forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Cześć, przychodzę z zapytaniem dotyczącym tego, czy jako schizofrenik mogę palić zioło. Na schizofrenie biorę Kwetaplex ORAZ 1g zioła (w piątki trochę więcej i w niedziele jeśli idę na sumę). Ale ogólnie nie palę aż tak często. Jednakże… jak widzicie po mojej nazwie użytkownika, zioło jednak umila mi znacząco moje życie. Ale no wiecie jak to mówią, przed kryzysem trzeba przygotować symulacje tego jak ten kryzys będzie wyglądał, aby być gotowym na prawdziwy kryzys firmy. Trzeba komunikować prawdę – według profesora Dariusza T.
Pozdrawiam