Zabezpieczenia przy logowaniu
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Zabezpieczenia przy logowaniu
Czy będzie dwustopniowa weryfikacja i zalecenia, żeby tworzyć dłuższe hasła niż teraz?
Re: Zabezpieczenia przy logowaniu
Mam nadzieję że nie! Po co ktoś miałby się włamywać na takie forum jak nasze???
- FreshEscape
- bywalec
Wczoraj z bratem spędziłem prawie dzien w prychodni psychiatrycznej. Ja mam lekarza co jak przychodze o 7.30 to o 9 już jestem po a mam podobne numerki w kolejce. A z bratem byłem dosłownie cały dzień. I ludzie tam też sie wsciekają, kłocą, czasem ktoś lekarce pojedzie...
I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza ?
W ogóle czasem życie, czy nawet słuchanie rozmowy niektórych ludzi, mnie osobiśćie osłabia.
Pozostawiajac juz kwestie jakichś dwu epaopywch haseł, do portalu ze stekiem bzdur, halucynajci, urojen, całkowiecie anonimowego, gdzie korzysta moze garstka osób.
Dla mnie osobiście jakiekolwiek komplikacje z hasłami, uwierzytelnieniami, to mówie od razu znikam stąd.. Bo mi sie nie chce bawić jakieś chu..a
Ale jak zawsze najwiecej do powiedzenia mają ci, których na poratlu prawie nie ma...ehh...
I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza ?
W ogóle czasem życie, czy nawet słuchanie rozmowy niektórych ludzi, mnie osobiśćie osłabia.
Pozostawiajac juz kwestie jakichś dwu epaopywch haseł, do portalu ze stekiem bzdur, halucynajci, urojen, całkowiecie anonimowego, gdzie korzysta moze garstka osób.
Dla mnie osobiście jakiekolwiek komplikacje z hasłami, uwierzytelnieniami, to mówie od razu znikam stąd.. Bo mi sie nie chce bawić jakieś chu..a
Ale jak zawsze najwiecej do powiedzenia mają ci, których na poratlu prawie nie ma...ehh...
-
- zaufany użytkownik
Każde hasło można złamać metoda bruteforce, tylko zależy ile czasu trzeba. Po prostu są ludzie, którzy tego nie wiedzą, ale 6 znaków w tych czasach to stanowczo za mało.
-
- zaufany użytkownik
Nic mnie nie powstrzymuje, ale wiem, że mogą się na moje konto włamać. Discord takie rzeczy ma i więcej siedzę na nim.FreshEscape pisze: ↑śr lis 22, 2023 9:14 am I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza
Chciałem kiedyś usunąć konto to się nie da, a jest to wbrew RODO.
- FreshEscape
- bywalec
Rozumiem ze jesteś tak ważną osobą, na tak ważnym stanowisku. Ze złamanie hasła do wypocin na forum zniszczyło by ci kariere ?
Tylko kurcze wiesz, w sumie w danych twojego konta, jedyne co można uzyskać to twój e-mail....
Tylko kurcze wiesz, w sumie w danych twojego konta, jedyne co można uzyskać to twój e-mail....
-
- zaufany użytkownik
A to jest mało?
uzyj pomocy pocnej dloni z dzialu kto pomoze.rozszczepionyumysl pisze: ↑śr lis 22, 2023 10:14 amNic mnie nie powstrzymuje, ale wiem, że mogą się na moje konto włamać. Discord takie rzeczy ma i więcej siedzę na nim.FreshEscape pisze: ↑śr lis 22, 2023 9:14 am I takie pytanie do czegoś co raczej powinien mieć każdy człowiek, bo schiofrenia bynajmniej nie wpływa na poziom inteligencji. Co cie rozszczepiony powstrzymuje przed tym abyś stworzył sobie dłuższe, bardziej skomplikowane hasło ???!!! Tak samo jak , jak tych ludzi na wybranie innego lekarza
Chciałem kiedyś usunąć konto to się nie da, a jest to wbrew RODO.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
-
- zaufany użytkownik
no są. admin chce mieć alibi.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia: