AMERYKA

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

AMERYKA

Post autor: piotr 84 »

media znowu sieją propagadne na jedynce codziennie farmazonio że USA jest na skraju bankructwa i że podobno od drugiego sierpnia nie będą mieli na emerytury i służbe zdrowia co o tym myślicie ?
Fujikoo
zaufany użytkownik

Re: AMERYKA

Post autor: Fujikoo »

No ja akurat to 1.000.000 razy bardziej wolałabym urodzić i żyć w U.S.A. nawet na skraju bankructwa niż w super "rozwijającej się" Polsce. :roll:
Myślę, że po mimo tego całego kryzysu w Ameryce żyje się łatwiej niż tutaj.
A co do bankructwa to raczej trudno mi w to uwierzyć.
piotr 84
bywalec

A co do bankructwa to raczej trudno mi w to uwierzyć.

mi też
piotr 84
bywalec

a tak wogule to żydomasoneria rządzi ameryką i prawie całym światem ale tego nie wiem
Awatar użytkownika
małomówiąca
zaufany użytkownik

Post autor: małomówiąca »

Piotrze, piszesz sprzeczności w jednym poście. To rządzi ta żydomasoneria i wiesz to, czy nie rządzi i nie wiesz?
piotr 84
bywalec

masz racje Panno i co ci więcej moge powiedzieć taka sprzeczność taka schizofrenia
piotr 84
bywalec

a tak wogle to chyba cytat w jakiejś piosence to usłyszałem to chodzi o to że wiem coś ale tego nie mogę udowodnić zresztą nie wiem jaki był kontekst do tych słów
Awatar użytkownika
marek-sportowiec
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: marek-sportowiec »

Amerykanów nie znam to nic nie mogę o nich powiedzieć złego czy dobrego w sumie . . .
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
piotr 84
bywalec

wiem przypomniało mi się na racjonaliście wyczytałem że w stanach jest najwięcej masonów a żydów więcej niż w samym Izraelu
Awatar użytkownika
marek-sportowiec
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: marek-sportowiec »

USA i Australia czy inni anglosasi rodem z United Kingdom są nastawieni na zysk wyłącznie! Kroili najpotężniejsze mozgi z Europy i reszty świata jak i siłę roboczą. To oni dali światu Mortal Kombat i fast-food! Wolę ruską wódkę z przemytu kupioną na melinie, niż najdroższy alkohol amerykański. Nawet kiedyś były tanie wina zwane Chicago Bulls w Polsce! Zamerykanizowani Polacy grają na Xbox zamiast na Playstation, a w grach japońskiech amerykańskie postaci - istne kapitalistyczne bękarty!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”