Urojenia
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Urojenia
Urojenia znikają ale pozostają we wspomnieniach.trudno o nich zapomnieć .miał ktoś z was tak .jak tak to jak sobie poradził?dzisiaj wyszedłem na balkon i pełno urojen mi wyskoczyło z zaświatami związanymi.czulem jakby świeci się buntowali przeciwko mnie.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
-
- zaufany użytkownik
Re: Urojenia
Pozwól, że odpowiem ci piosenką... szkoda chłopa.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑pn maja 19, 2025 9:59 pm Urojenia znikają ale pozostają we wspomnieniach.trudno o nich zapomnieć .miał ktoś z was tak .jak tak to jak sobie poradził?dzisiaj wyszedłem na balkon i pełno urojen mi wyskoczyło z zaświatami związanymi.czulem jakby świeci się buntowali przeciwko mnie.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Wbiłem sobie że zaprzestałem duszę diabłu i że jestem teraz 3 antychrystem wierzę że to prawda .uroilem sobie że przeklinałem ludzi a to była zwykła nerwica i miałem przymus przeklinania myślałem że ludziom sie źle rzeczy przytrafiały w życiu.uroilem sobie że zło jest przeze mnie na świecie nie mogę w żaden sposób pozbyć się tego urojenia. Uwierzyłem że będę potępiony albo unicestwiony w więzieniu jako przestępca.nievda się wywalić urojen.i nie wiem czy to siedzi w głowie czy we wspomnieniach .mam dość a męczy mnie to wiele lat
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
I jeszcze mam drugie ja które jest przeciwieństwem mnie wymyśliłem sobie w głowie i ten zjeb nie chce zniknac
Rozumiem cię o tyle, że niestety pamiętam swoje lęki ze stanu psychozy i również nie lubię ich sobie przypominać. To chyba najlepsza metoda ku zdrowieniu, ignorować je i starać się o nich zapomnieć, nie powtarzać ich w myślach. Może spróbuj tak wypełnić swoje dni, że nie będziesz mieć zbyt wiele czasu na takie wspomnienia.
- amigo
- zaufany użytkownik
U mnie urojenia zwiazane sa z przezyciami w dziecinstwie. Bylem dreczony, musialem sie ukrywac przed oprawcami. Teraz w psychozie mam urojenia, ze ludzie mi cos chca zrobic, ze sa jakies spiski przeciwko mnie, kamery, podsluchy. Do tego odczuwam, ze sa ukryte znaki i czasem mam religijne - mam misje do spelnienia, wyzwole swiat.