lek
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
lek
Dlaczego schizofrenik sie boi?,Bo chce sie bac,tym wypelnia pustke bezmilosci.Czlowiek jest tym kim chce byc,tak jest z lekiem,chroni przed autoagresja czy agresja na zewnatrz.
- Constantius
- zaufany użytkownik
Re: lek
jest takie coś jak zespół lęku uogólnionego lub lęk napadowy... prosze powiedzieć tym ludziom ze oni to maja bo chcą mieć
bo coś tam bez miłości.... haaaaaaaaaaahhhhahhahahahaha
nie jesteś żadnym psychologiem i nie nazywasz sie Rosiek...
jesteś zwykłym frustratem na forum o schizofreni... idz do psychologa to ci pomoże
-------- uwaga admina
"jesteś zwykłym frustratem" narusza obowiązujący na naszym forum szacunek do drugiego użytkownika. Podobnie jest ze sformułowaniem "idź do psychologa ..."
bo coś tam bez miłości.... haaaaaaaaaaahhhhahhahahahaha
nie jesteś żadnym psychologiem i nie nazywasz sie Rosiek...
jesteś zwykłym frustratem na forum o schizofreni... idz do psychologa to ci pomoże
-------- uwaga admina
"jesteś zwykłym frustratem" narusza obowiązujący na naszym forum szacunek do drugiego użytkownika. Podobnie jest ze sformułowaniem "idź do psychologa ..."
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
-
- bywalec
jestem bardzo cenionym psychologiem,zenerwowales sie,zastanow sie nad swoimi emocjami wobec mnie.
-
- bywalec
jestem swietnym psychologiem,to ty jestes frustratem bo wciaz chorujesz,a mam superwizora/starszy psycholog/z ktorym omawiam sytuacje swoja lub swoich pacjentow,nerwy ci puscily,
-
- bywalec
co jest takiego intrygujacego w barbarze rosiek,ze nie wierzysz ,ze to jas,ludzie sie przeciez zmieniaja.
-
- bywalec
niczego nie musze udowadniac,robie to swoja praca a schizolom czasami trzeba dosadnie powiedziec,corka szatana
-------- uwaga admina
"a schizolom ..." narusza obowiązujący na naszym forum szacunek do drugiego użytkownika.
-------- uwaga admina
"a schizolom ..." narusza obowiązujący na naszym forum szacunek do drugiego użytkownika.
Wiesz co Basiu, skoro tak mówisz, to tylko podkreślasz, że nie jesteś żadnym psychologiem, tylko uzurpatorem. Jesteś zupełnie pozbawiona empatii, a tak mówiąc o osobach ciężko chorych, sama sobie wystawiasz złą ocenę. A jeśli jesteś jakimś cudem psychologiem, to raczej marnym.barbararosiek pisze:niczego nie musze udowadniac,robie to swoja praca a schizolom czasami trzeba dosadnie powiedziec,corka szatana

Równie dobrze możesz mówić, że jesteś Chrystusem i że masz jakąś misję do wykonania i tak Ci nie uwierzę. :twisted:
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

Barbarosik nie jestes tym kim chciala bys byc. Nie rob tu potrzebnie zamieszania ,bo prawdziwy psycholog inaczej rozmawia z klijentami niz ty to robisz. Nie prowokuje chorego a probuje mu pomoz tylko. Ty masz aroganckie nastawienie do tego forum i w dodatku tez jestes osoba chora.
Dlaczego tobie jest tak trudno to pojac i przyjac z pokora ze to prawda. Nie staraj sie byc kims, kim nie jestes. Badz soba, to wystarczy. Jestes kiepskim psychologiem nawet tak na niby. Ale jak lubisz sie tak bawic to sie baw dalej. Ja ciebie juz rozgryzlam, moze inni rowniez.
Dlaczego tobie jest tak trudno to pojac i przyjac z pokora ze to prawda. Nie staraj sie byc kims, kim nie jestes. Badz soba, to wystarczy. Jestes kiepskim psychologiem nawet tak na niby. Ale jak lubisz sie tak bawic to sie baw dalej. Ja ciebie juz rozgryzlam, moze inni rowniez.