słabsza wydolność po leczeniu w szpitalu psychyatrycznym
Moderator: moderatorzy
słabsza wydolność po leczeniu w szpitalu psychyatrycznym
Cześć. Byłem z 5 razy po kilka miesięcy na leczeniu w szpitalu psychiatrycznym i mam gorszą wydolnolność fizyczną i moim zdaniem gorszy ogólny stan zdrowia. Ma ktoś podobnie? Da się wrócić do stanu z przed leczenia? Biorę regularnie ieki od kilku lat, zypadhera 300mg i od jakiegos czasu reagila 1.5mg.
Re: słabsza wydolność po leczeniu w szpitalu psychyatrycznym
Hej, ja też mam słabszą wydolność, po szpitalu..... u mnie już 9 szpital, i już chyba, nigdy nie wrócę tak jak było sprzed, wszystkie pobyty mi się mieszają.... kiedyś jeszcze udawało się wrócić, do stanu z przed szpitala, ale nigdy tak do końca... teraz od roku w ogóle nie mogę się pozbierać. Próbuj póki możesz, bo każdy następny szpital, jest coraz trudniej.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Dobra jest siłownia na podniesienie kondycji i poprawę stanu w schizofrenii.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
A po ile czasu miales pobyty?Tomek Hmm pisze: ↑wt lip 01, 2025 3:53 pm Hej, ja też mam słabszą wydolność, po szpitalu..... u mnie już 9 szpital, i już chyba, nigdy nie wrócę tak jak było sprzed, wszystkie pobyty mi się mieszają.... kiedyś jeszcze udawało się wrócić, do stanu z przed szpitala, ale nigdy tak do końca... teraz od roku w ogóle nie mogę się pozbierać. Próbuj póki możesz, bo każdy następny szpital, jest coraz trudniej.
- amigo
- zaufany użytkownik
po rozpoczecia kurcji risperdalem, zauwazylem spadek wydolnsci. Mam zawroty glowy, slabszy jestem. Mam tez mniej ochoty na robienie roznych rzeczy.
Pewnie powiecie, ze to od leku. Ale ja musze brac cos co mnie uspokaja. Zadnych lekow o dzialaniu aktywizujacym.
Pewnie powiecie, ze to od leku. Ale ja musze brac cos co mnie uspokaja. Zadnych lekow o dzialaniu aktywizujacym.
msz pisze: ↑ndz lip 06, 2025 11:19 amA po ile czasu miales pobyty?Tomek Hmm pisze: ↑wt lip 01, 2025 3:53 pm Hej, ja też mam słabszą wydolność, po szpitalu..... u mnie już 9 szpital, i już chyba, nigdy nie wrócę tak jak było sprzed, wszystkie pobyty mi się mieszają.... kiedyś jeszcze udawało się wrócić, do stanu z przed szpitala, ale nigdy tak do końca... teraz od roku w ogóle nie mogę się pozbierać. Próbuj póki możesz, bo każdy następny szpital, jest coraz trudniej.
Od miesiąca do 3,5 miesiąca.... najkrócej 3 dni, najdłużej 3,5 msc..... bo dwa razy miałem pobyt, jak lekarz, był na wakacjach.... ciężka sprawa, z tymi szpitalami, zupełnie mi się pomieszało w głowie, dwa miałem najgorsze, ale ostatni był najgorszy, wszystko mi popsuł, całą percepcje życia... bo w samym środku pobytu, zdarzyło się coś, co mogło mnie zabić, walka między bogiem a szatanemPrzeze mnie szatan wygrał, i mam wyrzuty sumienia..... nie mogę tego odwrócić, nic już po tym zdarzeniu się nie układało mi, i do tej pory nic mi się miej więcej nie układa haha