AMERYKA
Moderator: moderatorzy
Re: AMERYKA
No ja akurat to 1.000.000 razy bardziej wolałabym urodzić i żyć w U.S.A. nawet na skraju bankructwa niż w super "rozwijającej się" Polsce. 
Myślę, że po mimo tego całego kryzysu w Ameryce żyje się łatwiej niż tutaj.
A co do bankructwa to raczej trudno mi w to uwierzyć.

Myślę, że po mimo tego całego kryzysu w Ameryce żyje się łatwiej niż tutaj.
mi też
mi też
a tak wogule to żydomasoneria rządzi ameryką i prawie całym światem ale tego nie wiem
- małomówiąca
- zaufany użytkownik
Piotrze, piszesz sprzeczności w jednym poście. To rządzi ta żydomasoneria i wiesz to, czy nie rządzi i nie wiesz?
masz racje Panno i co ci więcej moge powiedzieć taka sprzeczność taka schizofrenia
a tak wogle to chyba cytat w jakiejś piosence to usłyszałem to chodzi o to że wiem coś ale tego nie mogę udowodnić zresztą nie wiem jaki był kontekst do tych słów
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Amerykanów nie znam to nic nie mogę o nich powiedzieć złego czy dobrego w sumie . . .
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
taurus-piskus
wiem przypomniało mi się na racjonaliście wyczytałem że w stanach jest najwięcej masonów a żydów więcej niż w samym Izraelu
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
USA i Australia czy inni anglosasi rodem z United Kingdom są nastawieni na zysk wyłącznie! Kroili najpotężniejsze mozgi z Europy i reszty świata jak i siłę roboczą. To oni dali światu Mortal Kombat i fast-food! Wolę ruską wódkę z przemytu kupioną na melinie, niż najdroższy alkohol amerykański. Nawet kiedyś były tanie wina zwane Chicago Bulls w Polsce! Zamerykanizowani Polacy grają na Xbox zamiast na Playstation, a w grach japońskiech amerykańskie postaci - istne kapitalistyczne bękarty!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
taurus-piskus
taurus-piskus