Znowu zima nadchodzi, co Wy na to?

Tu znajdują się inne popularne tematy nie związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Re: Znowu zima nadchodzi, co Wy na to?

Post autor: guile »

zbyszek pisze: wt paź 08, 2019 9:51 am
guile pisze: pn paź 07, 2019 5:47 pm Maksi, czy Ty możesz się serdecznie od... Ty smarkulo ...
Ależ guile Maksi ma pełną rację, że przesuwa wątki do pasujących działów. Spójrz, temat pory roku to nie temat choroby schizofrenii. Nasze forum jest odwiedzane przez wiele osób szukających pomocy i wsparcia. Szukają i co znajdą ? - czyjeś uwagi na temat pory roku !
Rozumiesz, że to utrudnia innym w korzystaniu z tgo serwisu ?
Po to stworzyliśmy inne działy, że innym łatwiej było znaleść to, czego szukają.

Możliwe, że drażni Cię czerwony wpis Maksymiliany, lecz spójrz - ona czyni Ci tym uprzejmość. Mogłaby przesunąć temat, tam gdzie pasuje bez żadnej informacji dla Ciebie. Byłoby Ci milej ?
W przyszłości info dla autora wątku wysłane PM-em będzie szło z automatu - to już zadanie dla mnie.

"serdecznie od.." nie jest specjalnie miłe, przyznasz, czy nie ?
A nazwanie kogokolwiek "sm.." jest niedopuszczalne. Powtórzysz jeszcze raz takie hasło do kogokolwiek z uczestników, wtedy zaczniesz tracić po kawałku prawa dostępu. Utrasz większość, a nie zrozumiesz, wtedy Cię zbanujemy.
Pisz spokojniej i uszanuj, co Maksymiliana do Ciebie mówi !
Ja się nie będę poniżał do Waszego poziomu. Tak, macie racje, że warunki zimowe nie mają się nijak do zdrowia psychicznego w dziale "dyskusja ogólna"! Tyle z mojej strony na forum. Nie będą mi cz*by nosa ucierali dla swojej rozrywki.

Uderzcie się w pierś, czy aby czasem się tu nie ukreowało takie swoiste "prowokatorium", mające usuwać potencjalne zagrożenia dla swoich "racji" (swoich idea fixów, lenistwa intelektualnego, i wręcz urojeń chorobowych)? Szturka się upatrzoną ofiarę i szturka, aż ona cię skrzyczy, żeby potem za te krzyczenie móc ją zbanować,i sru, wrócić do swojego dłubania w nosie paluchemi!

Na domiar "urokliwości", byle komu się pozwala prowadzić te "przedsiębiorstwo"(o ile ma na czas, chęć, i tyle w sobie złośliwości). Nawet jeżeli jest to wyprany z mózgu potomek pokolenia Z, niezdolne do krytycznej oceny nawet tak rażącego zła, jak LGBT (niczym pospólstwo wiejskie niezdolne do oceny kościoła katolickiego w ciemnogrodzie największego postrachu świętej inkwizycji)!

Jak najbardziej się domyślam że praca na tym forum nie jest łatwa (zwłaszcza po tylu latach), i proszę prędzej powierzyć te forum komu innemu, niż znowu sięgnąć po tak niesamowicie denne środki psychomanipulatywne godzące w czyjąś godność, nerwy, zdrowie, i dobrobyt psychiczny.

Mam swoje lata, debilny nie jestem, obłożnie chory też nie (nigdy w życiu nie miałem takiej palmy bym jakieś "głosy - niegłosy" słyszał), i wiem gdzie dany post się kwalifikuje do umieszczenia, a gdzie nie, bez niczyjej "pomocy". Widać co tu się wyprawia na kilometr, i jest to szczerze denne!

Poza tym, jakie ja zagrożenie tu stanowię, że trzeba mnie stąd "wydziobać"? Ja bym nie tylko całe te LGBT pozamykał, co robi dosłownie wszystko aby zgarzszać i demoralizować najbrudniejszymi buciorami psychoterroru kogo tylko się da (w tym dzieci), ale i tych wszystkich zdrajców lewaków, którzy projektują własną nienawiść do życia na zdrowe społeczeństwo jak tylko się da!

Wystarczy tylko raz wejść na te forum aby zobaczyć jaka jest automatyczna dbałość o to co się tu dzieje! Proszę więcej nie ubliżać mi, ani każdemu innemu forumowiczowi że chodziło tu o cokolwiek innego, niż przysłowiowego czepiania się jak wsza psiego ogona. Nie jestem zagrożeniem dla władzy i bogactwa psychiatrów, ani laboratoriów ich środków. Wręcz przeciwnie jestem za ukróceniem tej ściemy ilu faktycznie mamy świrów na świecie!

Mam nadzieję że potrafimy się tu szanować jak ludzie, szanować fundamentalne prawdy że jajko nie jest mądrzejsze od kury, itp., itd., zamiast srać jedno po drugim jak świnia na świnie w chlewie. Widać te forum, i o co tu chodzi na kilometr, i jest to szczerze denne. Poziom, że szok!

Popatrzcie na obecną rzeczywistość. Jeżeli będę chciał by mi małego palca u lewej ręki obcięto (pomimo funkcjonalności tego palca), to jestem chory psychicznie, bla bla bla, co nie poza tym! Ale jeżeli będę chciał być wykastrowany, to super! No ludzie, co się dzieje?! Religia zawiodła w tej sferze, mając sama takich w swoich szeregach! Islam nas wytępi jak zrazę i jej obrzydliwy obiekt infekowania, jeżeli się oczu wreszcie nie otworzy!

Sam Franciszek cicho siedzi, aby lodów nie kręcić. I wiecie co? Nigdy się jakiegoś złotego środka nie znajdzie na podłości tego świata. Jak ktoś jest mądrzejszy, ok. Ale ja w tym widzę wieczną grę w rękę na rękę, i jakie idiotyczne to nie jest (jak historia by się nie powtarzała), musisz w to grać (o ile faktycznie musisz przez swoje sumienie wobec głupszych).

Łącze multum postów jeden pod drugim w jeden post - Maxi.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

guile, jeszcze jedna prośba, którą jak przepuszczam będzie Ci bardzo trudno spełnić. Ale cóż, powtórzę - cytowanie dłuższego postu, który jest bezpośrednio powyżej nie ma sensu, a utrudnia czytanie. Takie sytuacje wynikają najczęściej z niechlujstwa i tego, że autorowi nie chce się wybrać prawidłowego guzika "odpowiedz" zamiast "cytuj". Masz zapewne, guile dużą potrzebę wypowiedzenie się - to dobrze, ale mniej Cię obchodzi jak to dociera do innych - jako drobna ignorancja !
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Użytkowniku guile, niepotrzebnie unosisz się i obrażasz. Piszesz ciekawe rzeczy więc raczej wolałbym byś pozostał na forum. Podam ci jednak przykład: przychodzisz do kogoś do domu, ściągasz buty i wchodzisz do przedpokoju. Pani domu patrzy i zwraca uwagę, że źle odstawiłeś buty, poprawia je i ustawia tak, jak ona to widzi. Czy w tym momencie obrażasz się, unosisz i nazywasz ją przemądrzałą smarkulą? Czy raczej wchodzisz do pokoju, wygodnie rozsiadasz się i świetnie bawisz się dyskusją zapominając o butach? Tu jest podobnie. Czasem warto zapomnieć o butach, bo można zyskać dzięki temu znacznie więcej. Tym bardziej, że przecież nadal masz nogi. Bo masz, prawda?
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Digital pisze: czw paź 10, 2019 11:43 pm Użytkowniku guile, niepotrzebnie unosisz się i obrażasz. Piszesz ciekawe rzeczy więc raczej wolałbym byś pozostał na forum. Podam ci jednak przykład: przychodzisz do kogoś do domu, ściągasz buty i wchodzisz do przedpokoju. Pani domu patrzy i zwraca uwagę, że źle odstawiłeś buty, poprawia je i ustawia tak, jak ona to widzi. Czy w tym momencie obrażasz się, unosisz i nazywasz ją przemądrzałą smarkulą? Czy raczej wchodzisz do pokoju, wygodnie rozsiadasz się i świetnie bawisz się dyskusją zapominając o butach? Tu jest podobnie. Czasem warto zapomnieć o butach, bo można zyskać dzięki temu znacznie więcej. Tym bardziej, że przecież nadal masz nogi. Bo masz, prawda?
Dziękuję bardzo, i faktycznie staram się nie "gadać z dupy". Uważam że jest lepiej milczeć, niż bez sensu "gadać z dupy", czym się mnie tutaj właśnie prowokuje, zarzucając mi. Nie ma tu najmniejszej dobrej woli ze strony administracji aby uderzyć się w pierś, i poprawić swoje zachowanie. To jest choroba, i uroili sobie że jestem antypsychiatryczny, i z wiązku z tym nie przestaną mnie prowokować, aż do uzyskania powodu do zbanowania mnie. Ja sam kiedyś cierpiałem na paranoidalne urojenia, i pamiętam jak to było, jak się bardziej ufało swoim urojeniom, niż nawet prawdziwej rzeczywistości. Nie piszę tu więcej, bo nie ma to sensu. Zdrowe osoby powinny się zajmować administracją i moderyzacją tego forum.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Post autor: Maksymiliana »

Zdrowe osoby powinny się zajmować administracją i moderyzacją tego forum.
Kolego, przypominam Ci, że jestem tu po to aby na forum był w miarę porządek, dlatego nie rozumiem dlaczego tak się obruszasz, po prostu przenoszę tematy do odpowiednich działów. :roll:
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Maksymiliana pisze: sob paź 12, 2019 5:29 pm
Zdrowe osoby powinny się zajmować administracją i moderyzacją tego forum.
Kolego, przypominam Ci, że jestem tu po to aby na forum był w miarę porządek, dlatego nie rozumiem dlaczego tak się obruszasz, po prostu przenoszę tematy do odpowiednich działów. :roll:
Idź ty sobie, gdzieś! Czy lale Barbie nie płaczą? To nigdy poważnym forum nie będzie. Obecny grzech, to brak obiektywności.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jak może raptem 22 latka cenzurować 42 latków? Czy użytkownicy tego forum są poniżej swojego wieku, i mądrości wieku?
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Pu do pieluchy, i won z tym!
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Przychodzisz do czyjegoś domu i chcesz ustalać zasady? Chyba tak to nie działa. Czasem panią domu może być nawet 16 latka i co zaczniesz ją wyzywać od smarkul? To nie wiek decyduje o tym jak wiele ktoś potrafi. Przykładowo ja nie umiem tego co Maxi, a mam już 60 parę lat. Jesteśmy tu gośćmi więc nie rozdajemy kart i warto z tym się pogodzić. To forum istniało i doskonale sobie radziło bardzo długo zanim jeszcze my z tobą napisaliśmy tu pierwsze zdanie. Druga sprawa to szacunek i nie ważne czy po drugiej stronie jest 20 latka czy dziadek z siwą brodą do pasa. Szanujmy się nawzajem.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Digital pisze: śr paź 16, 2019 11:31 pm Przychodzisz do czyjegoś domu i chcesz ustalać zasady? Chyba tak to nie działa. Czasem panią domu może być nawet 16 latka i co zaczniesz ją wyzywać od smarkul? To nie wiek decyduje o tym jak wiele ktoś potrafi. Przykładowo ja nie umiem tego co Maxi, a mam już 60 parę lat. Jesteśmy tu gośćmi więc nie rozdajemy kart i warto z tym się pogodzić. To forum istniało i doskonale sobie radziło bardzo długo zanim jeszcze my z tobą napisaliśmy tu pierwsze zdanie. Druga sprawa to szacunek i nie ważne czy po drugiej stronie jest 20 latka czy dziadek z siwą brodą do pasa. Szanujmy się nawzajem.
Nie robi się norm ponad powszechnie przyjętych norm, tak jak nie robi się państw w państwie. Wszystko i wszyscy podlegają tym samym zasadom. Z ilu postów mogła by się tu czepiać, dlaczego akurat się tylko moich czepia? No czemu? Bo jak już nie jestem antypsychiatryczny (a wiadomo że jak chcesz tu być, musisz być pod butem psychiatrii, i ok), a jak nie to, to bo jestem krytyczny wobec totalitaryzmowi lgbt?
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Post autor: Maksymiliana »

Nie czepiam się tylko twoich postów, rozejrzyj się po forum a zobaczysz że czepiam się też innych.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jak Ty się mnie nie czepiasz, i to dosłownie jak popiół suchej dupy? Nie widzimy wszyscy co się dzieje na tym forum?! Nikomu innemu nie można wytrzeć nosa do kupy że sam nie wie gdzie pisać? O! W coś uderzyłem, bo antypsychiatryczny faktycznie to nie jestem, skoro bym nie tylko taką Jahirę zamknął w pokoju bez klamki, ale i choćby takiego Tuska! Jak czyjąś egoistyczna kariera może być mu ważniejsza, niż dobro całego kraju?! Czy to nie jest skrajna patologia na miarę umysłu kryminalnego? Są badania na takie rzeczy! Czemu się tych badań nie przeprowadza, zwłaszcza w sferze polityki?! Tak więc, czy jestem w błędzie, iż powinno się psychiatryzować jeszcze więcej, niż obecnie? Ale owszem, tych, którzy sobie na to zasługują, a nie 6-miesięczne dzieci, jak jakiś kopnięty doktor Frankenstein

Jedynym grzechem jest egoizm, bo z egoizmu wychodzi każdy grzech, jak Edgar Cayce rzekł, i czemu wszystkie moje konta zlikwidowano na pejsbuku, bo ateiści na grupach "ateiści kontra teiści" nie potrafili sobie inaczej poradzić z argumentem Edgara Caycea! Tylko nam trzeba pilnować poziom zdrowego i chorego egoizmu, a świat będzie lepszy (póki altuizmu się nie przekręci przeciwko altruistom).
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Nie masz racji, dziesiątki postów przed Tobą Maxi przeniosła i drugie tyle tematów zamknęła, a ze sto tysięcy postów całkiem usunęła, sam nie byłem nie raz z tego rad. Po drugie również nie masz racji: Wolność Tomku, w swoim domku. A już całkiem nie rozumiem co do tego wszystkiego ma LGBT i skąd żeś to przyplątał, nikt tu nie rozmawia o jakichś mniejszościach seksualnych, to forum psychiatryczne. I jeszcze o co chodzi z tą antpsychiatrą? Nikt cię tu przecież o taką funkcję nie posądza, przynajmniej jak czytam forum prawie codziennie to nic takiego nigdzie nie zauważyłem. Masz widocznie jakieś natręctwa z tym związane które nie dają tobie spokoju i stąd tak jesteś przeczulony w tych tematach. Powinieneś na powrót zacząć zażywać lekarstwa gdyż natręctwa i urojenia będą się pogłębiać aż stracisz nad tym kontrolę i oderwiesz się od rzeczywistości.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jeżeli już nie idzie znaleźć inteligentnej osoby do nadzoru na tym forum, i nie ma co się temu dziwić, gdyż aż 90% społeczeństwa jest niezdolna do samodzielnego myślenia, są to tylko małpy małpujące inne małpy, to niech nadzorują te forum osoby zdrowe. Czemu? Bo osoby zdrowe będą najmniej chętne do mieszania się w sprawy chorych.
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

To tylko forum internetowe. Odkładasz komórkę i ta cała menażeria znika i wracasz do swoich zajęć.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

:lol: dokładnie i czym tu się złościć :shock: Zdrowych osób tu nie ma i nie będzie, bo czego niby miałyby tu szukać i jeszcze w dodatku moderować? Nie wiem czy któraś by tu wytrzymała choćby dzień z nami nawet jakby jej płacono słono :lol:
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Jakby zdrowy tu moderował, to nie mamy forum- wszystko usunie :lol: Ja niekiedy mam ochotę połowę stąd wyrzucić :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

:lol: :lol: ja znowuż nic bym nie usuwał i wszystko bym chciał zachować, wszystko ma jakąś tam wartość, przynajmniej dla kogoś.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jestem za tym, aby podczas całych tych "SPRAW" związanych z moderacją, był mus dodawania powodów. Np. czemu ten post się nie nadaje do dyskusji dowolnych, czemu post ujawniający kulisy roznoszenie HIVa i spółka jest przenoszony do działu niechciane posty? Tak, moderator Maksi jest spod Byka, znaku nie tylko największych Gold diggerów, ale i zdradzieckich! Ale to tylko początek tutejszej góry lodowej.

Ja sam, i tylko sam, uczyniłem ten serwis świadomy lgbt i ich propagandy. Zniszczyłem ich kłamstwa! I myślałem że ok, choć jedna psychoza załatwiona.

Ale niestety, tutejszy admin to wszystko zniweczył, dając kukiełce wypranego z mózgu pokolenia z moderatować co może być prawdą, a co nie, oby już mu nikt nie przeszkadzał w dłubaniu paluchami w nosie.

Bo co wy robiliście? Baliście się! Podobno odwaga to nie brak strachu. To robienie co trzeba mimo strachu!

Uciekają mi z pamięci mądre myśli! Po prostu uciekają mi genialne myśli! W każdym razie, lewactwo, i jego słudzy, są bronieni przed wszystkim, co może ich zmienić na obiektywnych. Kto pomoże przypomnąć, pisz!

Ja to zostawiam...

Sulpiryd, taki niby zasrany lek, ale bez niego wszystko się sypie! Ale fakt ten pozostaje, że niektórym chcą wydać ich autobiografię, a reszcie wydanoby papier toaletowy, by się podtarli po swoich powieściach życiowych. Buu! Potrzebuję Sulpirydu! Ale nie Amisulpirydu. Bo po tym dopiero nie kontaktuję!

Maksi, nikt ci nie wyda autobiografii. Co w twoim blogu jest radykalne wśród normy? Twoja powieść życiowa nadaje się na papier toaletowy. Jako tak marginesowa osoba, nie powinnaś moderować tak głębokich kwestii, że ich rozmyślanie są nie dokończone na diagnostkach, niby prawdach, psychiatrycznych!

Łącze posty w jeden - Maxi.
Maniuś
bywalec
Status: -
Gadu-Gadu: -

Post autor: Maniuś »

hahahaha haaaa
ODPOWIEDZ

Wróć do „tematy dowolne”