Czy Catastrofique powinien dostać dożywotniego bana?
Moderator: moderatorzy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Re: Czy Catastrofique powinien dostać dożywotniego bana?
Precz z zakłamaną obłudą.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Nie ma sensu banować niegroźnego idiotę.
A kto to ta trzecia osoba?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Bo to forum, jak sama nazwa wskazuje, gromadzi osoby z problemami psychicznymi i tymi dnia codziennego. Wielu z nas nie jest łatwo. A Catastrophique się tym żywi, zaprzecza chorobie (swojej również) zwalając winę na nasze nazwijmy to lenistwo. Podczas gdy schizofrenia jest ciężką chorobą psychiczną. Nie wiem jak Was, ale mnie się często nie chce po prostu pisać o moich problemach bo gotów zjawić się ten buc ze swoją zdartą płytą. Psuje to forum, jak nikt tutaj.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Takie coś napisał ten troll, wygląda na to że ten zawistny i pełen nienawiści osobnik nie może pisać w tym dziale.Catastrophique pisze: ↑sob maja 18, 2024 10:01 pm Eluwina, Evotowicze, nie moge pisać w dziale gdzie ktos po raz wtóry (xD) zrobił ankietę o zbanowaniu mnie, ale przypominam, że Wasz hejt jest doskonałym potwierdzeniem mojej bardzo wysokiej wartości.
Yo, meczcie się ze sobą dalej xD.
W związku z tym proponuję przenieść się z rozmowami tutaj do tego działu do czasu aż Zbyszek nie zrobi porządku. Przynajmniej nie będzie się narażonym na ataki tego trolla. Owszem trochę to zaśmieci forum ale mniej niż ten troll zaśmieca je swoją osobą.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Ja oczekuję tylko jednej jakże prostej rzeczy: możliwości pisania (także) o swoich słabościach, bez konieczności czytania wypocin zdartej płyty.
Ale on ma swojego człowieka (ludzi?), który mu donosi.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Również tylko tego oczekuje. Dla tego nie udzielam się na forum bo nie chce czytać komentarzy tego trola.przegłosowany pisze: ↑sob maja 18, 2024 10:14 pm Ja oczekuję tylko jednej jakże prostej rzeczy: możliwości pisania (także) o swoich słabościach, bez konieczności czytania wypocin zdartej płyty.
Poparłem ankietę za zbanowaniem
To forum dysponuje statusem "nadużywającego" dla takich jak on.
Jak widać nie jest to tylko niegroźny idiota a element niszczący forum. Zasłużył sobie na bana.podniebnyromantyk pisze: ↑ndz maja 19, 2024 8:50 amRównież tylko tego oczekuje. Dla tego nie udzielam się na forum bo nie chce czytać komentarzy tego trola.przegłosowany pisze: ↑sob maja 18, 2024 10:14 pm Ja oczekuję tylko jednej jakże prostej rzeczy: możliwości pisania (także) o swoich słabościach, bez konieczności czytania wypocin zdartej płyty.
Poparłem ankietę za zbanowaniem
Czytam to forum od kilku lat. Udzielać się tutaj nie mam za bardzo ochoty.
Forum dawno ma czasy świetności za sobą, taka kolej rzeczy, pojawiły się inne media służące do wymiany spostrzeżeń.
Czy lepsze, to pozostawiam do oceny.
Kiedyś większość postów była o czymś, zawierała w sobie jakiś ładunek intelektualny, emocjonalny, niektórzy zostawili tutaj cząstkę swojej choroby, mówiąc górnolotnie.
Stopniowo następowała degradacja tego miejsca, do której bezpośrednio przyczynił się nasz "bohater".
A skoro o nim mowa, to tak umiejętnie lawiruje, żeby dopierdzielić innym, ale nie zostać zbanowanym.
Wielokrotnie łamie regulamin, ale administrator tego forum wydaje się jakoś tego nie dostrzegać i jest, mimo poglądów, jakoś nad wyraz liberalny.
Nie wypowiem się czy go banować, temu forum już pewnie to i tak nie pomoże, nowi są skutecznie odstraszani, starzy wyjadacze dawno sobie poszli, a ludzie szukający informacji o chorobie pójdą sobie gdzie indziej.
Żeby mieć ladne włosy i długie = HEDENSZODERSqda pisze: ↑ndz maja 19, 2024 6:12 pmCzytam to forum od kilku lat. Udzielać się tutaj nie mam za bardzo ochoty.
Forum dawno ma czasy świetności za sobą, taka kolej rzeczy, pojawiły się inne media służące do wymiany spostrzeżeń.
Czy lepsze, to pozostawiam do oceny.
Kiedyś większość postów była o czymś, zawierała w sobie jakiś ładunek intelektualny, emocjonalny, niektórzy zostawili tutaj cząstkę swojej choroby, mówiąc górnolotnie.
Stopniowo następowała degradacja tego miejsca, do której bezpośrednio przyczynił się nasz "bohater".
A skoro o nim mowa, to tak umiejętnie lawiruje, żeby dopierdzielić innym, ale nie zostać zbanowanym.
Wielokrotnie łamie regulamin, ale administrator tego forum wydaje się jakoś tego nie dostrzegać i jest, mimo poglądów, jakoś nad wyraz liberalny.
Nie wypowiem się czy go banować, temu forum już pewnie to i tak nie pomoże, nowi są skutecznie odstraszani, starzy wyjadacze dawno sobie poszli, a ludzie szukający informacji o chorobie pójdą sobie gdzie indziej.
ŻEBY mieć gładkie włosy = Witamina C osłonowa
Czytaj i już nawet nie musisz stosować = BIO INFORMATYKA
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
to az smieszne jest ze 20 luda nie jest w stanie utrzec nosa jednemu trollowi
tyle ze to jakis pancerny nieprzebijalny troll
twardoglowy krnabrny i sie nie daje
nafaszerowny dobrze solianem z wybujalym w kosmosy ego ale nadal jeden z nas. zaburzony i chory. jak go zbanujemy to gdzie pojdzie i co zrobi? czy ktos o tym pomyslal? on nawet nie ma swojego domu. sprzedal po taniosci i przehultal ojcowizne. teraz mieszka w przytulku. kazdego z nas to moze kiedys spotkac. jego toksycznosc nie bierze sie znikad
owszem wyrzadza tu sporo zla, doluje ludzi, odbiera dobra energie wprowadzajac zle wibracje, rozwala watki. tyle ze juz chyba nikt tu nie traktuje go powaznie skoro to zwykly troll
jestem za statusem naduzywajacy dla niego jak ktos to madrze wymyslil, ze wszystkimi tego konsekwencjami jak wlasnie calkowite ograniczenie pisania w niektorych watkach

tyle ze to jakis pancerny nieprzebijalny troll

nafaszerowny dobrze solianem z wybujalym w kosmosy ego ale nadal jeden z nas. zaburzony i chory. jak go zbanujemy to gdzie pojdzie i co zrobi? czy ktos o tym pomyslal? on nawet nie ma swojego domu. sprzedal po taniosci i przehultal ojcowizne. teraz mieszka w przytulku. kazdego z nas to moze kiedys spotkac. jego toksycznosc nie bierze sie znikad
owszem wyrzadza tu sporo zla, doluje ludzi, odbiera dobra energie wprowadzajac zle wibracje, rozwala watki. tyle ze juz chyba nikt tu nie traktuje go powaznie skoro to zwykly troll
jestem za statusem naduzywajacy dla niego jak ktos to madrze wymyslil, ze wszystkimi tego konsekwencjami jak wlasnie calkowite ograniczenie pisania w niektorych watkach
cato was zradzi.
cato do zwyciestwa was poprowadzi.
cato do zwyciestwa was poprowadzi.