Jestem prawicoecem ale zagłosuje na pedała Biedronia jeśli PiS spórbuje mnie zmusic do ożenku z jakąś feminstką .
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Jestem prawicoecem ale zagłosuje na pedała Biedronia jeśli PiS spórbuje mnie zmusic do ożenku z jakąś feminstką .
Rozszerzając to co napisałem w tytule dopowiem że włąsnie przeczytałem że są tacy politycy na prawicy którzy uważąją że singli należy opodatkować . Ja rozumiem kwestie demograficzne tak przyznaje bardzo ważna sprawa z punktu widzenia panswa . Ale tak poza tym . Pisano tam też że są jakieś inne argumenty ,, za '' . Kwestie zdrowia psychicznego . No ja wam powiem że są tacy ludzie których towarzytwo podnosi człowieka , są też tacy któzy go osłabaiają . jeżeli Pan Kaczynski sam o ironio losu kawaler ale dla niego strata drobnej kwoty nie bedzie tragedią dla mnie już tak da mi propozycje ożenku z jakaś panną z tej pierwszej grupy to O.K tym bardziej bede popierał prawice ale ... wiecie takich to jest raczej mniejszosc i nie tylko ja w nich gustuje za takimi to sięustawia łancuszek chetnych . Jak Panstwo miałaby sprawiedliwie obdarować nimi obywateli . A co jeżeli taka fajna nie zechce delikwenta ? No własnie tutaj dochodzimy do kwestii tego jak taki rozwiązanie miałoby wygladać w praktyce ( swoją drogą to można by na ten teamt nakrecić niezłą komedię romatyczną ) . Czy znacie jakieś kraje na swiecie gdzie takie roziwazanie zostało by wprowadzone w życie ?