Prawda o LGBTP
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Prawda o LGBTP
1. Fałszywa tęcza w sprzeczności z Bogiem.
2. Muzułmańscy geje to pedofile (popatrzcie na Wielką Brytanię).
3. Marsze lewactwa.
2. Muzułmańscy geje to pedofile (popatrzcie na Wielką Brytanię).
3. Marsze lewactwa.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Prawda o LGBTP
1. Tęcza
to naturalne zjawisko. Występuje jak pada deszcz i świeci słońce;)
2. Skąd te dane? Sądzę że tacy sami są tam geje jak wszędzie.
3. Są różne marsze i pochody.
2. Skąd te dane? Sądzę że tacy sami są tam geje jak wszędzie.
3. Są różne marsze i pochody.

- amigo
- zaufany użytkownik
Wolność. 
-
- zaufany użytkownik
1. Ta "tęcza" nie ma nic wspólnego z naturalną tęczą, która ma kolor indygo.
2. Przykłady https://www.rp.pl/swiat/art7455681-znan ... -pedofilow https://pch24.pl/wielka-brytania-muzulm ... -15-latka/ (niestety dużo rzeczy jest cenzurowane przez homolobby Google)
3. Chodziło mi o tfu, "marsz równości".
- Catastrophique
- bywalec
Wymiatasz, Rozszczepiony.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
-
- zaufany użytkownik
Ad personam widzę, często się zdarza, że gej jest pedofilem.
Poseł Brynkus w interpelacji nr 6568.W klasyfikacji klinicznej pedofilia zaliczana jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych. Należałoby jednak postawić pytanie, czy pedofilia jest związana i w jaki sposób z orientacją seksualną i czy istnieje związek między homoseksualizmem a pedofilią.
Dane międzynarodowe, najdokładniejsze są z USA. Ponad 95 proc. pedofilów to mężczyźni. Od 25 proc. do 1/3 przestępstw pedofilii jest popełnianych wobec chłopców, pozostałe wobec dziewczynek. Badania w wielu krajach (w tym też w Holandii) pokazują, że populacja gejów wynosi od 2 do 4 proc., a preferencja pedofila do skrzywdzenia chłopca sięga nawet 33 proc., czyli wśród pedofilów jest nawet 10-krotnie więcej homoseksualistów niż w społeczeństwie. Jak pokazuje artykuł z prestiżowego Moyo Clinical Proceedings z 2007 r., który podsumowuje dostępną literaturę na temat pedofilii, heteroseksualny pedofil przeciętnie krzywdził około pięciorga dzieci, podczas gdy homoseksualny pedofil krzywdził 11 dzieci.
- Catastrophique
- bywalec
Widzę fanatyzm. Polemika jest w takim wypadku bezcelowa.
Tik tak tik tak

- FreshEscape
- bywalec
Ktoś tu ma bardzo ciekawe zainteresowania, takie szczegółowe badania... Strach takiemu dać dziecko pod opiekę.rozszczepionyumysl pisze: ↑czw cze 16, 2022 12:41 pm Ad personam widzę, często się zdarza, że gej jest pedofilem.
Poseł Brynkus w interpelacji nr 6568.W klasyfikacji klinicznej pedofilia zaliczana jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych. Należałoby jednak postawić pytanie, czy pedofilia jest związana i w jaki sposób z orientacją seksualną i czy istnieje związek między homoseksualizmem a pedofilią.
Dane międzynarodowe, najdokładniejsze są z USA. Ponad 95 proc. pedofilów to mężczyźni. Od 25 proc. do 1/3 przestępstw pedofilii jest popełnianych wobec chłopców, pozostałe wobec dziewczynek. Badania w wielu krajach (w tym też w Holandii) pokazują, że populacja gejów wynosi od 2 do 4 proc., a preferencja pedofila do skrzywdzenia chłopca sięga nawet 33 proc., czyli wśród pedofilów jest nawet 10-krotnie więcej homoseksualistów niż w społeczeństwie. Jak pokazuje artykuł z prestiżowego Moyo Clinical Proceedings z 2007 r., który podsumowuje dostępną literaturę na temat pedofilii, heteroseksualny pedofil przeciętnie krzywdził około pięciorga dzieci, podczas gdy homoseksualny pedofil krzywdził 11 dzieci.
- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
1. W sprzeczności z Bogiem jest nienawiść i brak tolerancji.
2. Skąd te dane? Duży odsetek pedofilów jest wśród katolickich księży.
3. Przynajmniej "marsze lewactwa" szerzą miłość, tolerancję i równość w przeciwieństwie do waszych marszów, które szerzą nienawiść, ból i brak tolerancji dla inności.
Jesteś złym człowiekiem, który powołuje się na Boga. Ale w tym kraju to raczej nic nowego.
3. Przynajmniej "marsze lewactwa" szerzą miłość, tolerancję i równość w przeciwieństwie do waszych marszów, które szerzą nienawiść, ból i brak tolerancji dla inności.
Jesteś złym człowiekiem, który powołuje się na Boga. Ale w tym kraju to raczej nic nowego.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
1. Bóg stworzył mężczyznę i kobietę a nie kilkadziesiąt orientacji.\
2. Dużo się mówi o księżach, i dlatego jest poczucie że jest ich dużo. Kilkanaście lat temu osoby o skłonnościach do pedofilii i homoseksualizmu masowo wstępowały do zakonów i na seminaria dla księży, to był dla nich bezpieczny azyl dla ich dewiacji. Podczas spowiedzi mogli się podniecać, bezkarnie wypytywać o szczegóły. Nie mieli nic wspólnego z Bogiem.
3. Na własne oczy widziałam wielokrotnie prowokacyjne zachowanie i okrzyki osob LGBT
4. I co dla mnie najważniejsze , mój przyjaciel o skłonnościach homoseksualnych wcale nie jest zainteresowany LGBT, mówi że jest tam agresja i wrzaski, a on inaczej widzi swoje życie. Nikt go nie napada, nie krzywdzi, jest sobie taki jaki jest w swoim otoczeniu, pojechał wiele lat temu do środowiska o tych skłonnościach i zobaczył rozwiązłość i orgie.
2. Dużo się mówi o księżach, i dlatego jest poczucie że jest ich dużo. Kilkanaście lat temu osoby o skłonnościach do pedofilii i homoseksualizmu masowo wstępowały do zakonów i na seminaria dla księży, to był dla nich bezpieczny azyl dla ich dewiacji. Podczas spowiedzi mogli się podniecać, bezkarnie wypytywać o szczegóły. Nie mieli nic wspólnego z Bogiem.
3. Na własne oczy widziałam wielokrotnie prowokacyjne zachowanie i okrzyki osob LGBT
4. I co dla mnie najważniejsze , mój przyjaciel o skłonnościach homoseksualnych wcale nie jest zainteresowany LGBT, mówi że jest tam agresja i wrzaski, a on inaczej widzi swoje życie. Nikt go nie napada, nie krzywdzi, jest sobie taki jaki jest w swoim otoczeniu, pojechał wiele lat temu do środowiska o tych skłonnościach i zobaczył rozwiązłość i orgie.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
-
- zaufany użytkownik
Żeby nie było, w liceum akurat miałem WF z jednym gejem, nigdy z niego się nie śmiałem. Nawet mu współczułem, że czuł się niekomfortowo w męskiej szatni.
Nie działałem aktywnie na jego rzecz, ponieważ obrzydzał mówieniem o seksie z partnerami do osób, z którymi mało się znało, był w innej klasie.
Tak samo mówienie o seksie hetero jest nie na miejscu, jeżeli chodzi o osoby z którymi tak bardzo się nie spoufalalismy.
Jak ktoś jest gejem niech sobie będzie, ale tzw. marsze równości, gdzie gej przebiera się za psa i jest na smyczy, albo latanie z dildosami jest nie na miejscu.
Nie działałem aktywnie na jego rzecz, ponieważ obrzydzał mówieniem o seksie z partnerami do osób, z którymi mało się znało, był w innej klasie.
Tak samo mówienie o seksie hetero jest nie na miejscu, jeżeli chodzi o osoby z którymi tak bardzo się nie spoufalalismy.
Jak ktoś jest gejem niech sobie będzie, ale tzw. marsze równości, gdzie gej przebiera się za psa i jest na smyczy, albo latanie z dildosami jest nie na miejscu.
- Catastrophique
- bywalec
O, "przyjaciel gej, który nie jest za tym calym LGBT"
.

Tik tak tik tak

- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Przecież to robią hetero osoby na paradach BDSMrozszczepionyumysl pisze: ↑pt cze 17, 2022 3:08 pm Jak ktoś jest gejem niech sobie będzie, ale tzw. marsze równości, gdzie gej przebiera się za psa i jest na smyczy, albo latanie z dildosami jest nie na miejscu.
F25.1
-
- zaufany użytkownik
O ludzie, podałem dane od posła na Sejm RP, każdy może sobie wyszukać (tylko nie polecam tego robić za pomocą Google, bo może to ocenzurować), to ludzie, którzy łykają TVN 24 i homoseksualne lobby zaczynają się buntować, bo mają inny obraz niż z TV.
I żeby nie było, korzystam z firm wspierających to sodomiczne lobby, ale również mam konta na stronach z prawdziwą wolnością słowa np. https://gab.com i inną, na której niestety się to zmienia https://lurker.land
Ania, czyżby? Jakoś o tym nie słychać w mediach, prędzej jest to na marszach lewactwa, kobiety przebierające się za mężczyznę itd.
I żeby nie było, korzystam z firm wspierających to sodomiczne lobby, ale również mam konta na stronach z prawdziwą wolnością słowa np. https://gab.com i inną, na której niestety się to zmienia https://lurker.land
Ania, czyżby? Jakoś o tym nie słychać w mediach, prędzej jest to na marszach lewactwa, kobiety przebierające się za mężczyznę itd.
-
- zaufany użytkownik
Przeczytałeś post? Czy pierwsze parę słów? Był za LGBT, dlatego go nie wspierałem, ale nie nosił tęczowych flag czy coś.Catastrophique pisze: ↑pt cze 17, 2022 6:27 pm O, "przyjaciel gej, który nie jest za tym calym LGBT".
-
- zaufany użytkownik
Ad. 1 Lewica wykrzywiła pojęcie tolerancji, łacina mówi jasno jedynie o znoszeniu kogoś. Nie zaprezentowałem tu nieznoszenia osób LGBTP, gej-pedofil też może się nawrócić.hole pisze: ↑czw cze 16, 2022 7:03 pm 1. W sprzeczności z Bogiem jest nienawiść i brak tolerancji.
Ad. 2 Ilu masz księży w ogóle, akurat jestem grekokatolikiem i u nas księża mający kontakt z wiernymi raczej nie mają celibatu, jak ktoś się ożenił przed wstapieniem do seminarium to może bez celibatu służyć Bogu.
Ad. 3 Pewnie myślisz o Marszu Niepodległości w Warszawie, u mnie jest lokalny marsz 11 listopada, nie zauważyłem tam nienawiści do kogokolwiek.
-
- zaufany użytkownik
Na potwierdzenie moich słów o tym, że parada równości to marsz sodomitów z BSDM
-
- zaufany użytkownik
https://www.fronda.pl/a/Jaroslaw-Kaczyn ... 01360.html
Polecam uwadze, mimo, że nie popieram PiS to pod względem zwalczania LGBTP dobrze robi.
Polecam uwadze, mimo, że nie popieram PiS to pod względem zwalczania LGBTP dobrze robi.
- Catastrophique
- bywalec
"Mundry" jak i Ty.
Tylko, ze wyzej postawiony :/.
Tylko, ze wyzej postawiony :/.
Tik tak tik tak