Powiem tak...
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Powiem tak...
Będzie tu Ciebie brakowało, Karuna.
Odwiedź nas chociaż czasami.
Pozdrawiam.m.
Odwiedź nas chociaż czasami.
Pozdrawiam.m.
Szybko wracaj do zdrowia 

- Necro
- zaufany użytkownik
Szkoda że odszedłeś fajny ziom z ciebie zawsze możesz do nas wrócić.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Pewnie ze wporzo! Nigdy nie przeczytałem jakichś złych postow Karuny, zawsze inteligentne zyczliwe i na temat! Także swietny z Ciebie moderator! Tak jak pisze Moi, każdy czasem potrzebuje odpoczynku, wakacji, odsapnij i wracaj kiedy chcesz z nowymi silami i zapalem!
Pozdrawiam Cie mocno!
Pozdrawiam Cie mocno!
- Słonecznik1
- bywalec
Znam to Karuna. Ale przez internet naprawdę tego nie widać więc nie musisz być zakłopotany a pozatym wcale tak pozatym to nie piszesz głupot , nie trolujesz . Więc jest ok. A że jesteś często na forum Karuna to i dobrze i źle . Jesteś tu mile widziany jak widzę przez sporo osób większość chyba i to dobrze w sumie. Miłe to .
A to że często jesteś tu to oczywiście minus że nic tam nie robisz w sensie nie masz pracy ale nie wiem jak się czujesz . Jeśli się rozwijasz np., coś ta będziesz się uczył . Może na Japonistykę byś poszedł .To bys się rozwijał i mógłbyś trochę posiedzieć lub częściej . Pozdro .
A to że często jesteś tu to oczywiście minus że nic tam nie robisz w sensie nie masz pracy ale nie wiem jak się czujesz . Jeśli się rozwijasz np., coś ta będziesz się uczył . Może na Japonistykę byś poszedł .To bys się rozwijał i mógłbyś trochę posiedzieć lub częściej . Pozdro .