Moje dziesięć lat na evocie.
Moderator: moderatorzy
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Moje dziesięć lat na evocie.
W Czerwcu mineło moje 10 lat na evocie.Jestem bardzo zadowolony że tu jestem.Poznałem kilku fajnych ludzi.Mogę się wygadać ,popisać i poczytać posty.Cieszę się że tu jestem.Pozdrawiam i miłego dnia.
Michal
Re: Moje dziesięć lat na evocie.
w regulaminie forum jest napisane że jest dla chorych albo zainteresowanych nie pisze że inni nie mogą korzystać.
fajnie że jesteś. Pisz. Chory jesteś do momentu nie uznania siebie za zdrowego. Nikt ci nie przyzna że jesteś zdrowy. Trafisz do ZOL albo DPS.
więc tu masz konsultanta który pomoże ci zdjąć maskę schizofrenika wyzdrowieć i kupić rodzicom dom nad morzem w bieszczadach kaliforni.
nie wierzysz? a po co miałbyś.
IvaOrlenaUnita@#
fajnie że jesteś. Pisz. Chory jesteś do momentu nie uznania siebie za zdrowego. Nikt ci nie przyzna że jesteś zdrowy. Trafisz do ZOL albo DPS.
więc tu masz konsultanta który pomoże ci zdjąć maskę schizofrenika wyzdrowieć i kupić rodzicom dom nad morzem w bieszczadach kaliforni.
IvaOrlenaUnita@#
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
mh89 pisze: ↑pt paź 21, 2022 8:57 am w regulaminie forum jest napisane że jest dla chorych albo zainteresowanych nie pisze że inni nie mogą korzystać.
IvaOrlenaUnita@#
Michal
- Catastrophique
- bywalec
Ja jestem tutaj prawie te 10 lat. Mam mieszane uczucia .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ja dłużej niż 10 lat ale czymże jest upływ czasu naprzeciw ilości potów.
Szanuję Was i podziwiam za wytrwałość, upartość i przywiązanie
Szanuję Was i podziwiam za wytrwałość, upartość i przywiązanie
- amigo
- zaufany użytkownik
Też nam prawie dekadę na evot.Miałem przerwę od forum ale wróciłem jak syn marnotrawny.