Bijecie mnie

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Gość

Bijecie mnie

Post autor: Gość »

Bijecie mnie z otwartej ręki w twarz
xena
zaufany użytkownik

Post autor: xena »

ciekawe...
sad_grey
bywalec

Post autor: sad_grey »

hardcore :roll: ?
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
sad_grey
bywalec

ja czy gosc ;)? a morze xena ?
czesc
Awatar użytkownika
tom76
zaufany użytkownik

?!

Post autor: tom76 »

sado-maso?!
jakotako

KTO CIE BIJE ?! ?! NAPISZ JAK NAJWIECEJ DANYCH !

Post autor: jakotako »

Napisz kto, kiedy i gdzie to zrobil albo robi. Czy to bylo w szpitalu? Jesli tak to napisz w jakim. A jak ktos Cie bije albo probuje bic to mu oddaj z solidna nawiazka, wtedy mu sie ode chce. BRON SIE!
One
zaufany użytkownik

Post autor: One »

Bijecie mnie z otwartej ręki w twarz
Mnie tez drogi Gościu biją w twarz na dodatek z otwartej dłoni a ja sie nadstawiam. I to jest metafora moi kochani współforumowicze.
Nienawidze tych, ktorzey trajktuja tak ludzi.

Widocznie potrzebuje otrzeźwienia i kazdy kolejny cios budzi we mnie wstręt do ludzi i życia. Dziękuje wszystkim tym którzy mnie w ten sposób dotkneli.
I ten ktory to przeczyta bedzie wiedzial ze chodzi o niego!
Fajnie Ci było?
Dobrze sie bawiłeś?
"...obudzil sie powoli i gdy tylko stwierdzil, ze jest soba, zapragnal byc kims innym, kims, kogo nie znal..."
sad_grey
bywalec

nienawidizsz i dziekujes ?
kiedy idziesz droga wsciekly pies cie gryzie to co robisz ?
daj mu butem nieh cie zostawi odejdzie morze praestanie gryzc innyh kiedys zdehnie wscuiekly
ale niezblizaj sie wiecej do neigo zostaw go niezaras sie od niego
jest poprostu zwierzeciem i badz wdzieczna sobie bogu czy losowi
czesc
One
zaufany użytkownik

nienawidizsz i dziekujes ?
Tak bo to kolejny dowod na to jacy ludzie są naprawde. Powtorze sie, bo juz napisalam to na tym forum
nie ufać nikomu
"...obudzil sie powoli i gdy tylko stwierdzil, ze jest soba, zapragnal byc kims innym, kims, kogo nie znal..."
xena
zaufany użytkownik

Post autor: xena »

One, a co się stało? Jak się nie mylę, to chyba Ty byłaś pełna optymizmu, a ja pesymistką. Czyżbym, niestety, miała rację?
One
zaufany użytkownik

xena:
One, a co się stało? Jak się nie mylę, to chyba Ty byłaś pełna optymizmu, a ja pesymistką. Czyżbym, niestety, miała rację?
Niestety xeno jak zawsze obdarowalam nieodpowiednia osobe zbyt duzym zaufaniem. W kazdym bądź razie mam juz to gdzies. Wiem juz ze nikomu wiecej nie pozwole zajrzec we wnątrz siebie.

Juz mnie to ani parzy ani ziębi. Poprostu kolejny plask w pysk na otrzeźwienie. [/list]
sad_grey
bywalec

cale to slowo zaufanie jest do dupy cos mi sie wydaje bo ufajac spowdziewamy sie czegos narzucamy komus jakies rzeczy kture ma zrobic sa czemunie morzna opowiedizec komus o sobie ot tak poprostu ja tam zrobilem tu na tym forum pojebanym a dostalem wlasnie to czego niehcialem najbardizej [goszko] ale mmorze to mi potrzebne wlasnei morze z tego cos zrozumie :/! tak wiem latwo jest mi gadac pierdolic glupoty na pocieszenie samemu bedac pojebanym bardziej nisz ustawa... uhhhh
czesc
Gość

Post autor: Gość »

Masz racje sad_grey...

Pora nadstawic kolejny policzek...
One
zaufany użytkownik

Masz racje sad_grey...

Pora nadstawic kolejny policzek...

To wyżej to ja
sad_grey
bywalec

a to byl cynizm czy niezrozumienie ?
czesc
One
zaufany użytkownik

sad_grey :
a to byl cynizm czy niezrozumienie ?
Tylko pierwsze zdanie odnosiło sie do Ciebie. Drugie dodałam z przekory- juz tak mam.
Powiedzialam ze masz racje bo faktycznie czemu nie opowiedziec o sobie komuś ot tak popostu? he? Ja wiem czemu. A ty wiesz?

No i powiedzialeś:
czemunie morzna opowiedizec komus o sobie ot tak poprostu ja tam zrobilem tu na tym forum pojebanym a dostalem wlasnie to czego niehcialem najbardizej
Czego takiego nie chciales a mimo wszystko dostałeś? (uuu jaki rym mi wyszedł ;) )
sad_grey
bywalec

One pisze: Powiedzialam ze masz racje bo faktycznie czemu nie opowiedziec o sobie komuś ot tak popostu? he? Ja wiem czemu. A ty wiesz?
ja - zaufalem/mialem nadzieje to dla mnie jedno i to samo jusz] ze sa tu ludie kturzuy morze mi pomoga zehca pogdac o tym bo niemialem nikog do tego bo "wiedzialem" ze nikt mni nie "zalatwi" potem tym co pisze. pisze jak byk "shizofremia" czyli jakas horoba no cos wiecej nisz ja sam mam wiec czemu ludzie tak doswiadczeni niebyli by w stanie szrozumiec mnie, hehe naiwniak a co ja wiem o shizofremi
Czego takiego nie chciales a mimo wszystko dostałeś?
to co zawwsze brak czegos taiego jak zrozumienie akceptacja jakas fascynacja mna, hehe. i boje sie ze niema drugiej polowy ktura hciala by robic wszystko co lamie normy, czemu ja mam taki dziwny leb dziwny dla standardowyh ludzi dla mnie piekny ehhh
czesc
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”