.
Moderator: moderatorzy
Re: Czy wrocila wam radosc zycia ?
Ciesze sie, ze to mozliwe - bede czekac, zyc nadzieja... moze to nie neuroleptyki a po prostu jeszcze depresja. Dajecie mi wiare, ze nie wszystko jeszcze stracone...
Dreamer, nie powiem, że będzie dobrze, bo tego nie wiem. Wiem, że trzeba walczyć o jakość swojego życia. Rozmawiać z lekarzem, negocjować. Brak objawów to nie jest sukces. Sukcesem jest dobre życie w różnych jego sferach. Jeżeli nie odpowiada Ci lek czujesz się zamulona,odgrodzona od emocji, to mów o tym, rozmawiaj o dawkach albo o zmianie. Jeżeli masz depresję to domagaj się antydepresantu. Oczywiście nie chodzi o to aby skakać od leku do leku, ale spokojnie, rozważnie szukać. Ale leki to tylko początek. Psychoterapia jest bardzo ważna. I to jest cholernie niesprawiedliwe, że jest tak trudno dostępna na nfz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 8:14 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochana, że się mnie udało to za dużo, powiedziane. Jest trochę w moim życiu niefajnych rzeczy. Ale tak mam emocje.Dreamer pisze:Dzieki moja droga, moze jakos malymi kroczkami. Ja wiem, ze nie bedzie jak bylo. Nigdy juz. Ale poczuc choc wieksza czesc siebie sprzed choroby. Zapomniec o niej przez chwile. Po pierwszym epizodzie wrocilam do siebie po roku, no ale mialam nadzieje, ze to juz mi sie nie przytrafi. Ze to po prostu epizod. No ale teraz musze zaakceptowac to, ze mam nieuleczalna chorobe...No coz, bede czekac na lepsze dni. Wazne, ze Tobie sie udalo:) Naszczescie nie mam juz mysli samobojczych.
Tak jak napisałaś, małymi kroczkami. I to nie jest nieuleczalna przypadłość. Można z tego wyjść i zwyczajnie funkcjonować tak, że tylko w momencie przyjmowania leków będziesz o tym pamiętać.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 8:15 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Super, cieszę się.Dreamer pisze:Dzieki, pomoglas.

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
To chyba się we trójkę musimy spotkaćmei pisze:Super, cieszę się.Dreamer pisze:Dzieki, pomoglas.

Będzie show

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Byle nie airshow. 
Spotkanie zawsze spoko.

Spotkanie zawsze spoko.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 8:14 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Na airshow mam z kim chodzić.mei pisze:Byle nie airshow.
Z Tobą chodzę do kina, Kochanie

Na straszne filmy. 

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Ty się nie znasz nawet na kinematografii...
[youtube]K0afKSCi8qE[/youtube]
[youtube]K0afKSCi8qE[/youtube]
Bo ja zła kobieta jestem. 
Dreamer gdybyś kiedyś chciała się spotkać, to bardzo chętnie. Już nie zaśmiecam wątku.

Dreamer gdybyś kiedyś chciała się spotkać, to bardzo chętnie. Już nie zaśmiecam wątku.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 8:13 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
bo my takie wariatki jesteśmy, a w duecie to już w ogóle 

.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 6:53 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
zapraszamy więc 
a w jakim jesteś wieku?
Bo my to już takie ciotki trochę...

a w jakim jesteś wieku?
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 6:52 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
PW Ci napisałam 

Ty ciotka, weź mów za siebie.Mariii pisze:zapraszamy więc
a w jakim jesteś wieku?

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.