Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
Witam
Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego psychiatrę u którego mogłabym mieć konsultację najlepiej online?
Pozdrawiam
Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego psychiatrę u którego mogłabym mieć konsultację najlepiej online?
Pozdrawiam
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
wiesz dobrego ... . Zależy też z czym masz problem , bez pezesady są osoby które potrzebują szpitala i leczenia a niektórzy nie . Ciężko to zweryfikować przez internet .Poleciłbym ci nieprzepłacać zachować zdrowy rozsądek bo oni będą cię umawiać i umawiać pewnie , mmoże do szpitala idź zaoszczędzisz dużo pieniędzy , chyba że celem są leki. Pisze wielowoątkowo troche .
- Kiciuś_XXL
- moderator
AnyG.
Proponuję jednak konsultacje w gabinecie. Lekarz gdy widzi twarz i mimikę wie wiecej co i jak.
Ja od pandemii załatwiam leki na telefon ale jestem w remisji od 16 lat wiec konsultacja nie jest niezbedna
Proponuję jednak konsultacje w gabinecie. Lekarz gdy widzi twarz i mimikę wie wiecej co i jak.
Ja od pandemii załatwiam leki na telefon ale jestem w remisji od 16 lat wiec konsultacja nie jest niezbedna
Witam
Nie potrzebuje na ten moment szpitala jestem w remisji od 4 lat, i ogólnie dobrze się miewam, pracuje i nic złego się na ten moment nie dzieje. Potrzebna mi konsultacja odnośnie leków. Nie chodzi mi o teleporadę - tylko konsultację online przez skypa czy inny komunikator. Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
Pozdrawiam
Nie potrzebuje na ten moment szpitala jestem w remisji od 4 lat, i ogólnie dobrze się miewam, pracuje i nic złego się na ten moment nie dzieje. Potrzebna mi konsultacja odnośnie leków. Nie chodzi mi o teleporadę - tylko konsultację online przez skypa czy inny komunikator. Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
Pozdrawiam
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Tylko dla mnie dobry psychiatra, lub szerzej dobry lekarz, to taki, który wyleczy pacjenta całkowicie z choroby. A ja jeszcze o takim psychiatrze w Polsce nie słyszałem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zaufany użytkownik
Witam
Pracę akurat mam blisko domu około 5 km, zabieram się z innymi osobami a w ostateczności rowerem. Rozszczepionyumysł - mogę prosić na namiary do tego twojego psychiatry 50 minutowa wizyta by mi odpowiadała jak najbardziej.
Pozdrawiam
Pracę akurat mam blisko domu około 5 km, zabieram się z innymi osobami a w ostateczności rowerem. Rozszczepionyumysł - mogę prosić na namiary do tego twojego psychiatry 50 minutowa wizyta by mi odpowiadała jak najbardziej.
Pozdrawiam
-
- zaufany użytkownik
Wysłałem na priv link do profilu tego lekarza na znanylekarz. Jak coś on przyjmuje tylko prywatnie.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
informacje kosztująCzy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał