Poznam z łodzi lub okolic

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
mails
bywalec

Poznam z łodzi lub okolic

Post autor: mails »

Cześć. Nie desperat, nie leniwy, uprzejmy i troskliwy. Miły to zła cecha, nauczę się być męski i prawdziwy, nie dziadka kalesony. Piszę bo to jedyna opcja poznać płeć przeciwną z tą choroba. Pogadać, pożartować, spotkać się, dopasować. Niestety pracuje, porządkami cię rozczaruje, ale w nagrodę coś ugotuje, smacznym się podzielę, nie dobre wypierdziele. Dziękuję i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Re: Poznam z łodzi lub okolic

Post autor: Katastrofa »

Kupcie sobie Xbox Series X oraz PlayStation 5 oraz zainstalujecie Steam na komputerach swoich.
mails
bywalec

Nie gram w gry, a dla samego stream, zakup nie warty.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

nie chce mi sie pisać na sprawy matrymonialne
bo ten portal nie jest od tego
są portale randkowe np badoo tinder
fotka czy sympatia
zaloguj sie może kogos poznasz
wpisz w net
mails
bywalec

Mam te apki, jak dochodzi do spotkania, kończy się znajomość. Więc to tylko kolejny sposób. Nie byłem w szpitalu 10lat. Nie mam styczności z ludźmi naszego pokroju, wszystko wokół normalnych osób, stawianie czoła codzienności, praca, dom, spotkanie ze znajomymi. Życie przelatuje przez palce
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Post autor: Handicap »

2. Obturbator oka (w wersji z żaluzją, lub listkiem z Chin) rozwiązuje problem nie|spójności (myślenia oraz rozmów) problem ciągłosci wspiera amfetamina :hand:
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

Z frajerem oraz z frajerami alkoholu nie pij! Nigdy nie podawaj ręki dla frajera oraz cwela! Karłowaty frajer sam Ci pierwszy zawsze rękę poda!
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Post autor: Amann »

I jak potrzebujesz pomocy społecznej w Krakowie to bardzo dobry kontakt był na miejscu okazało się że tez mieszkasz w dużym stopniu
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Amann pisze: pn cze 26, 2023 7:12 pm I jak potrzebujesz pomocy społecznej w Krakowie to bardzo dobry kontakt był na miejscu okazało się że tez mieszkasz w dużym stopniu
Co ty pier...isz ?!?! Katastrofa pisze z ośrodka dla bestii w Gostyninie, a to jest warszawa....
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Post autor: Amann »

FreshEscape pisze: pn cze 26, 2023 7:15 pm
Amann pisze: pn cze 26, 2023 7:12 pm I jak potrzebujesz pomocy społecznej w Krakowie to bardzo dobry kontakt był na miejscu okazało się że tez mieszkasz w dużym stopniu
Co ty pier...isz ?!?! Katastrofa pisze z ośrodka dla bestii w Gostyninie, a to jest warszawa....
To przepraszam forumowiczów opiszę tutaj swoją opowieść o tym że jesteś psychicznie chorym człowiekiem
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Opisz lepiej swojego kolege z Gostynina z osrodka dla bestii, bo przecież i ty i on z tamtąd piszecie...

Jak zrobic, pytanie do uzytkowników forum, ankiete. czy zgadzają sie na wywalczone 2 lata temu. W tym ośrodku. Dostęp dla ludzi do internetu ???
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Podłączę się do tematu i napiszę,że też chętnie się z kimś spotkam - najlepiej z okolic Łódzkiego,ale jak ktoś mnie przekona to i na drugi koniec polski dojadę.Od dwóch miesięcy nie pracuje i trochę nudno się robi.Koledzy nie zawsze znajdą czas bo każdy pracuje,większość ma rodziny.Jeżdżę trochę z nudów po okolicach,byłem w Tomaszowie w Warszawie,ale fajnie by było pojechać gdzieś i spotkać się z kimś na miejscu.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

mails pisze: wt cze 20, 2023 4:25 pm /.../Piszę bo to jedyna opcja poznać płeć przeciwną z tą choroba. /.../
Nie jedyna. Podrywaj np. na poczekalni do psychiatry
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”