Uczucie odurzenia

risperidon

Moderator: moderatorzy

remember1470
bywalec

Uczucie odurzenia

Post autor: remember1470 »

Miał ktoś z was po lekach takie uczucie jak po jakiś narkotykach jakby się było czymś naćpanym wszystko jest takie wyostrzone i jakby trochę nierealne robi mi się tak około 6,8 godzin po wstaniu czyli na przykład wstaje o 6 to mam tak o 13 i do póki nie pójdę spać przeszkadza mi to nie mogę przez to funkcjonować bez lekow wszystko jest w porządku co to dyskinezy
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Uczucie odurzenia

Post autor: Amannn »

To bardziej psychoza niż dyskinezy
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

@remember1470
Jak dlugo bierzesz rispolept ? ja na poczatku kuracji czulem sie podobnie po wzieciu tabletki, po 2 miesiacach nie czulem roznicy.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Może być to po leku ale akurat rispolept takich objawów nie wywołuje przynajmniej według ulotki. To by mogło być bardziej po latudzie
remember1470
bywalec

Post autor: remember1470 »

Ja rispolept biorę z 5 miesięcy Amigo mam tak na każdym leku właśnie amann z tego co pamiętam na latudzie tego nie miałem ale bardzo źle działał na mnie ten lek musiałem go odstawic no trudno chyba będę musiał się przyzwyczaić do marnej egzystencji bo po południu to już rzadko kiedy wychodze z domu a o załatwieniu czegoś na mieście samemu w późniejszej godzinie nie wyobrażam lekarz mówi że można spróbować klozapol ale przerażają mnie badania krwi mdleje słabo się robi przez pol roku trzeba kontrolowac pozatym jak na nim ma być tak samo to po co jednym słowem IHAHA I PRRRRR IHAHAHA MUUUUUU I TAK DO KONCA
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

to mozeza lezy jaka dawke birrzesz
jak duzo ?
rispolept spac sie chce zmeczenie i latuda tak samo
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

remember1470 pisze: pn lis 14, 2022 8:32 pm Ja rispolept biorę z 5 miesięcy Amigo mam tak na każdym leku właśnie amann z tego co pamiętam na latudzie tego nie miałem ale bardzo źle działał na mnie ten lek musiałem go odstawic no trudno chyba będę musiał się przyzwyczaić do marnej egzystencji bo po południu to już rzadko kiedy wychodze z domu a o załatwieniu czegoś na mieście samemu w późniejszej godzinie nie wyobrażam lekarz mówi że można spróbować klozapol ale przerażają mnie badania krwi mdleje słabo się robi przez pol roku trzeba kontrolowac pozatym jak na nim ma być tak samo to po co jednym słowem IHAHA I PRRRRR IHAHAHA MUUUUUU I TAK DO KONCA
Spróbuj arypiprazol 10 lub kwetiapinę 200 . Z klozapolem to radzą uważać to lek jaki daje się w ostateczności.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”