Kobiety pistolety.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Kobiety pistolety.

Post autor: Meduzola »

Zazwyczaj uprawiam tylko dywersję, ale przyszedł czas na sabotaż..! Wobec kogoś, komu obiecałam "pewnego rodzaju starcie", kogoś, kto nas tu deprecjonuje, nie pozwalając zredukowanemu do liczb: ...0 i 1... Światu, uwierzyć w Nasze historie, które pisało życie, od Anonima, przez Kadłubka po Długosza, co z wysokiej topoli, a tym razem jako chrabąszcz majowy, choć może i przedwcześnie, jak orzeł w meksykańskim godle pionowo (!) na tego szakala, pustynnego węża spada... Ale w sumie, to bez szczególnej urazy i obrazy, bo w gruncie rzeczy, nie chodzi o osobę, ale o reprezentowaną tu przez nią regularnie i konsekwentnie morderczą ideę, pozbawionych sumienia psychiatrów. I Ty, "TVP Kulturo", nie czuj się dotknięta, przez to tylko, że czasem mi za bardzo stację "Arte" przypominasz:
Ostatnio zmieniony śr kwie 06, 2022 1:58 am przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

"Sen Srebrny Salomei", czyli "Sky Fall", czyli Żółty Ciżemek do Prabuta: Zacznę tak: Wolicie agalmaty czy amalgaty ??? Bo wiesz, @Karuna: Nawet, jeśli byś miał siedmiomilową moc, by w kilka sekund za pomocą wymiany kwasu sjalowego między Tobą, a tym pedałem @shadowman-em, którego "gorąca esencja" na Ciebie czeka, płytę "Star Wars" wymienić, to po drodze czekam JA: BAZYLISZEK... Więc możecie moją namolną-meduzolną skórą wycierać gębę nawet samego Daniela Craiga, ile Wam się żywnie podoba... PODPISANO: Waligóra i Wyrwidąb, czyli gdzieś między pewnymi dwiema "historycznymi krainami", bo ani Ty, ani ten, co podziela z Tobą to "wieczne utrapienie, jakim jest życie", w pogoni za Nirwaną, której nie ma i nie będzie, chcąc pociągnąć za sobą Niewinnych i Bezbronnych, jeszcze nawet nie przeczuwacie, choć zapach bryzy morskiej dobrze znacie, że jestem Waszą Beczką Soli. ... Beczką Śmiechu na całą Polskę i ten Wasz zgniły zachodni świat..! A Zbyszek, który nie jest wcale "taki głupi, na jakiego [może, bo w Waszym mniemaniu] wygląda", nigdy, ale to nigdy, nie da Ci klucz-a/-y do EVOT-u. EVOT EMPIRE.
Ostatnio zmieniony śr kwie 06, 2022 5:47 am przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

"GORZKIE GODY": H-orusa z Pszowa zdepcze Tępa Podkowa, herbu Pomian do tego, Tego Pana Niewłaściwego. Bo w Tychach robią małe fjuty, wielki zamek tajemnicą osnuty. Polskiej Policji R-o-z-d-z-i-a-ł (!) nowy: Swe cudaczne łowy zaczniecie na Dąbrowy. Mój Walentynek z Koziego Lasku w swoim własnym marnym potrzasku. Bo na ulicy Długosza siedzi głubczycka Cichosza. Obok siedzi Anonim, wspólnie Krzyżaka pogonim. I Kadłubek nam wtóruje, że się talent nie zmarnuje. Na Długosza kozy kują, swe dzieci H-orusowi z nosa wydłubują. Tam schowało się Kleopatry Słonko, czyli u Grota za zasłonką. Stary Perz Nowego Pokroju turla Losy Ludzkie w byle gnoju. To nowy film Lyncha, co mi noce bezsenne nastryncza. Psią paszą nasz Evot truje, szatanowi śpiewa, właśnie on w jego sercu góruje..! I tak historia zatoczyła koło w Koluszkach, bo to Skarabeusze w śląskich fartuszkach. Polska gęba wnet rozpozna Swojego, tego Wernyhorę zawsze na czas właściwego. Do Bełku może daleko z Bełchatowa, ale Swój rozpozna, że trąba gotowa. Więc korona Wam z głowy nie spadnie, jeśli w Gorzkowicach ktoś wagon jeden skradnie. Może to Reymont, a może Różewicz, a może Orła cień i Kasia Stankiewicz.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Z dedykacją dla Nauczycielki Geografii, Pani Król, szkoła podst. nr 4: ZACZYNAMY: 1)."Leczki" z szwajcarskiej apteczki..! 2. W segregatorku dentystki Ninki o Lady Dianie prasowe wycinki..! 2b) @kisia83 dość wcześnie szpiclem została, wiem, bo Musierowicz-ową czytywała..! 2c) Na Normandię desant i u "drugiej" Elki znów pełna kiesa..! 3.) A brat Sz. raz powiedział, co o wyspiarskiej zieleni historyczny Wiking wiedział..! 3b) "Bo to nie sztuka być turystą, lecz turystą być, to sztuka..!" 3c) Ostatecznie wolę przewrażliwionych "foliarzy", od tych bezwzględnych "wyspiarzy".
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

INO WŁODZIU: Łódzkie Błonia---Teresin---Parzno. Wyjdziesz przed palarnią bełchatowskiego psychiatryka. Kosy się tu od kilku dni zlatują. Dopiero teraz dostrzeglam tego brązowego, wielkiego wzdłuż i wszerz KUNDLA.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Mój "post" namber 2139, czyli google czekał kilka dni, podczas gdy próbowałam wyważyć drzwi otwarte na rozcierz: radio archidiecezji katowickiej, RadioeM: 107,6...
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Meduzola pisze: śr kwie 27, 2022 9:45 am Mój "post" namber 2139, czyli google czekał kilka dni, podczas gdy próbowałam wyważyć drzwi otwarte na rozcierz: radio archidiecezji katowickiej, RadioeM: 107,6...
Google widzi nasze posty.
Google widzi to forum.
Poprzez google znalazłem to forum.
Nie wierzcie moderatorom.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: śr kwie 27, 2022 3:19 pm Google widzi nasze posty.
Google widzi to forum.
Sam nie rozumiesz własnych intencji: a) ferment, b) prowokacja, c) leczenie z własnego niedowartościowania..?
AcidHouse
bywalec

Meduzola pisze: czw kwie 28, 2022 1:46 pm
AcidHouse pisze: śr kwie 27, 2022 3:19 pm Google widzi nasze posty.
Google widzi to forum.
Sam nie rozumiesz własnych intencji: a) ferment, b) prowokacja, c) leczenie z własnego niedowartościowania..?
tobie to już nic nie pomoże, ponieważ nawet nie próbujesz czytać ze zrozumieniem.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Nie do rymu, nie do taktu... Tak się dzieje w Waszej klice...
AcidHouse
bywalec

Rym niepotrzebny, bo jeszcze go przeczytasz i zaśpiewasz. :dance:
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: pt kwie 29, 2022 9:14 am Rym niepotrzebny, bo jeszcze go przeczytasz i zaśpiewasz. :dance:
Staniesz jak wryty, słuchając poraz setny tej samej płyty! I patefon Ci zawtóruje, że opera gałganów nie przyjmuje! Więc zbyt nisko nie śpiewaj- Bilirubiną się kwiatków nie podlewa!
AcidHouse
bywalec

Meduzola pisze: pt kwie 29, 2022 5:48 pm
AcidHouse pisze: pt kwie 29, 2022 9:14 am Rym niepotrzebny, bo jeszcze go przeczytasz i zaśpiewasz. :dance:
Staniesz jak wryty, słuchając poraz setny tej samej płyty! I patefon Ci zawtóruje, że opera gałganów nie przyjmuje! Więc zbyt nisko nie śpiewaj- Bilirubiną się kwiatków nie podlewa!
Nie jąkaj się.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: sob kwie 30, 2022 8:43 am Nie jąkaj się.
DOBZIE..! Ps. Zobaczymy, co w następnej kolejności wydukasz..!
AcidHouse
bywalec

Proszę bluzgaj w moją stronę. Śmiało.
Porzuć domysły, unikaj mitów i przegoń mgłę, którą od jakiegoś czasu widzisz.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: sob kwie 30, 2022 9:00 am Proszę bluzgaj w moją stronę. Śmiało.
Różnią nas charakter, światopogląd, nastawienie do różnych tematów... Do tego, ja nie jestem w Twoim guście, a Ty w moim. Po prostu brak identyfikacji. Otwarcie mówię, że uprawiam antypsychiatrię. Nie neguję istnienia mentalnych przypadłości, ale uważam, że "psychika" nie istnieje..! Doceniam prace Abrama Hof(f)era, niedługo przejdę do pism T(h)omasa Szasza, a po drodze możecie mi podrzucić Senekę (×2) i Cycerona. Każdy monolog, ale i dialog, to rodzaj narracji, a w post-postmodernizmie nazbyt chętnie redukują Nas (uczucia+myśli +słowa+czyny+ inne przedsięwzięcia) do liczb 0 i 1. Rosja, zanim zaatakowała Finlandię, "poznała" ten Naród binarnie: Kiedy się budzisz, śpisz, kiedy jesz, kiedy płacisz kartą, kiedy się relaksujesz podczas oglądania filmów, kiedy idziesz na gofry z dziećmi, czyli nie chodzi o Janinę Kowalską z mężem, tylko całą populację danego Narodu. Poprzez podziemne tunele i podniebne wyliczenia. ... A faktyczne istnienie tzw. "interfejsu: komputer-mózg" objawiło mi się/ objawiono mi... 2,5 tygodna temu, i to w bardzo konkretnych okolicznościach. Więc możesz torpedować moje poglądy, deprecjonować moje poczucie wartości. Ale: "Nie mój wóz, nie będzie mnie wiózł". Moim "algorytmem" nie da się aż tak bardzo "żonglować", bo ja ("klasycznego") rytmu dobowego nie posiadam. A "ta" frywolność, to "tylko" frytki karbowane z ketchupem (łagodnym), skoro Frycek kazał nam to jeść, o czym van Gogh kilka razy "wspomniał".
AcidHouse
bywalec

Meduzola pisze: sob kwie 30, 2022 3:31 pm
AcidHouse pisze: sob kwie 30, 2022 9:00 am Proszę bluzgaj w moją stronę. Śmiało.
Różnią nas charakter, światopogląd, nastawienie do różnych tematów... Do tego, ja nie jestem w Twoim guście, a Ty w moim. Po prostu brak identyfikacji. Otwarcie mówię, że uprawiam antypsychiatrię. Nie neguję istnienia mentalnych przypadłości, ale uważam, że "psychika" nie istnieje..! Doceniam prace Abrama Hof(f)era, niedługo przejdę do pism T(h)omasa Szasza, a po drodze możecie mi podrzucić Senekę (×2) i Cycerona. Każdy monolog, ale i dialog, to rodzaj narracji, a w post-postmodernizmie nazbyt chętnie redukują Nas (uczucia+myśli +słowa+czyny+ inne przedsięwzięcia) do liczb 0 i 1. Rosja, zanim zaatakowała Finlandię, "poznała" ten Naród binarnie: Kiedy się budzisz, śpisz, kiedy jesz, kiedy płacisz kartą, kiedy się relaksujesz podczas oglądania filmów, kiedy idziesz na gofry z dziećmi, czyli nie chodzi o Janinę Kowalską z mężem, tylko całą populację danego Narodu. Poprzez podziemne tunele i podniebne wyliczenia. ... A faktyczne istnienie tzw. "interfejsu: komputer-mózg" objawiło mi się/ objawiono mi... 2,5 tygodna temu, i to w bardzo konkretnych okolicznościach. Więc możesz torpedować moje poglądy, deprecjonować moje poczucie wartości. Ale: "Nie mój wóz, nie będzie mnie wiózł". Moim "algorytmem" nie da się aż tak bardzo "żonglować", bo ja ("klasycznego") rytmu dobowego nie posiadam. A "ta" frywolność, to "tylko" frytki karbowane z ketchupem (łagodnym), skoro Frycek kazał nam to jeść, o czym van Gogh kilka razy "wspomniał".

Ja też "cieszę się, że cię poznałem".
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Od Pana Zbigniewa Golińskiego się "dowiedziałam", że Pan Stefan Żeromski (1864--1925) bardzo wspierał Skamandrytów... Na razie siedzi przy stoliku z J. Iwaszkiewiczem (1894-1980), J. Lechoniem (1899-1956), A. Słonimskim (1895- 1976) i K. Szymanowskim (1882-1937), s. 10 (1977).
Awatar użytkownika
falling up
bywalec

Post autor: falling up »

Zapraszamy do działu nauka.

Żeby pokolenia nie zwątpiły.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"

*

prefix.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

falling up pisze: śr maja 04, 2022 5:12 pm Zapraszamy do działu nauka./ Żeby pokolenia nie zwątpiły.
Kochani "Pozytywiści"... Jaka jest właściwie różnica między "pracą organiczną" a "pracą u podstaw"? To, że pływając w Aarze, uczysz (się) grać na gitarze.? Podczas gdy Nasze membranki słuchowe nie lecą na rytmy big beatowe..? W płaskowyżu u Szwajcara szafa znów będzie grać, bo gaz i ropy stamtąd chcecie brać. "Papugą i pawiem innych narodów" chcesz być znowu, a przecież obyć się mogło bez większego smrodu (!!!)
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”