Przymusowe zginanie palców a Ketrel
Moderator: moderatorzy
Przymusowe zginanie palców a Ketrel
Witam. Miałam przepisany Ketrel. Wzięłam go raz w dawce 50 mg-na 2 dzień już nie i 2 dni po tym jak nie kontynuowałam brania mam przymusowe zginanie palców u stopy(szczególnie lewej) Czy to może być przyczyną? Czy już po jednorazowym przyjęciu mam skutki pozapiramidowe odstawienne? Czy może to silny stres?
Re: Przymusowe zginanie palców a Ketrel
Bardzo jest to wątpliwe,objawy pozapiramidowe występują raczej w trakcie brania neuroleptyków a nie po ich odstawieniu zwłaszcza ze ty wziąłeś jeden raz i to mikroskopijną dawkę1408 pisze:Czy już po jednorazowym przyjęciu mam skutki pozapiramidowe odstawienne?
Pozdrawiam serdecznie.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Przymusowe zginanie palców a Ketrel
Można sobie straszne rzeczy wkręcić, zwałszcza jeśli się jest takim nerwicowcem, jak ja. Ja niepotrzebnie przeczytałem ulotkę Ketrelu, w której było napisane, że jak wszystkie leki z grupy neuroleptyków może spowodować nagły zgon sercowy. Dzięki, tej wyczytanej wiedzy zbawiennej, mam prawie nagły zgon sercowy co wieczór po setce Ketrelu.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.