WHO@
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Katastrofa
- bywalec
Re: WHO@
World Health Organization.
Kryteria diagnostyczne. A ileż chorób się ze sobą przeplata. Medycyna holistyczna to bujda na resorach. Wszystko zaczyna się w jelitach. Chory kręgosłup to też przyczyna niedomagań umysłowych. Chory mózg to kolejny etap. A w ICD (ICD-10, ICD-11) każdy narząd czy układ organizmu to oddzielny rozdział. Ps. Tylko odpowiednio przefiltrowane pytania i odpowiedzi są wysyłane do NFZ-tu. Te najbardziej "namacalne". Psychiatrze nic nie udowodnisz, bo to język hermetyczny, odpowiednio skonstruowany. Psychiatra nie szuka w tobie tego, co dobre. Policja przekazuje cię mu bez zastanowienia, a przecież psychiatria okalecza. Policja nie broni słabszych jednostek, a jak od wielkiego dzwonu jesteś pobudzony, to nie szukaj z nią relacji.
- Katastrofa
- bywalec
Mitomania to nie MiT.
Ja się spowiadałem z dotykania z dotykania z dotykania przyrodzenia.
Ksiądz powiedział że b3dę potępiony
Przestałem chodzić do kościoła i się nie spowiadamy
Chciałem być czysty jak Maryja.
Choć to tylko wybitny naukowiec.
- Katastrofa
- bywalec
Mynt, slant, penger, money dinero, soldi and dzięgi und geld plus pieniądze? Lir! Yen? Funt? Rubeb? Kopiejka! Forint? Funt? Euro? Frank szwajcarski? Grosz? Talar! Złotówki? Grosze? Gil? Zenny?