Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
AnyG
zarejestrowany użytkownik

Post autor: AnyG »

Witam
Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego psychiatrę u którego mogłabym mieć konsultację najlepiej online?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Re: Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę

Post autor: Słonecznik1 »

wiesz dobrego ... . Zależy też z czym masz problem , bez pezesady są osoby które potrzebują szpitala i leczenia a niektórzy nie . Ciężko to zweryfikować przez internet .Poleciłbym ci nieprzepłacać zachować zdrowy rozsądek bo oni będą cię umawiać i umawiać pewnie , mmoże do szpitala idź zaoszczędzisz dużo pieniędzy , chyba że celem są leki. Pisze wielowoątkowo troche .
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

AnyG.
Proponuję jednak konsultacje w gabinecie. Lekarz gdy widzi twarz i mimikę wie wiecej co i jak.

Ja od pandemii załatwiam leki na telefon ale jestem w remisji od 16 lat wiec konsultacja nie jest niezbedna
AnyG

Witam
Nie potrzebuje na ten moment szpitala jestem w remisji od 4 lat, i ogólnie dobrze się miewam, pracuje i nic złego się na ten moment nie dzieje. Potrzebna mi konsultacja odnośnie leków. Nie chodzi mi o teleporadę - tylko konsultację online przez skypa czy inny komunikator. Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Tylko dla mnie dobry psychiatra, lub szerzej dobry lekarz, to taki, który wyleczy pacjenta całkowicie z choroby. A ja jeszcze o takim psychiatrze w Polsce nie słyszałem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

AnyG pisze: wt cze 01, 2021 10:42 am Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
A jak docierasz do pracy? Mój poprzedni lekarz psychiatra ma konsultacje online, ale też jest psychoterapeutą i umawia tylko na 50 minut wizyty.
AnyG

Witam
Pracę akurat mam blisko domu około 5 km, zabieram się z innymi osobami a w ostateczności rowerem. Rozszczepionyumysł - mogę prosić na namiary do tego twojego psychiatry 50 minutowa wizyta by mi odpowiadała jak najbardziej.
Pozdrawiam
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Wysłałem na priv link do profilu tego lekarza na znanylekarz. Jak coś on przyjmuje tylko prywatnie.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

informacje kosztują ;) chociaż jako doświadczony szpieg oddaję dane lokalizacji konowałów za darmo xd
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”