Borderline a spektrum autyzmu
Moderator: moderatorzy
Borderline a spektrum autyzmu
Miałem pierwszą diagnozę- borderline. Potem m. in. schizotypię i schizofrenię, a od dłuższego czasu mam diagnozę organicznego zabuzrenia osobowości, plus od niedawna- autyzmu atypowego.
Urojenia kiedyś miałem ( a raczej silne przekonania ) i problemy z tożsamością płciową ( chciałem być kobietą ).
Czy może/mogło u mnie występować borderline razem ze spektrum ?. A jak to jest u Was ?.
Urojenia kiedyś miałem ( a raczej silne przekonania ) i problemy z tożsamością płciową ( chciałem być kobietą ).
Czy może/mogło u mnie występować borderline razem ze spektrum ?. A jak to jest u Was ?.
Re: Borderline a spektrum autyzmu
Js nie mam borderiline. Ja nie mam spektrum autyzmu. Nie mam też innych problemów o których piszesz. I nie będę nic z tego miał. Więc ci nie powiem. To są kwestę na psychoterapię i do rozmowy o nich z psychoterapeutą. Wątpię ze na forum trafisz na kogoś takiego jak ty.
Niestety nie pomogę bo nie miałem podobnych problemówredaktor pisze: ↑ndz kwie 02, 2023 1:13 pm Miałem pierwszą diagnozę- borderline. Potem m. in. schizotypię i schizofrenię, a od dłuższego czasu mam diagnozę organicznego zabuzrenia osobowości, plus od niedawna- autyzmu atypowego.
Wiem, że jestem nienormatywny jako mężczyzna- chociażby pewnie nigdy nie będę dobrze zarabiał (kiepskie wykształcenie wyższe humanistyczne, jeśli idzie o zarobki, po ZSZ, szkole policealnej czy technikum bym sporo lepiej zarabiał plus jeszcze liczne pobyty w szpitalach, ZOL- ach itp. ), do tego tzw. prawdziwy mężczyzna powinien gustować w sensie stałych związków w konserwatywkach- a przed konserwatywką- żoną sypia z kobietami wyzwolonymi jeżeli chodzi o seks, ale kiepskimi jako żony i ma wiele partnerek, a szuka na żonę raczej konserwatywki- dziewicy- taki jest wciąż dość powszechny u nas stereotyp .
Ja natomiast gustuję w kobietach kompromisu ( normiczkach ), takich, które lubią seks, ale są wierne jako partnerki/żony.
Dlatego miałem odloty, że jestem kobietą, bo nie pasuję do naszych polskich stereotypów męskości. Stąd też ( po dłuższym związku z konserwatywką ) czasowe borderline.
Spektrum autyzmu natomiast mam faktycznie.
Poproszę mojego psychoterapeutę, abyśmy porozmawiali o rolach płciowych, stereotypach męskości itp. I ograniczę nowe posty na naszym forum do minimum.
PS. Dziękuję Wam za ochrzan.
PPS. Będę się rzadziej wypowiadał- nie jestem trollem, nie chcę spamować forum.
Ja natomiast gustuję w kobietach kompromisu ( normiczkach ), takich, które lubią seks, ale są wierne jako partnerki/żony.
Dlatego miałem odloty, że jestem kobietą, bo nie pasuję do naszych polskich stereotypów męskości. Stąd też ( po dłuższym związku z konserwatywką ) czasowe borderline.
Spektrum autyzmu natomiast mam faktycznie.
Poproszę mojego psychoterapeutę, abyśmy porozmawiali o rolach płciowych, stereotypach męskości itp. I ograniczę nowe posty na naszym forum do minimum.
PS. Dziękuję Wam za ochrzan.
PPS. Będę się rzadziej wypowiadał- nie jestem trollem, nie chcę spamować forum.
OK.Będę w takm razie pisał dość regularnie. Ale z sensem.
Jeżeli chodzi o to, jak często spektrum może się wiązać z zaburzeniem osobowości ( borderline też ), to powinienem spytać się mojego psychoterapeuty, ewentualnie mojej lekarki psychiatry ?.
Jeżeli chodzi o to, jak często spektrum może się wiązać z zaburzeniem osobowości ( borderline też ), to powinienem spytać się mojego psychoterapeuty, ewentualnie mojej lekarki psychiatry ?.
Dziękuję. To się spytam. I poproszę ją, żeby mi po dłuższym cyklu psychoterapii zmieniła/inaczej ustawiła leki. Lub je skasowała/ chociaż ograniczyła do minimum- co też jest możliwe u mnie.
Kiedy wy rozumiecie że nie jesteście chorzy. Cały świat czyta twoje FB nie tylko z 24 wad.redaktor pisze: ↑ndz kwie 02, 2023 1:13 pm Miałem pierwszą diagnozę- borderline. Potem m. in. schizotypię i schizofrenię, a od dłuższego czasu mam diagnozę organicznego zabuzrenia osobowości, plus od niedawna- autyzmu atypowego.
Wszyscy ci kibicują a zwłaszcza jak grasz w jakiś symulator.
Np. tagowałem mur metra
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Spokojnie. Dobrze, obgadam to z moim psychoterapeutą ( kiedy wreszcie on wróci z urlopu ).Amannn pisze: ↑pt kwie 07, 2023 3:39 pm Js nie mam borderiline. Ja nie mam spektrum autyzmu. Nie mam też innych problemów o których piszesz. I nie będę nic z tego miał. Więc ci nie powiem. To są kwestę na psychoterapię i do rozmowy o nich z psychoterapeutą. Wątpię ze na forum trafisz na kogoś takiego jak ty.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek BUC roku 2023
Januszek jest uzależniony od evotu i odejść nie pitrafi ten przygłupi cfok
Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
Januszek jest uzależniony od evotu i odejść nie pitrafi ten przygłupi cfok
Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum