Zabezpieczenia przy logowaniu

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Zabezpieczenia przy logowaniu

Post autor: rozszczepionyumysl »

Czy będzie dwustopniowa weryfikacja i zalecenia, żeby tworzyć dłuższe hasła niż teraz?
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Re: Zabezpieczenia przy logowaniu

Post autor: hvp2 »

Mam nadzieję że nie! Po co ktoś miałby się włamywać na takie forum jak nasze???
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Wczoraj z bratem spędziłem prawie dzien w prychodni psychiatrycznej. Ja mam lekarza co jak przychodze o 7.30 to o 9 już jestem po a mam podobne numerki w kolejce. A z bratem byłem dosłownie cały dzień. I ludzie tam też sie wsciekają, kłocą, czasem ktoś lekarce pojedzie...

I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza ?

W ogóle czasem życie, czy nawet słuchanie rozmowy niektórych ludzi, mnie osobiśćie osłabia.
Pozostawiajac juz kwestie jakichś dwu epaopywch haseł, do portalu ze stekiem bzdur, halucynajci, urojen, całkowiecie anonimowego, gdzie korzysta moze garstka osób.

Dla mnie osobiście jakiekolwiek komplikacje z hasłami, uwierzytelnieniami, to mówie od razu znikam stąd.. Bo mi sie nie chce bawić jakieś chu..a

Ale jak zawsze najwiecej do powiedzenia mają ci, których na poratlu prawie nie ma...ehh...
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Każde hasło można złamać metoda bruteforce, tylko zależy ile czasu trzeba. Po prostu są ludzie, którzy tego nie wiedzą, ale 6 znaków w tych czasach to stanowczo za mało.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: śr lis 22, 2023 9:14 am I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza
Nic mnie nie powstrzymuje, ale wiem, że mogą się na moje konto włamać. Discord takie rzeczy ma i więcej siedzę na nim.

Chciałem kiedyś usunąć konto to się nie da, a jest to wbrew RODO.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Rozumiem ze jesteś tak ważną osobą, na tak ważnym stanowisku. Ze złamanie hasła do wypocin na forum zniszczyło by ci kariere ?
Tylko kurcze wiesz, w sumie w danych twojego konta, jedyne co można uzyskać to twój e-mail....
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

A to jest mało?
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

rozszczepionyumysl pisze: śr lis 22, 2023 10:14 am
FreshEscape pisze: śr lis 22, 2023 9:14 am I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza
Nic mnie nie powstrzymuje, ale wiem, że mogą się na moje konto włamać. Discord takie rzeczy ma i więcej siedzę na nim.

Chciałem kiedyś usunąć konto to się nie da, a jest to wbrew RODO.
uzyj pomocy pocnej dloni z dzialu kto pomoze.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

hvp2 pisze: wt lis 21, 2023 10:13 pm Mam nadzieję że nie! Po co ktoś miałby się włamywać na takie forum jak nasze???
Jest w archiwum, że był tu włam.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

rozszczepionyumysl pisze: śr lis 22, 2023 2:29 pm
hvp2 pisze: wt lis 21, 2023 10:13 pm Mam nadzieję że nie! Po co ktoś miałby się włamywać na takie forum jak nasze???
Jest w archiwum, że był tu włam.
no są. admin chce mieć alibi.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”