Nadużycia: jakie są możliwe, jak ich unikać.
Moderator: moderatorzy
Re: Nadużycia: jakie są możliwe, jak ich unikać.
Proszę o odpowiedź na moje zgłoszenie!!!
Forum znowu jest stronnicze w moim przypadku.
Forum znowu jest stronnicze w moim przypadku.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Z przykrością piszę o przekraczaniu uprawnień i funkcji moderatora przez użytkowniczkę Maksymilianę.
Poniżej zamieszczam screen na którym mojego posta już nie ma jak i poprzedniego. Czy tak ma wyglądać wolność słowa na tym forum? Odkąd tu jestem żaden moderator nie był tak bezczelny w swoim działaniu jak koleżanka Maksymiliana.
...
Dodatkowo otrzymałem ostrzeżenie.. nie wiem przed czym i z jakiego powodu, ale otrzymałem..
...
Nie wyobrażam sobie, by Zbyszek nie odniósł się do całej tej sytuacji i sprostował o co tak naprawdę tu chodzi.
Poniżej zamieszczam screen na którym mojego posta już nie ma jak i poprzedniego. Czy tak ma wyglądać wolność słowa na tym forum? Odkąd tu jestem żaden moderator nie był tak bezczelny w swoim działaniu jak koleżanka Maksymiliana.
...
Dodatkowo otrzymałem ostrzeżenie.. nie wiem przed czym i z jakiego powodu, ale otrzymałem..
...
Nie wyobrażam sobie, by Zbyszek nie odniósł się do całej tej sytuacji i sprostował o co tak naprawdę tu chodzi.
Ostatnio zmieniony sob wrz 07, 2019 10:31 pm przez Tal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Odniosłem się w Private Message. Rzeczywiście post został skasowany, co jest wbrew regulaminowi, który ustanawia na tym forum brak cenzury. Posty moga być tylko przesuwane do niechcianych, a zanikać całkowicie może tylko ewidentna reklama komercyjna i nic innego. Myślę, że to jest już nie powtórzy.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Moderatorka Maximiliana zmieniła nawet mój post bez jakichkolwiek adnotacji.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Przy takich oskarżeniach dawaj dowód, bo inaczej to słowa niepoparte niczym.
Poza tym ja nie mam na imię Maximiliana lecz Maksymiliana!
Poza tym ja nie mam na imię Maximiliana lecz Maksymiliana!
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Dowody są w changelogu, do którego nie mam dostępu.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
No jest takie coś, podaj date i godzine.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
1 marca 2019, ok. 14:28 h
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Chyba kpisz sobie, tego postu nikt już nie pamięta. Wyciągasz sprawę o jakiś post sprzed ponad pół roku - pozdro...
Wiem, że jestem nowy na forum i mam małą wiedzę na temat jego funkcjonowania, ale zauważyłem, że niektórzy użytkownicy są bardzo małostkowi:) A prawda jest taka, ze moderatorzy nie są stanie zaspokoić potrzeb wszystkich ludzi z ogólnym funkcjonowaniem forum na jakimś zadowalającym poziomie, przy czym praca z ludźmi( wiem to z własnego doświadczenia) jest bardzo wymagająca- nie bronię Maksi:) Po prostu dajmy sobie troszkę na luz w kontaktach międzyludzkich:)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
@44
trzeba było screena zrobić, jak Tal
trzeba było screena zrobić, jak Tal
Wystarczy, żeby moderator przestrzegał regulaminu.
LaDopamina
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Małostkowi to mało powiedziane ! Użytkownicy tego forum mogą mimo dobrej woli zmieniać swoje nastroje, być nadmiernie drażliwi, nadmiernie agresywni, a potem nagle pasywni.
Ktoś z zagranicy tłumacząc mi piękno polskiego języka mówił, że najładniejsz polskie słowo to "spoko" !
Ktoś z zagranicy tłumacząc mi piękno polskiego języka mówił, że najładniejsz polskie słowo to "spoko" !
U mnie w robocie , jest takie powiedzenie " kochaj nadzorcę swego, bo możesz mieć gorszego":)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Zwracanie uwagi osobom stosującym cenzurę nie jest małostkowe ponieważ wolność słowa nie jest rzeczą błahą.zchizol pisze: ↑czw wrz 05, 2019 8:15 am Wiem, że jestem nowy na forum i mam małą wiedzę na temat jego funkcjonowania, ale zauważyłem, że niektórzy użytkownicy są bardzo małostkowi:) A prawda jest taka, ze moderatorzy nie są stanie zaspokoić potrzeb wszystkich ludzi z ogólnym funkcjonowaniem forum na jakimś zadowalającym poziomie, przy czym praca z ludźmi( wiem to z własnego doświadczenia) jest bardzo wymagająca- nie bronię Maksi:) Po prostu dajmy sobie troszkę na luz w kontaktach międzyludzkich:)
W tym momencie Twoja postawa jest raczej małostkowa, bo nie dostrzegasz tego co naprawdę ważne skupiając się na rzeczach drugorzędnych.
Owszem trudno zadowolić wszystkich i jest to wręcz niemożliwe, jednak wolność słowa jest fundamentalnym prawem człowieka do publicznego wyrażania własnych poglądów i prawdopodobnie całej tej sytuacji można było uniknąć, gdyby Maksymiliana stosowała się do zasad Netykiety - https://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta i regulaminu tego forum.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Człowieku, odwal się ode mnie!
Dokładnie tak !!!
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Przychodzi tu moderator, którego 1 raz na oczy widzę i mówi co inni mają robić, podczas gdy sam ma totalnie wywalone na moderowanie tego forum
Heh 
Powiem krótko Maksy... nie podoba mi się twój styl moderowania !!!!!
I przypominam że moderator w szczególności powinien przestrzegać regulaminu tego forum !!!
A jeżeli tego nie czynisz -to nie wiem czy jesteś osobą kompetentną do pełnienia tej funkcji !!!
I tyle w temacie - takie jest moje zdanie.
A że widzisz mnie pierwszy raz na oczy to już twój problem !!!
Pozdrawiam

Powiem krótko Maksy... nie podoba mi się twój styl moderowania !!!!!
I przypominam że moderator w szczególności powinien przestrzegać regulaminu tego forum !!!
A jeżeli tego nie czynisz -to nie wiem czy jesteś osobą kompetentną do pełnienia tej funkcji !!!
I tyle w temacie - takie jest moje zdanie.
A że widzisz mnie pierwszy raz na oczy to już twój problem !!!
Pozdrawiam
W całym chaosie jest kosmos
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Więcej wykrzykników się nie dało ?
Nie kłóćmy się już, bo sytuacja została wyjaśniona i mam nadzieję, że więcej się nie powtórzy.
Konflikt między moderatorami jest raczej niepożądany i mógłby mieć niekorzystny wpływ na działanie forum na którym mimo wszystko chcielibyśmy czuć się dobrze.
Konflikt między moderatorami jest raczej niepożądany i mógłby mieć niekorzystny wpływ na działanie forum na którym mimo wszystko chcielibyśmy czuć się dobrze.