agonia forum.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
grow up
bywalec

agonia forum.

Post autor: grow up »

Nnfof

Pisze to żeby gumisie pisały więcej

Elo.
*
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Re: agonia forum.

Post autor: Walet Pikowy »

Planeta warka.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

A w ogóle istniej jakieś "studium" czyli opracowanie rozwoju tego forum od jego początków..? Np. a) według pór roku b) lub liczby aktywnych użytkowników c) czy poziomu zaangażowania aktywnych moderatorów- merytorycznego, emocjonalnego, społecznego..? A ja tak w ogóle doceniam fakt, że żyję w kraju, gdzie takie przedsięwzięcia są możliwe. Że mogę merytorycznie przedstawić reprezentantom różnych profesji błędy lub sprzeczności w ich rozumowaniu; trzymam się tej linii, nie byłabym sobą, gdy byłoby inaczej, chociaż dużej siły sprawczej w tym nie widzę, bo nawet o kant d... otłuc jest czasem. No i owszem, jestem stronnicza, bronię kogoś, gdy kogoś polubię, a do tego uważam, że każdą teorię można zarówno potwierdzić, jak i obalić. Poćwiczyć można umysł, dostarczając komuś argumentów dla jego wizji, które mogą rozwinąć się w ciekawą tezę czy teorię. To nie jest służalczość czy kolesiostwo, choć i tym może trąci...
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Post autor: Erratas »

Chciałbym poznać historię tego forum.
Czy ktoś jest na tyle stary, bo streścić co się ogólnie tu działo w poprzednich latach?

Wysłano z telefonu Samsung XXX przy użyciu Tapatalk
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Erratas pisze: pt cze 18, 2021 9:24 pm Chciałbym poznać historię tego forum.
Czy ktoś jest na tyle stary, bo streścić co się ogólnie tu działo w poprzednich latach?

A na przykład:
Około roku 2012 "xyz" miał spotkanie trzeciego stopnia z łapką na muchy włóczykija, kiedy próbował podważyć nastrój agape. Niestety włóczykij już nie żyje. (samobójstwo).
Agape zwyciężyła. :)
O losach xyz nic nam nie wiadomo...
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

to że sie mowi elo nic nie znaczy to dziecinada dla mnie ale ok
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

discopolowcy jak się witają? ihaa ihaa pewnie bo to wieś
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Pisze to żeby gumisie pisały więcej
Jakże bezpośrednie przyznanie "Lubię gdy inni tracą panowanie nad sobą i tylko po to piszę"
Przeciesz to jest jawne przyznanie do trolololo.
Czy ja też muszę zgłosić skargę na growupa by moderatorzy coś zrobili.
Ja wiem że na tym forum pozwala się na więcej, bo choroba. I trudniej dostać permanentnego bana, bo ludzi nieszanujących regulaminu postrzega się: "to choroba a nie złośliwy charakterek". Ale w tym przypadku to już prawie 8 miesięcy. 8 miesięcy paraliżu działu kto pomoże.
Czy teraz przy tak jawnym zadeklarowaniu trolingu przez growupa, moderatorzy coś zrobią?
Nawet jeśli to choroba utrudnia mu (nazwijmy to) grzeczne korzystanie z forum, to zdecydowane odcięcie od możliwości pisania tu może być jedynym sposobem na to bu się ogarnął.
I hej, może nie będzie miał możliwości skorzystania z tego co oferuje forum, ale może da mu to kopa by się ogarnął w życiu realnym.
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

klucz żurawi pisze: sob cze 19, 2021 6:01 am I hej, może nie będzie miał możliwości skorzystania z tego co oferuje forum, ale może da mu to kopa by się ogarnął w życiu realnym.
Albo ten kop sprawi agonię.

AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Erratas pisze: sob cze 19, 2021 1:01 pm
klucz żurawi pisze: sob cze 19, 2021 6:01 am I hej, może nie będzie miał możliwości skorzystania z tego co oferuje forum, ale może da mu to kopa by się ogarnął w życiu realnym.
Albo ten kop sprawi agonię.

Ponad pół godziny na forum to jakieś wyrwanie z życiorysu ? Już nie mówię o tych upośledzonych co nabijają horrendalne liczby postów, a później mówią, że mają się w życiu ogarnąć.
Ja mówię o tych zwykłych ludziach, którzy mają świadomość tego co ich czeka, a przeszłość jest dla nich motorem napędowym dla przyszłości, a o przeszłości się nie zapomina.
Jeśli ktoś uważa inaczej, to jest duże prawdopodobieństwo, że taka osoba sprzedałaby swoją rodzinę za grosze i wypiera się Polski.
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Nie każdy musi się czuć przywiązany do swojego kraju czy tam rodziny.

Rodzina psycholka zmuszała go do atakowania ludzi siekierą mechaniczną, a gdy odmawiał posłuszeństwa, był bity kablem, nic dziwnego, że się jej wyparł i sprzedał ją za grosze. (to jeszcze przed PRLem było) Nakręcili o tym film nawet. Leatherface.

Sprzedaj Polskę za 12 groszy, bo w tym kraju gnębi się ludzi o innej orientacji seksualnej i kobiety w ciąży!
Awatar użytkownika
Infalibilis
bywalec

Post autor: Infalibilis »

Różaniec to przeżywanie przeszłości.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Myślę, że najrozsądniej dla Piotra byłoby kupić ławeczkę i pójść z nią do parku.
O 12:00 kupiłby różową farbę.
Kasia - dam ci jeszcze 100 zł nadwyżki, pomaluj ją ładnie.

Potem wieczór, gdy zlatują się panie i zasiadają zasiadają na pomalowanej ławeczce, a na samym końcu zjawia się Kasia, zdecydowanie typ brzydszej żony w kręgu ładnego stadka fok.

Piotr pomaluj im świat na różowo, jak widzisz różowo weź nosem co zbierasz prochem i pyłem, aby dla nas świat zebrany nie był przybytkiem, nie był tak pryncypialny, jak szef pan Twój Piotrze.
Awatar użytkownika
falling up
bywalec

Post autor: falling up »

Meduzola pisze: pt cze 18, 2021 9:21 pm A w ogóle istniej jakieś "studium" czyli opracowanie rozwoju tego forum od jego początków..? Np. a) według pór roku b) lub liczby aktywnych użytkowników c) czy poziomu zaangażowania aktywnych moderatorów- merytorycznego, emocjonalnego, społecznego..? A ja tak w ogóle doceniam fakt, że żyję w kraju, gdzie takie przedsięwzięcia są możliwe. Że mogę merytorycznie przedstawić reprezentantom różnych profesji błędy lub sprzeczności w ich rozumowaniu; trzymam się tej linii, nie byłabym sobą, gdy byłoby inaczej, chociaż dużej siły sprawczej w tym nie widzę, bo nawet o kant d... otłuc jest czasem. No i owszem, jestem stronnicza, bronię kogoś, gdy kogoś polubię, a do tego uważam, że każdą teorię można zarówno potwierdzić, jak i obalić. Poćwiczyć można umysł, dostarczając komuś argumentów dla jego wizji, które mogą rozwinąć się w ciekawą tezę czy teorię. To nie jest służalczość czy kolesiostwo, choć i tym może trąci...
Znany undergroundowy naukowiec obalił teorie względności którą ja potwierdziłem E = mqh.

Z dopiskiem nawet mucha jak lata i to myśli i to ile.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"

*

prefix.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”