Czy jeśli mam schizoafektywne to czy mogę palić zioło?!

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
kochamziolo123
zarejestrowany użytkownik

Czy jeśli mam schizoafektywne to czy mogę palić zioło?!

Post autor: kochamziolo123 »

8) Cześć, przychodzę z zapytaniem dotyczącym tego, czy jako schizofrenik mogę palić zioło. Na schizofrenie biorę Kwetaplex ORAZ 1g zioła (w piątki trochę więcej i w niedziele jeśli idę na sumę). Ale ogólnie nie palę aż tak często. Jednakże… jak widzicie po mojej nazwie użytkownika, zioło jednak umila mi znacząco moje życie. Ale no wiecie jak to mówią, przed kryzysem trzeba przygotować symulacje tego jak ten kryzys będzie wyglądał, aby być gotowym na prawdziwy kryzys firmy. Trzeba komunikować prawdę – według profesora Dariusza T. :geek: :icon-mrgreen:
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Czy jeśli mam schizoafektywne to czy mogę palić zioło?!

Post autor: miś wesołek »

:lol:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”