chodził ktoś na dyski po braniu zolafrenu?

zyprexa, zolafren, zalasta, zolaxa, velotab, zypadhera

Moderator: moderatorzy

kikutek
zarejestrowany użytkownik

chodził ktoś na dyski po braniu zolafrenu?

Post autor: kikutek »

czy był ktos na dyskotece po zażyciu zolafrenu i kręciło mu się w głowie?
filip

Post autor: filip »

ja chodze na kurs tanca towarzyskiego i biore olzapin (opowiednik zolafrenu) i mimo iz nie idzie mi jakos super twierdze ze to lekarstwo nie przeszkadza w tanczeniu. Pozdrawiam i powodzenia w tanczeniu :)
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

ja tam po tak silnych lekach (neyroleptyki) mam dość wszyskiego i nawet nie chce mi się myśleć o dyskotekach
schizo_renia
bywalec

Post autor: schizo_renia »

ja mam podobnie jak Tomek, po tych wszystkich lekach nie mam sily doslownie na nic :?
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

schizo_renia pisze:ja mam podobnie jak Tomek, po tych wszystkich lekach nie mam sily doslownie na nic :?

tylko zastanawia mnie jedno czy Ty kikutek nie czujesz się dziwnie wśród tylu ludzi? wiesz dyskoteka gwar gorąco pełno głosów krzyków i w ogóle
nie to nie dla mnie ale bardzo bym chciał pujść kiedyś jeszcze na taką dyskoteke:-)
kikutek

dzieki za rady pozdrawiam 8) 8) 8)
Borsuk
zaufany użytkownik

Post autor: Borsuk »

no przeciż że chodziłem na dyskoteki na zolafrenie i to każdą sobote regularnie i było dobrze dlatego niepękaj tylko na impreski troche potańczyć poznać fajne dziewczyny i bawić się
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Borsuk pisze:no przeciż że chodziłem na dyskoteki na zolafrenie i to każdą sobote regularnie i było dobrze dlatego niepękaj tylko na impreski troche potańczyć poznać fajne dziewczyny i bawić się
wybór należy do Ciebie jak się czujesz na siłach to śmigaj ja bym nie ryzykował bo leki nie dają 100% pewności że nie będzię nawrotu choroby
apropos picia alku :-) na neuroleptykach ja nie pije już 5.5 roku nic!!!!!!!!!!
a inni piją i im nic niejest a ja strasznie regowałem nawet na łyk piwka a na dyskotece co nie wypijesz??????
pozdrawiam i życze słusznej decyzji
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

piotrele pisze:ja chodze co prawda nie na dyski ale do pubu pije troche jak jestem jakieś 5 piw i nic mi nie jest idź śmaiło według mnie lepiej jest czsem trochw wypi niż sie izolowac i marudzic

ja tam nie marudze i wole trzeźwo myśleć
pozdrawiam
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Byłem na Andrzejkach i strasznie sie przemęczyłem nie pijąc. Całe towarzystwo było natargane tylko ja trzeźwy ale tańczyło mi sie dobrze więc nie widzę przeszkód.
kikutek

my bylismy z chłopakiem i mu się strasznie zakręciło w głowie był miesiac po wyjsciu ze szpitala ja nie wiedziałam co jest grane! moj chłopak długo śpi ale zdarzają mu się noce w których nie zmruży oka czy trzeba sie tym martwić
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

kikutek pisze:my bylismy z chłopakiem i mu się strasznie zakręciło w głowie był miesiac po wyjsciu ze szpitala ja nie wiedziałam co jest grane! moj chłopak długo śpi ale zdarzają mu się noce w których nie zmruży oka czy trzeba sie tym martwić

ja również długo śpie ale czasami zdarzają mi się bezsenne noce i niby to normalka:-)
kikutek

no to super chyba nie ma się czym martwić. mam nadzieje, że bedzie dobrze chłopak bierze na noc 15 mg zolafrenu--------a nie wiesz może skąd się wzieły te zawroty głowy .
Fing

Post autor: Fing »

Tu Filip. A jednak sie kręci. Byłem ostatnio na lekcji tańca i tak mi się kręciło w głowie że nie wiedziałem czemu, dobrze że to było pod koniec zajęc. Potem sobie przypomniałem twojego Kikutku posta i myślę że to od leków(olzapin). A jestem ciekaw jak wam szło tańczenie na tej dysce ? bo mi średnio, z tym że przy szybszych tańcach nie mogłem nadążyć i tanczyłem nierytmicznie - albo za szybko albo za wolno, inaczej niż się liczyło rytm. Myślę że to też przez ten lek.
Fing

Post autor: Fing »

Wiktoria pisze:
filip pisze:ja chodze na kurs tanca towarzyskiego i biore olzapin (opowiednik zolafrenu) i mimo iz nie idzie mi jakos super twierdze ze to lekarstwo nie przeszkadza w tanczeniu. Pozdrawiam i powodzenia w tanczeniu :)
I pływasz po falach Dunaju.
Czyli myslisz ze dobrze mi idzie czy zle ? bo nie rozumiem tej aluzji
kikutek

Fing pisze:Tu Filip. A jednak sie kręci. Byłem ostatnio na lekcji tańca i tak mi się kręciło w głowie że nie wiedziałem czemu, dobrze że to było pod koniec zajęc. Potem sobie przypomniałem twojego Kikutku posta i myślę że to od leków(olzapin). A jestem ciekaw jak wam szło tańczenie na tej dysce ? bo mi średnio, z tym że przy szybszych tańcach nie mogłem nadążyć i tanczyłem nierytmicznie - albo za szybko albo za wolno, inaczej niż się liczyło rytm. Myślę że to też przez ten lek.
no hej jestem ciekawa czemu się kręci w głowie powiem chłopakowi zeby się spytał swojego lekarza. Masakra z tymi lekami. niedość, ze spi długo troszke tyje to jeszcze jakies zawroty i drzenie miesni czasami. mam nadzieje, ze stopniowo te objawy zanikna. A myslisz ze moj chłopak znowu odzyska kiedys taka wiare w siebie by chciało mu sie zagadywac z ludzmi . bo jak narazie to bardzo malo sie udziela pozdrawiam
kikutek

a i jeszcze masz racje z tymi ruchami brak poczucia rytmiki czasami .moj chłopak jest nuczycielem wychowania fizycznego z zawodu i swietnie tanczy ale po lekach jakos inaczej- dopiero pod wieczor wraca do formy
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

niech Twój chłopak poczyta książkę "Potęga podwśwadomości" Marphiego
ta książka pozwoliła mi uwierzyć w siebie
pozdrawiam
kikutek

mam tę ksiązke nie wiem czy będzie chciał poczytac ale sprubowac nie zaszkodzi :wink:
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

kikutek pisze:mam tę ksiązke nie wiem czy będzie chciał poczytac ale sprubowac nie zaszkodzi :wink:

nic nie zaszkodzi ją mu podsunąć

a co do drżenia mięśni to wiem coś na ten temat mi akurat drżą ręce z taką częstotliwością jak bym co najmniej pił z rok czasu:-) nieraz nie mogę w pracy się skupić przez to :-(
pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „olanzapina”