Chyba znalazłem lekarstwo na to ustrojstwo
Moderator: moderatorzy
Chyba znalazłem lekarstwo na to ustrojstwo
kto zainteresowany - pisać priv.
Rozwiązanie jest cholernie banalne. W pierwszej kolejności - spróbuj z całej siły wciągnąć powietrze nosem - przechodzi gładko i płynnie?
Jak nie to dawaj na priv - na 99% Twój mózg jest po prostu niedotleniony.
Rozwiązanie jest cholernie banalne. W pierwszej kolejności - spróbuj z całej siły wciągnąć powietrze nosem - przechodzi gładko i płynnie?
Jak nie to dawaj na priv - na 99% Twój mózg jest po prostu niedotleniony.
Re: Chyba znalazłem lekarstwo na to ustrojstwo
Odpowiednia technika oddychania potrafi wprowadzić człowieka w stan uduchowienia.
Żadna - nawet najbardziej zaawansowana technika Ci nie pomoże jak masz zatkane górne drogi oddechowe.
Może tylko chwilowo złagodzić całość - ale mózg powinien być dotleniony ciągle - szczególnie istotne jest to w trakcie snu, a wówczas trudno stosować jakiekolwiek techniki jeśli przez lata masz zatkany nos.
Może tylko chwilowo złagodzić całość - ale mózg powinien być dotleniony ciągle - szczególnie istotne jest to w trakcie snu, a wówczas trudno stosować jakiekolwiek techniki jeśli przez lata masz zatkany nos.
Zbyt dużo tlenu może doprowadzić do hiperwentylacji.Więc nie mylić dotlenienia z kompulsywnym oddychaniem bo to co innego.
Tak się odblokowuje kanały dopaminowe. Ale jakjesteś na zakaźnym, choroby psychiczne są również zakaźne.
Nic się nie da zrobić. Trzeba kierować myślami. Rozmawiać z eiteinem, Platonem. Heraklitem z Efezu. Mama. Tata.
Wystarczy mieć pozytywne myślenie o sobie.
AntySmog.
*
Tlen to halucynogen. Prawdziwą rzeczywistość można ujrzeć podczas śmierci klinicznej lub zażywania DMT.