Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
Witam
Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego psychiatrę u którego mogłabym mieć konsultację najlepiej online?
Pozdrawiam
Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego psychiatrę u którego mogłabym mieć konsultację najlepiej online?
Pozdrawiam
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
wiesz dobrego ... . Zależy też z czym masz problem , bez pezesady są osoby które potrzebują szpitala i leczenia a niektórzy nie . Ciężko to zweryfikować przez internet .Poleciłbym ci nieprzepłacać zachować zdrowy rozsądek bo oni będą cię umawiać i umawiać pewnie , mmoże do szpitala idź zaoszczędzisz dużo pieniędzy , chyba że celem są leki. Pisze wielowoątkowo troche .
- Kiciuś_XXL
- moderator
AnyG.
Proponuję jednak konsultacje w gabinecie. Lekarz gdy widzi twarz i mimikę wie wiecej co i jak.
Ja od pandemii załatwiam leki na telefon ale jestem w remisji od 16 lat wiec konsultacja nie jest niezbedna
Proponuję jednak konsultacje w gabinecie. Lekarz gdy widzi twarz i mimikę wie wiecej co i jak.
Ja od pandemii załatwiam leki na telefon ale jestem w remisji od 16 lat wiec konsultacja nie jest niezbedna
Witam
Nie potrzebuje na ten moment szpitala jestem w remisji od 4 lat, i ogólnie dobrze się miewam, pracuje i nic złego się na ten moment nie dzieje. Potrzebna mi konsultacja odnośnie leków. Nie chodzi mi o teleporadę - tylko konsultację online przez skypa czy inny komunikator. Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
Pozdrawiam
Nie potrzebuje na ten moment szpitala jestem w remisji od 4 lat, i ogólnie dobrze się miewam, pracuje i nic złego się na ten moment nie dzieje. Potrzebna mi konsultacja odnośnie leków. Nie chodzi mi o teleporadę - tylko konsultację online przez skypa czy inny komunikator. Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
Pozdrawiam
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Tylko dla mnie dobry psychiatra, lub szerzej dobry lekarz, to taki, który wyleczy pacjenta całkowicie z choroby. A ja jeszcze o takim psychiatrze w Polsce nie słyszałem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zaufany użytkownik
Witam
Pracę akurat mam blisko domu około 5 km, zabieram się z innymi osobami a w ostateczności rowerem. Rozszczepionyumysł - mogę prosić na namiary do tego twojego psychiatry 50 minutowa wizyta by mi odpowiadała jak najbardziej.
Pozdrawiam
Pracę akurat mam blisko domu około 5 km, zabieram się z innymi osobami a w ostateczności rowerem. Rozszczepionyumysł - mogę prosić na namiary do tego twojego psychiatry 50 minutowa wizyta by mi odpowiadała jak najbardziej.
Pozdrawiam
-
- zaufany użytkownik
Wysłałem na priv link do profilu tego lekarza na znanylekarz. Jak coś on przyjmuje tylko prywatnie.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
informacje kosztują chociaż jako doświadczony szpieg oddaję dane lokalizacji konowałów za darmo xdCzy ktoś może polecić dobrego psychiatrę
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał