Widzicie tego gościa który jest na zdjeciu ?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Widzicie tego gościa który jest na zdjeciu ?

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

https://i.iplsc.com/-/000IB5RUMNF5FRMR-C322-F4.webp

On mnie niszczył jak byłem na studiach . To miedzy innymi przez niego zachorowałem psychicznie . Czasami słyszę głosy które powtarzają słowa które on wypowiedział . Co ciekawe słyszę nie tylko te głupie drwiny które on wypowiedział do mnie ale również słowa które padały podczas rozmów jakie on prowadził na mój temat kiedy mnie nie było w pobliżu i których co za tym idzie nie powinienem znać .
Żeby zagłuszyć te głosy i żeby zmyć sprzed oczu obraz jego głupkowatego uśmieszka stosuje różne metody . Alkochol , papierosy , zadawanie sobie bólu fizycznego ( na przykład gryzienie się po rękach ) . Dla niego konsekwencją zniszczenia mojej osoby był awans w hierarchii pasożyto - nierobów i wyjazd na posadę ( bo przecież nie do pracy ) do NY . Dla mnie wypwoiedzenie paru zdan na temat jego kolegi który pewnie jest taki sam jak on konsekwencją był przymusowy pobyt w szpitalu psychiatrycznym . No cóż są równi i równiejsi .
Teraz za rok Duda odchodzi wiec ten facet poleci ze stanowiska ambasadora bo nie bedzie miał pleców i bedzie musiał wrócić do Krakowa .
Pojadę wtedy do niego i go stłukę .
Sobie już nie pomogę ale może uratuje przed nim jego kolejne potencjalne ofiary .
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Re: Widzicie tego gościa który jest na zdjeciu ?

Post autor: Catastrophigłupek »

Januszek BUC 2023 :angelic-green:
Wszyscy januszkowi ciągną druta - 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”