Tak wygląda moje życie . . .
Moderator: moderatorzy
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Tak wygląda moje życie . . .
Najważniejsze i najcenniejsze jest życie oraz dobre samopoczucie i zaspokojone podstawowe potrzeby. Wtedy niepotrzeba nic więcej. Humor jest cenny, pełny żoładek, hedonizm, radośc z życia, świetne miejsce do życia, spokój w domu i koło niego. Ważny jest dla mnie Internet, gry komputerowe, filmy i muzyka. Lubię się dobrze wyspać jak i zarwać nockę przy kompie. Życie jest krótkie i jedno, więc warto je przeżyć w radości i jakoś konstruktywnie spędzić. Trzeba posiadać wiele hobby rozwijających i mało się zamartwiać. Polska to w miarę spokojny kraj i nie wolno na nic narzekać! Trzeba brać co jest! W pobliżu nie mamy wojen, ani u siebie. Nie oglądać TVN, TVP, Polstatu i nie czytać gazety, onet, wp, interii, bo to mało wartościowe media i przesycone tandetną polityką polską.
Najlepiej to nikomu nie wadzić i samemu ludziom nie przeszkadzać w spokojnym życiu w miarę bezstresowym. Dzisiaj zjadłem goloneczkę małą i wody mineralnej się napiłem - wieczorem zamówię pizzę pikantną i mam dwa piwka w lodóweczce!
Na PC przeglądnę swoje ulubione stronki, pobuszuję na google, wpadnę na YouTube zobaczyć filmiki, a następnie pogram na PlayStation 3 w ulubione gry komputerowe online.
Więcej mi do życia jak na razie nie trzeba.
W Boga nie wierzę i do kościoła nie chodzę, bo jestem socjalizacyjno-genetycznym ateistą.
Wychowany jestem na filozofii przyrody.
Jedni gromadzą na zabój dobra materialne, a drudzy wolą rozwijać osobowaśc czy iśc do przodu "duchowo". Ja nie wierzę w duszę człowieka tylko w to, że składa się z ciała, psychiki i osobowości.
"Ateiściaki i katole" i często się klócą o istnienie Boga, a dla mnie to bezsens jest i strata czasu.
IQ traktuję jako całość z deficytami i plusami wszelakimi.
Najlepiej to nikomu nie wadzić i samemu ludziom nie przeszkadzać w spokojnym życiu w miarę bezstresowym. Dzisiaj zjadłem goloneczkę małą i wody mineralnej się napiłem - wieczorem zamówię pizzę pikantną i mam dwa piwka w lodóweczce!
Na PC przeglądnę swoje ulubione stronki, pobuszuję na google, wpadnę na YouTube zobaczyć filmiki, a następnie pogram na PlayStation 3 w ulubione gry komputerowe online.
Więcej mi do życia jak na razie nie trzeba.
W Boga nie wierzę i do kościoła nie chodzę, bo jestem socjalizacyjno-genetycznym ateistą.
Wychowany jestem na filozofii przyrody.
Jedni gromadzą na zabój dobra materialne, a drudzy wolą rozwijać osobowaśc czy iśc do przodu "duchowo". Ja nie wierzę w duszę człowieka tylko w to, że składa się z ciała, psychiki i osobowości.
"Ateiściaki i katole" i często się klócą o istnienie Boga, a dla mnie to bezsens jest i strata czasu.
IQ traktuję jako całość z deficytami i plusami wszelakimi.
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Re: Tak wygląda moje życie . . .
Konkret.
- JestemZerem
- bywalec
Fajne zycie, szkoda, ze ja sobie nie moge na takie pozwolic
To co teraz jest normalne, dziś byłoby nie do zaakceptowania gdyby od początku człowiek myślał inaczej, bo to on narzuca myślenie przyszłym pokoleniom
Denerwują mnie ludzie którzy mnie nie rozumieją, dlatego będąc sam nie ma kto mnie nie rozumieć
Denerwują mnie ludzie którzy mnie nie rozumieją, dlatego będąc sam nie ma kto mnie nie rozumieć
- małomówiąca
- zaufany użytkownik
Lubię takie wpisy jak Twój, Tomaszu 

- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Najpierw piszesz,że jesteś " socjalizacyjno-genetycznym ateistą" a potem,że agnostykiem.Zastanów się bo to robi różnicę.
Dla ateisty sprawa istnienia Boga jest mimo wszystko ważna.Agnostyk ma to gdzieś.

Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Czepiasz sięIrish pisze:Najpierw piszesz,że jesteś " socjalizacyjno-genetycznym ateistą" a potem,że agnostykiem.Zastanów się bo to robi różnicę.Dla ateisty sprawa istnienia Boga jest mimo wszystko ważna.Agnostyk ma to gdzieś.
Gdzie tak dobrze płacą, że nie musisz się o nic martwić?
-
- zbanowany
- Kontakt:
U mnie leżenie cały czas i głowizna z Lidl'a z ogórkiem kiszonym, czy tam kwaszonym! Niemieckie produkty na polskiej ziemi! Niemcy dobre jedzenie robią! Niemcy Polaków z rynku wyprą! Ńiemcy pokonają nas swoim pożywieniem! Do ataku pracowici Niemcy!
Zapraszamy wszystkich na nasz czat!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!