Bijecie mnie
Moderator: moderatorzy
ja czy gosc
? a morze xena ?

www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
czesc
KTO CIE BIJE ?! ?! NAPISZ JAK NAJWIECEJ DANYCH !
Napisz kto, kiedy i gdzie to zrobil albo robi. Czy to bylo w szpitalu? Jesli tak to napisz w jakim. A jak ktos Cie bije albo probuje bic to mu oddaj z solidna nawiazka, wtedy mu sie ode chce. BRON SIE!
Mnie tez drogi Gościu biją w twarz na dodatek z otwartej dłoni a ja sie nadstawiam. I to jest metafora moi kochani współforumowicze.Bijecie mnie z otwartej ręki w twarz
Nienawidze tych, ktorzey trajktuja tak ludzi.
Widocznie potrzebuje otrzeźwienia i kazdy kolejny cios budzi we mnie wstręt do ludzi i życia. Dziękuje wszystkim tym którzy mnie w ten sposób dotkneli.
I ten ktory to przeczyta bedzie wiedzial ze chodzi o niego!
Fajnie Ci było?
Dobrze sie bawiłeś?
"...obudzil sie powoli i gdy tylko stwierdzil, ze jest soba, zapragnal byc kims innym, kims, kogo nie znal..."
nienawidizsz i dziekujes ?
kiedy idziesz droga wsciekly pies cie gryzie to co robisz ?
daj mu butem nieh cie zostawi odejdzie morze praestanie gryzc innyh kiedys zdehnie wscuiekly
ale niezblizaj sie wiecej do neigo zostaw go niezaras sie od niego
jest poprostu zwierzeciem i badz wdzieczna sobie bogu czy losowi
kiedy idziesz droga wsciekly pies cie gryzie to co robisz ?
daj mu butem nieh cie zostawi odejdzie morze praestanie gryzc innyh kiedys zdehnie wscuiekly
ale niezblizaj sie wiecej do neigo zostaw go niezaras sie od niego
jest poprostu zwierzeciem i badz wdzieczna sobie bogu czy losowi
czesc
czesc
xena:
Juz mnie to ani parzy ani ziębi. Poprostu kolejny plask w pysk na otrzeźwienie. [/list]
Niestety xeno jak zawsze obdarowalam nieodpowiednia osobe zbyt duzym zaufaniem. W kazdym bądź razie mam juz to gdzies. Wiem juz ze nikomu wiecej nie pozwole zajrzec we wnątrz siebie.One, a co się stało? Jak się nie mylę, to chyba Ty byłaś pełna optymizmu, a ja pesymistką. Czyżbym, niestety, miała rację?
Juz mnie to ani parzy ani ziębi. Poprostu kolejny plask w pysk na otrzeźwienie. [/list]
"...obudzil sie powoli i gdy tylko stwierdzil, ze jest soba, zapragnal byc kims innym, kims, kogo nie znal..."
cale to slowo zaufanie jest do dupy cos mi sie wydaje bo ufajac spowdziewamy sie czegos narzucamy komus jakies rzeczy kture ma zrobic sa czemunie morzna opowiedizec komus o sobie ot tak poprostu ja tam zrobilem tu na tym forum pojebanym a dostalem wlasnie to czego niehcialem najbardizej [goszko] ale mmorze to mi potrzebne wlasnei morze z tego cos zrozumie :/! tak wiem latwo jest mi gadac pierdolic glupoty na pocieszenie samemu bedac pojebanym bardziej nisz ustawa... uhhhh
czesc
czesc
a to byl cynizm czy niezrozumienie ?
czesc
czesc
sad_grey :
Powiedzialam ze masz racje bo faktycznie czemu nie opowiedziec o sobie komuś ot tak popostu? he? Ja wiem czemu. A ty wiesz?
No i powiedzialeś:
)
Tylko pierwsze zdanie odnosiło sie do Ciebie. Drugie dodałam z przekory- juz tak mam.a to byl cynizm czy niezrozumienie ?
Powiedzialam ze masz racje bo faktycznie czemu nie opowiedziec o sobie komuś ot tak popostu? he? Ja wiem czemu. A ty wiesz?
No i powiedzialeś:
Czego takiego nie chciales a mimo wszystko dostałeś? (uuu jaki rym mi wyszedłczemunie morzna opowiedizec komus o sobie ot tak poprostu ja tam zrobilem tu na tym forum pojebanym a dostalem wlasnie to czego niehcialem najbardizej

ja - zaufalem/mialem nadzieje to dla mnie jedno i to samo jusz] ze sa tu ludie kturzuy morze mi pomoga zehca pogdac o tym bo niemialem nikog do tego bo "wiedzialem" ze nikt mni nie "zalatwi" potem tym co pisze. pisze jak byk "shizofremia" czyli jakas horoba no cos wiecej nisz ja sam mam wiec czemu ludzie tak doswiadczeni niebyli by w stanie szrozumiec mnie, hehe naiwniak a co ja wiem o shizofremiOne pisze: Powiedzialam ze masz racje bo faktycznie czemu nie opowiedziec o sobie komuś ot tak popostu? he? Ja wiem czemu. A ty wiesz?
to co zawwsze brak czegos taiego jak zrozumienie akceptacja jakas fascynacja mna, hehe. i boje sie ze niema drugiej polowy ktura hciala by robic wszystko co lamie normy, czemu ja mam taki dziwny leb dziwny dla standardowyh ludzi dla mnie piekny ehhhCzego takiego nie chciales a mimo wszystko dostałeś?
czesc
czesc