksualny pedofil krzywdził 11 dzieci.
Poseł Brynkus w interpelacji nr 6568.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Widzę fanatyzm. Polemika jest w takim wypadku bezcelowa.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

rozszczepionyumysl pisze: czw cze 16, 2022 12:41 pm Ad personam widzę, często się zdarza, że gej jest pedofilem.
W klasyfikacji klinicznej pedofilia zaliczana jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych. Należałoby jednak postawić pytanie, czy pedofilia jest związana i w jaki sposób z orientacją seksualną i czy istnieje związek między homoseksualizmem a pedofilią.
Dane międzynarodowe, najdokładniejsze są z USA. Ponad 95 proc. pedofilów to mężczyźni. Od 25 proc. do 1/3 przestępstw pedofilii jest popełnianych wobec chłopców, pozostałe wobec dziewczynek. Badania w wielu krajach (w tym też w Holandii) pokazują, że populacja gejów wynosi od 2 do 4 proc., a preferencja pedofila do skrzywdzenia chłopca sięga nawet 33 proc., czyli wśród pedofilów jest nawet 10-krotnie więcej homoseksualistów niż w społeczeństwie. Jak pokazuje artykuł z prestiżowego Moyo Clinical Proceedings z 2007 r., który podsumowuje dostępną literaturę na temat pedofilii, heteroseksualny pedofil przeciętnie krzywdził około pięciorga dzieci, podczas gdy homoseksualny pedofil krzywdził 11 dzieci.
Poseł Brynkus w interpelacji nr 6568.
Ktoś tu ma bardzo ciekawe zainteresowania, takie szczegółowe badania... Strach takiemu dać dziecko pod opiekę.
Awatar użytkownika
hole
zaufany użytkownik
Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.

Post autor: hole »

1. W sprzeczności z Bogiem jest nienawiść i brak tolerancji.
2. Skąd te dane? Duży odsetek pedofilów jest wśród katolickich księży.
3. Przynajmniej "marsze lewactwa" szerzą miłość, tolerancję i równość w przeciwieństwie do waszych marszów, które szerzą nienawiść, ból i brak tolerancji dla inności.

Jesteś złym człowiekiem, który powołuje się na Boga. Ale w tym kraju to raczej nic nowego.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

1. Bóg stworzył mężczyznę i kobietę a nie kilkadziesiąt orientacji.\
2. Dużo się mówi o księżach, i dlatego jest poczucie że jest ich dużo. Kilkanaście lat temu osoby o skłonnościach do pedofilii i homoseksualizmu masowo wstępowały do zakonów i na seminaria dla księży, to był dla nich bezpieczny azyl dla ich dewiacji. Podczas spowiedzi mogli się podniecać, bezkarnie wypytywać o szczegóły. Nie mieli nic wspólnego z Bogiem.
3. Na własne oczy widziałam wielokrotnie prowokacyjne zachowanie i okrzyki osob LGBT
4. I co dla mnie najważniejsze , mój przyjaciel o skłonnościach homoseksualnych wcale nie jest zainteresowany LGBT, mówi że jest tam agresja i wrzaski, a on inaczej widzi swoje życie. Nikt go nie napada, nie krzywdzi, jest sobie taki jaki jest w swoim otoczeniu, pojechał wiele lat temu do środowiska o tych skłonnościach i zobaczył rozwiązłość i orgie.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Żeby nie było, w liceum akurat miałem WF z jednym gejem, nigdy z niego się nie śmiałem. Nawet mu współczułem, że czuł się niekomfortowo w męskiej szatni.

Nie działałem aktywnie na jego rzecz, ponieważ obrzydzał mówieniem o seksie z partnerami do osób, z którymi mało się znało, był w innej klasie.

Tak samo mówienie o seksie hetero jest nie na miejscu, jeżeli chodzi o osoby z którymi tak bardzo się nie spoufalalismy.

Jak ktoś jest gejem niech sobie będzie, ale tzw. marsze równości, gdzie gej przebiera się za psa i jest na smyczy, albo latanie z dildosami jest nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

O, "przyjaciel gej, który nie jest za tym calym LGBT" ;).
Awatar użytkownika
xmiaplacidus
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67253143

Post autor: xmiaplacidus »

rozszczepionyumysl pisze: pt cze 17, 2022 3:08 pm Jak ktoś jest gejem niech sobie będzie, ale tzw. marsze równości, gdzie gej przebiera się za psa i jest na smyczy, albo latanie z dildosami jest nie na miejscu.
Przecież to robią hetero osoby na paradach BDSM
F25.1
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

O ludzie, podałem dane od posła na Sejm RP, każdy może sobie wyszukać (tylko nie polecam tego robić za pomocą Google, bo może to ocenzurować), to ludzie, którzy łykają TVN 24 i homoseksualne lobby zaczynają się buntować, bo mają inny obraz niż z TV.

I żeby nie było, korzystam z firm wspierających to sodomiczne lobby, ale również mam konta na stronach z prawdziwą wolnością słowa np. https://gab.com i inną, na której niestety się to zmienia https://lurker.land

Ania, czyżby? Jakoś o tym nie słychać w mediach, prędzej jest to na marszach lewactwa, kobiety przebierające się za mężczyznę itd.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pt cze 17, 2022 6:27 pm O, "przyjaciel gej, który nie jest za tym calym LGBT" ;).
Przeczytałeś post? Czy pierwsze parę słów? Był za LGBT, dlatego go nie wspierałem, ale nie nosił tęczowych flag czy coś.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

hole pisze: czw cze 16, 2022 7:03 pm 1. W sprzeczności z Bogiem jest nienawiść i brak tolerancji.
2. Skąd te dane? Duży odsetek pedofilów jest wśród katolickich księży.
3. Przynajmniej "marsze lewactwa" szerzą miłość, tolerancję i równość w przeciwieństwie do waszych marszów, które szerzą nienawiść, ból i brak tolerancji dla inności.

Jesteś złym człowiekiem, który powołuje się na Boga. Ale w tym kraju to raczej nic nowego.
Ad. 1 Lewica wykrzywiła pojęcie tolerancji, łacina mówi jasno jedynie o znoszeniu kogoś. Nie zaprezentowałem tu nieznoszenia osób LGBTP, gej-pedofil też może się nawrócić.

Ad. 2 Ilu masz księży w ogóle, akurat jestem grekokatolikiem i u nas księża mający kontakt z wiernymi raczej nie mają celibatu, jak ktoś się ożenił przed wstapieniem do seminarium to może bez celibatu służyć Bogu.

Ad. 3 Pewnie myślisz o Marszu Niepodległości w Warszawie, u mnie jest lokalny marsz 11 listopada, nie zauważyłem tam nienawiści do kogokolwiek.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Na potwierdzenie moich słów o tym, że parada równości to marsz sodomitów z BSDM
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

https://www.fronda.pl/a/Jaroslaw-Kaczyn ... 01360.html
Polecam uwadze, mimo, że nie popieram PiS to pod względem zwalczania LGBTP dobrze robi.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

"Mundry" jak i Ty.
Tylko, ze wyzej postawiony :/.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kochać inaczej”