buc roku 2023 *ANKIETA JUŻ NIECZYNNA
Moderator: moderatorzy
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
buc roku 2023 *ANKIETA JUŻ NIECZYNNA
Można głosować, miłej zabawy.
Mam czterech kandydatów, dopisujcie w komentarzach swoich jeśli trzeba, buc roku jest tylko jeden xd
EDIT: ankieta wyłączona - zamieniona na inną kontrolną xd
Mam czterech kandydatów, dopisujcie w komentarzach swoich jeśli trzeba, buc roku jest tylko jeden xd
EDIT: ankieta wyłączona - zamieniona na inną kontrolną xd
Ostatnio zmieniony pn gru 11, 2023 12:01 am przez Dobro, łącznie zmieniany 2 razy.
Lepiej być samemu niż żyć z iluzją posiadania przyjaciół.
- alechandro
- zaufany użytkownik
- Status: technik
Re: buc roku 2023
hahahahah, dobre buc hmmm , jest paru
- Dobro
- zaufany użytkownik
to miało być dla beki, dzięki
- Catastrophique
- bywalec
Ubliżać innym "dla beki". Karuna jak zwykłe wysoki poziom .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Dobro
- zaufany użytkownik
komisja ds forum z tego forum pozwoliła na ankietę xd
Dlaczego trzeba wybrać 1
-
- zaufany użytkownik
O tak, właśnie.. why only one xd
- Dobro
- zaufany użytkownik
zasady każdej zabawy muszą jakieś być xd
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Protestuje !!!! Czemu mnie nie ma ? Do konca roku jeszcze miesiąc . Zdąże wiele dokonać .
- FreshEscape
- bywalec
Od dziś dla Ciebie Karuś, postaram sie być wyjątkowo pierwszym
Chociaż co ci miałem powiedziec ci, tom powiedział. Ale takich autystyków, dziecki w ciele dorososłego, grajacych dorosłego, tak jak, w domu, mieszkaniu wynajmowanym czy pracy, jak sie nie tępi regularnie, to zaczynaja fikać Haha
Tłumaczyłem ci 25 razy, ze jak coś do kogoś masz, to pisz mu to !!! Tworząc ankiety tego typu, szukajac potwierdzenia, jak kto ma sie zachować i ty sam i czy to jest dobre czy złe, świadczy nie tylko żeś upośledzony na poziomie pieluch jeszcze, aleś że toksyk pierwszych wód
Nigdy sam nie masz nic do powiedzenia, praktycznie z nikim tutaj nie gadasz, poza 1-dną osobą, siedzisz tu jednocześnie dniami i nocami. Jak coś napiszesz to jakiś pogmatwany wierszyk, co nikt go nigdy nie rozumie, pewnie nawet ty sam i mmyslisz ześ wielki, boś napisał coś mądrego i wielkiego, a to wszystko to kompletne wypociny...ehhh.
Jednoczęsnie chcesz prowadzić jakoś to forum ankietami, gdzie podobni tobie dają swój głos, często nawet, jak ty nie udzielajac sie ani nie majacy tu z nikim kontaktu. Miałeś sznse, byłeś moderatorem, pierwszym lizem tyłka Zbyszka, co sie w tym czasie stało z forum, już to było podsumowane.
Powrót Catastrofika, znowu sprawia ze uruchamiają sie ci, z najcieższą formą zaburzen, tak zwani detencyjni, żyjący w swiecie psychozy, ale lawirujący ze swiatem realnym tak ze sie wydaje ze na pierwszy rzut oka normalni...
Z miłymi życzonkami świątecznymi i dzięki za nominacje i wyróznienie. Odwdziecze sie na pewno i na przyszły rok może będe pierwszy :D:D hahaha.
Chociaż co ci miałem powiedziec ci, tom powiedział. Ale takich autystyków, dziecki w ciele dorososłego, grajacych dorosłego, tak jak, w domu, mieszkaniu wynajmowanym czy pracy, jak sie nie tępi regularnie, to zaczynaja fikać Haha
Tłumaczyłem ci 25 razy, ze jak coś do kogoś masz, to pisz mu to !!! Tworząc ankiety tego typu, szukajac potwierdzenia, jak kto ma sie zachować i ty sam i czy to jest dobre czy złe, świadczy nie tylko żeś upośledzony na poziomie pieluch jeszcze, aleś że toksyk pierwszych wód
Nigdy sam nie masz nic do powiedzenia, praktycznie z nikim tutaj nie gadasz, poza 1-dną osobą, siedzisz tu jednocześnie dniami i nocami. Jak coś napiszesz to jakiś pogmatwany wierszyk, co nikt go nigdy nie rozumie, pewnie nawet ty sam i mmyslisz ześ wielki, boś napisał coś mądrego i wielkiego, a to wszystko to kompletne wypociny...ehhh.
Jednoczęsnie chcesz prowadzić jakoś to forum ankietami, gdzie podobni tobie dają swój głos, często nawet, jak ty nie udzielajac sie ani nie majacy tu z nikim kontaktu. Miałeś sznse, byłeś moderatorem, pierwszym lizem tyłka Zbyszka, co sie w tym czasie stało z forum, już to było podsumowane.
Powrót Catastrofika, znowu sprawia ze uruchamiają sie ci, z najcieższą formą zaburzen, tak zwani detencyjni, żyjący w swiecie psychozy, ale lawirujący ze swiatem realnym tak ze sie wydaje ze na pierwszy rzut oka normalni...
Z miłymi życzonkami świątecznymi i dzięki za nominacje i wyróznienie. Odwdziecze sie na pewno i na przyszły rok może będe pierwszy :D:D hahaha.
- Catastrophique
- bywalec
Mam 8 głosów.
Tak jak wcześniej pisałem, głupki i przegrywy mnie nie lubią.
I bardzo dobrze.
I bardzo dobrze.
Wybacz szczerość, ale nie dziwię się, że masz taki wynik skoro piszesz o ludziach tutaj, że to głupki i przegrywy.Catastrophique pisze: ↑śr lis 29, 2023 12:33 pm Mam 8 głosów.
I bardzo dobrze.
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Dlaczego Mateusa nie ma wśród nominowanych ?
- Catastrophique
- bywalec
Gdzieś mam ten wynik i aprobatę takich osób.jagienka pisze: ↑śr lis 29, 2023 1:31 pmWybacz szczerość, ale nie dziwię się, że masz taki wynik skoro piszesz o ludziach tutaj, że to głupki i przegrywy.Catastrophique pisze: ↑śr lis 29, 2023 12:33 pm Mam 8 głosów.
I bardzo dobrze.
Poza tym, bardzo możliwe, ze to w duzej mierze glosy z multikont. Znam tutejszych "cwaniaczków" i ich metody.
Zero autorefleksji... tak jak myślałem...
Ta ankieta źle liczyba %
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- herbertmarshall
- bywalec
Jest ponoć takie żydowskie powiedzenie: jeśli jedna osoba mówi ci, że z tobą coś nie tak, zignoruj to.
Jeśli mówią ci to dwie osoby, też możesz to olać.
Ale jeśli powtarzają to trzy osoby i więcej, to nie wkładaj palców do buzi, bo możesz je sobie odgryźć:)
Jeśli mówią ci to dwie osoby, też możesz to olać.
Ale jeśli powtarzają to trzy osoby i więcej, to nie wkładaj palców do buzi, bo możesz je sobie odgryźć:)