xxx
Moderator: moderatorzy
Re: Klozapol - zgodzić się czy nie?
.
Ostatnio zmieniony sob lut 08, 2014 12:05 am przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja brałam Ketrel, Flianxol, Solian, Abilify i Zelodx. Wszystkie te leki w pewien sposób mi pomogły, choć żaden z nich nie wyleczył mnie od końca z objawów pozytywnych (głosy). Każdy z nich jednak mogę ze spokojnym sumieniem polecić.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
xxx
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2012 3:28 pm przez Fujikoo, łącznie zmieniany 1 raz.
skonsultuj sprawe jeszcz z jakims innym psychiatra jesli ten bedzie mial podobne sugestie to moze sprobuj ale prawda tyje sie nie milosiernie i lek obciazony niebezpiecznymi dzialaniami ubocznymi i powikllaniami ale czesto skuteczny ale pewno juz po ptakach bo juz bylas na wizycie ale zycze dobrych wyborow i zdrowia ja zucilam ten lek zen wzgledu na objawy uboczne -zygac mi sie po nim chcialo strasznie
i wyladowalam w szpitalu gdzie znowu mi go podali a ja odmowilam zazywania dla mnie to byl syf ale nie brac prosze ze mnie przykladu zdrowka zycze