Ja się nie będę poniżał do Waszego poziomu. Tak, macie racje, że warunki zimowe nie mają się nijak do zdrowia psychicznego w dziale "dyskusja ogólna"! Tyle z mojej strony na forum. Nie będą mi cz*by nosa ucierali dla swojej rozrywki.zbyszek pisze: ↑wt paź 08, 2019 9:51 amAleż guile Maksi ma pełną rację, że przesuwa wątki do pasujących działów. Spójrz, temat pory roku to nie temat choroby schizofrenii. Nasze forum jest odwiedzane przez wiele osób szukających pomocy i wsparcia. Szukają i co znajdą ? - czyjeś uwagi na temat pory roku !
Rozumiesz, że to utrudnia innym w korzystaniu z tgo serwisu ?
Po to stworzyliśmy inne działy, że innym łatwiej było znaleść to, czego szukają.
Możliwe, że drażni Cię czerwony wpis Maksymiliany, lecz spójrz - ona czyni Ci tym uprzejmość. Mogłaby przesunąć temat, tam gdzie pasuje bez żadnej informacji dla Ciebie. Byłoby Ci milej ?
W przyszłości info dla autora wątku wysłane PM-em będzie szło z automatu - to już zadanie dla mnie.
"serdecznie od.." nie jest specjalnie miłe, przyznasz, czy nie ?
A nazwanie kogokolwiek "sm.." jest niedopuszczalne. Powtórzysz jeszcze raz takie hasło do kogokolwiek z uczestników, wtedy zaczniesz tracić po kawałku prawa dostępu. Utrasz większość, a nie zrozumiesz, wtedy Cię zbanujemy.
Pisz spokojniej i uszanuj, co Maksymiliana do Ciebie mówi !
Uderzcie się w pierś, czy aby czasem się tu nie ukreowało takie swoiste "prowokatorium", mające usuwać potencjalne zagrożenia dla swoich "racji" (swoich idea fixów, lenistwa intelektualnego, i wręcz urojeń chorobowych)? Szturka się upatrzoną ofiarę i szturka, aż ona cię skrzyczy, żeby potem za te krzyczenie móc ją zbanować,i sru, wrócić do swojego dłubania w nosie paluchemi!
Na domiar "urokliwości", byle komu się pozwala prowadzić te "przedsiębiorstwo"(o ile ma na czas, chęć, i tyle w sobie złośliwości). Nawet jeżeli jest to wyprany z mózgu potomek pokolenia Z, niezdolne do krytycznej oceny nawet tak rażącego zła, jak LGBT (niczym pospólstwo wiejskie niezdolne do oceny kościoła katolickiego w ciemnogrodzie największego postrachu świętej inkwizycji)!
Jak najbardziej się domyślam że praca na tym forum nie jest łatwa (zwłaszcza po tylu latach), i proszę prędzej powierzyć te forum komu innemu, niż znowu sięgnąć po tak niesamowicie denne środki psychomanipulatywne godzące w czyjąś godność, nerwy, zdrowie, i dobrobyt psychiczny.
Mam swoje lata, debilny nie jestem, obłożnie chory też nie (nigdy w życiu nie miałem takiej palmy bym jakieś "głosy - niegłosy" słyszał), i wiem gdzie dany post się kwalifikuje do umieszczenia, a gdzie nie, bez niczyjej "pomocy". Widać co tu się wyprawia na kilometr, i jest to szczerze denne!
Poza tym, jakie ja zagrożenie tu stanowię, że trzeba mnie stąd "wydziobać"? Ja bym nie tylko całe te LGBT pozamykał, co robi dosłownie wszystko aby zgarzszać i demoralizować najbrudniejszymi buciorami psychoterroru kogo tylko się da (w tym dzieci), ale i tych wszystkich zdrajców lewaków, którzy projektują własną nienawiść do życia na zdrowe społeczeństwo jak tylko się da!
Wystarczy tylko raz wejść na te forum aby zobaczyć jaka jest automatyczna dbałość o to co się tu dzieje! Proszę więcej nie ubliżać mi, ani każdemu innemu forumowiczowi że chodziło tu o cokolwiek innego, niż przysłowiowego czepiania się jak wsza psiego ogona. Nie jestem zagrożeniem dla władzy i bogactwa psychiatrów, ani laboratoriów ich środków. Wręcz przeciwnie jestem za ukróceniem tej ściemy ilu faktycznie mamy świrów na świecie!
Mam nadzieję że potrafimy się tu szanować jak ludzie, szanować fundamentalne prawdy że jajko nie jest mądrzejsze od kury, itp., itd., zamiast srać jedno po drugim jak świnia na świnie w chlewie. Widać te forum, i o co tu chodzi na kilometr, i jest to szczerze denne. Poziom, że szok!
Popatrzcie na obecną rzeczywistość. Jeżeli będę chciał by mi małego palca u lewej ręki obcięto (pomimo funkcjonalności tego palca), to jestem chory psychicznie, bla bla bla, co nie poza tym! Ale jeżeli będę chciał być wykastrowany, to super! No ludzie, co się dzieje?! Religia zawiodła w tej sferze, mając sama takich w swoich szeregach! Islam nas wytępi jak zrazę i jej obrzydliwy obiekt infekowania, jeżeli się oczu wreszcie nie otworzy!
Sam Franciszek cicho siedzi, aby lodów nie kręcić. I wiecie co? Nigdy się jakiegoś złotego środka nie znajdzie na podłości tego świata. Jak ktoś jest mądrzejszy, ok. Ale ja w tym widzę wieczną grę w rękę na rękę, i jakie idiotyczne to nie jest (jak historia by się nie powtarzała), musisz w to grać (o ile faktycznie musisz przez swoje sumienie wobec głupszych).
Łącze multum postów jeden pod drugim w jeden post - Maxi.