Oczywiście nie przesadzaj, bo pewne rzeczy trzeba robić hehe - jedzenie, picie, mycie i branie na poważnie i z uśmiechem zarazem, tego co inni od nas chcą, robienie tego z żelazną konsekwencją

Jak będziesz tak tańczył jak inni ci zagrają, to znajdziesz mnóstwo czasu na to aby być sobą i kontemplację tego stanu

Że w życiu chodzi o harmonię, drogę do niej. I takie tam ble ble ble, prawdy robaka jakim jestem i człowieka zarazem.
Więc będziecie tańczyć wokół siebie - to uniwersalna droga do prawdziwej harmonii społecznej, satwy

Sobą być...
kochając się wzajemnie i nienawidząc
errata - aż zazdrość wciągnięta zostanie na wieki wieków Amen. To mówię ja, Kamil, Ryszard, Jan Kończak - ogłaszam uniwersalną prawdę Brahmana zwanego Satanem. A jak zadzwonicie aby zabrała mnie karetka do tych, którzy wam zazdroszczą - czubki z evotu to jeszcze wam podziękuje.
p.s.2 nie karmcie się próżnością waszego czubostwa - "nie wiem" jest Wam dane. Chyba, że znajdziecie na tym łez padole prawdziwe lustro, które pokaże Wam prawdę a nie jej skrzywienia. To co już całkiem poważnie...
żartowałem!!!

Drukować Prawdę i przekazywać ją dalej - przekazywać ją wszystkim!!!!!!!!! To droga do odnowienia ogólnoświatowej komuny, harmonii, jedności w miłości. Powielać, przekazywać, kolportować a Solidarność i niezrealizowany cel Lecha Wałęsy zostanie zrealizowany a żona ostatecznie się od niego wyprowadzi.
Kula się toczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh